Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Arçelik 24470 HP klima Montaj süreci

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

albertxx

Meraklı
Meraklı
Merhaba. Yeni bir arçelik klima aldım. Öncelikle alma aşaması olarak koç ailem indirimi, büyük servis ağı, ekstra garanti seçenekleri cezbetti. İyon teknolojisi vb gibi aslında tamamen belki para tuzağıda olsa teknolojileri ve rengi önemli oldu seçimde. Fiyat olarakta 7 taksit 52 bin gibi bir fiyata geldi. Birde ekstra garanti olup toplamda 7 yıl garantiye çıkardım(5 bin tl 3 taksit).

Kurulum ise inanılmaz hızlı oldu. Gelmeden önce bilgi verildi hızlıca arkadaşlar geldi. Ben daha herhangi birşey demeden yere koruyucu bir örtü koydular, süpürge isteyip delmek için işlemler yaptılar. Temiz bir çalışmayla yaklaşık 40 dakika içinde tüm işlemleri yaptılar. Aynı zamanda ben söylemeden vakum makinesiyle vakumlama işlemide yaptılar.

Sonuç olarak temiz kurulum, vakumlama ve zamanında gelmeleriyle gerçekten hizmeti beğendim. Klimayı sadece 2 ay maksimum kullanacağım için benim açımdan garanti süresi ve servisi önemliydi. Kocaeli bayisi bu işi iyi bir şekilde tamamladı. Klima performans olarak baya güçlü geldi oda boyutumuz 50m2 üstünde. sağ sola yukarı aşağı hareketi, zamanlama ayarları, iyon temizliği gibi özellikler gayet iyi. Kumandasıda kolay kullanım sağlıyor. Birde renk çok önemliydi. Beyaz istemediğim için gri tercih ettim. Genel olarak memnun kaldım. Kısa süre içinde resimleride ekleyeceğim :)

Resimleride ekledim. Bence başarılı kurulum oldu. Boru mesafesi benim için çok kısa. Direk klimanın tam arkası motora denk geliyor. Bundan dolayı herhangi bir görsel kötülükte olmadı. Elektrik işini kendimiz hallettik. Elektrikçi çağırıp verdikleri sigorta ile doğalgaz anahtarından elektrik alıp ara sigorta kullandık klimada.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-04-19 at 12.59.18.webp
    WhatsApp Image 2025-04-19 at 12.59.18.webp
    122.3 KB · Görüntüleme: 14
  • WhatsApp Image 2025-04-19 at 12.59.17 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-04-19 at 12.59.17 (1).webp
    189.3 KB · Görüntüleme: 14
  • WhatsApp Image 2025-04-19 at 12.59.17.webp
    WhatsApp Image 2025-04-19 at 12.59.17.webp
    267.2 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Merhaba. Yeni bir arçelik klima aldım. Öncelikle alma aşaması olarak koç ailem indirimi, büyük servis ağı, ekstra garanti seçenekleri cezbetti. İyon teknolojisi vb gibi aslında tamamen belki para tuzağıda olsa teknolojileri ve rengi önemli oldu seçimde. Fiyat olarakta 7 taksit 52 bin gibi bir fiyata geldi. Birde ekstra garanti olup toplamda 7 yıl garantiye çıkardım(5 bin tl 3 taksit).

Kurulum ise inanılmaz hızlı oldu. Gelmeden önce bilgi verildi hızlıca arkadaşlar geldi. Ben daha herhangi birşey demeden yere koruyucu bir örtü koydular, süpürge isteyip delmek için işlemler yaptılar. Temiz bir çalışmayla yaklaşık 40 dakika içinde tüm işlemleri yaptılar. Aynı zamanda ben söylemeden vakum makinesiyle vakumlama işlemide yaptılar.

Sonuç olarak temiz kurulum, vakumlama ve zamanında gelmeleriyle gerçekten hizmeti beğendim. Klimayı sadece 2 ay maksimum kullanacağım için benim açımdan garanti süresi ve servisi önemliydi. Kocaeli bayisi bu işi iyi bir şekilde tamamladı. Klima performans olarak baya güçlü geldi oda boyutumuz 50m2 üstünde. sağ sola yukarı aşağı hareketi, zamanlama ayarları, iyon temizliği gibi özellikler gayet iyi. Kumandasıda kolay kullanım sağlıyor. Birde renk çok önemliydi. Beyaz istemediğim için gri tercih ettim. Genel olarak memnun kaldım. Kısa süre içinde resimleride ekleyeceğim :)
Model ?

58000 nasıl fiyat ?
Fiyatın nedeni en baz model olmamasından biraz kaynaklanıyor. Her klima şirketinde seviye seviye klimalar var. En baz model yukarı aşağı üfler vb gibi farklı özellikler var. 24 bin btu ve en üst model olmasından kaynaklı pahalı bir model. Yoksa beyaz olanı 43 bin bandında

Hayırlı olsun cihazınız, güle güle kullanın. Temelde LG olan bir cihaz almışsınız. Montajda vakum detayını atlamamaları iyi olmuş. Bakır boru da kullanıldıysa eksik yok demektir. Cihazı kullanmaya başladıktan sonraki ilk izlenimlerinizi ve uzun dönem tecrübelerinizi de paylaşabilirseniz bizler için de referans niteliğinde bir konu olacaktır.

Fiyatın nedeni en baz model olmamasından biraz kaynaklanıyor. Her klima şirketinde seviye seviye klimalar var. En baz model yukarı aşağı üfler vb gibi farklı özellikler var. 24 bin btu ve en üst model olmasından kaynaklı pahalı bir model. Yoksa beyaz olanı 43 bin bandında
Hayırlı olsun güzel özellikleri var katalog verilerine tutarsa uçak gibi makine almışssınız

Hayırlı olsun güzel ürün almışsınız bende ekolojik versiyonu var montaj 👌

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri