Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi ARÇELİK 578557 EB Aldım Arızalı Çıktı, Buzdolabı Tavsiyesiniz Ne Olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Milliyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Milliyan

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
21500
Marka Model Bilgisi
Arçelik 578557 eb
Merhabalar, forumda yeniyim, kurban bayramı arifesinde "Arçelik 578557 EB no frost" buzdolabı aldım ama 2. günden itibaren içerde aşırı sulanma nemlenme ve buzdolabı kapağı açılan dışarı üst kısmında bile su damlacıkları var, no frost kullanan tanıdıklarıma sordum, dışarı yerde su damlacıkları hiçbirinde yok olmamış, normal değil dediler. herkes soğutma ayarlarını 18/3 veya 18/4 tutarken ben 20/2 tutuyorum aşırı nemlenme var içinde, ayrıca 20/3 ayarı denedim beterin beteri oldu dış buzdolabı kapağından daha da aşırı su damlacıkları oluştu, mecburen yine 20/2 ayarına getirdim. iade talep ettim bugün gelip bakacaklar hayırlısıyla, bunun yerine "Beko 970475 MB" veya "Beko 978557 EB" almayı biri dijital diğeri dijital olmayan düşünüyorum, Beko'da fazla yorum ve inceleme hiç göremedim, bunun için tavsiye almak istiyorum, dijital göstergelimi yoksa dijital olmayanı mı tavsiye edersiniz. hiçbir bilgim yok. herkese saygılar.

İade mi olacak değişim mi karar verdiniz mi?
Değişim yapalım dediler hemen, ama annem iyice soğudu dolaptan iade istedik, yağmur gibi dolabın içi sulanınca, vereceği dolapta aynı durum çıkar diye korktu, bizde iadesi tamamlanırsa "Beko 978557 eb" almayı düşünüyoruz., veya sizin tavsiye ettiğiniz Samsungları.

Değişim yapalım dediler hemen, ama annem iyice soğudu dolaptan iade istedik, yağmur gibi dolabın içi sulanınca, vereceği dolapta aynı durum çıkar diye korktu, bizde iadesi tamamlanırsa "Beko 978557 eb" almayı düşünüyoruz., veya sizin tavsiye ettiğiniz Samsungları.
Beko'nun o dolabıyla sizdeki Arçelik aynı dolap. Önlerinde yazan marka farklı sadece bilginiz olsun.

Arçelik daha yaygın olduğu için olabilir. Değişim isteyin şansınızı bir de Beko'da deneyin madem. Yine olmazsa Samsung'a yönelirsiniz.
Kısmet olursa Beko'yu vey Sansungu düşünüyoruz, normalde evde 17 yıllık Arçelik derin dondurucu 2 kapılı 538 litrelik dolap var, iyi çıktı, yine Arçelik alalım dedik, böyle bir durum çıktı. hayırlısı olsun diyelim. Arçelik, Beko olsun yeni dolaplarında fazla incelemesi vs. hemen hiç yok. kör gözümüzle şansa alıyoruz işte.

Kısmet olursa Beko'yu vey Sansungu düşünüyoruz, normalde evde 17 yıllık Arçelik derin dondurucu 2 kapılı 538 litrelik dolap var, iyi çıktı, yine Arçelik alalım dedik, böyle bir durum çıktı. hayırlısı olsun diyelim. Arçelik, Beko olsun yeni dolaplarında fazla incelemesi vs. hemen hiç yok. kör gözümüzle şansa alıyoruz işte.
Her alan kullanıcı deneyimini video ya da yazılı olarak paylaşsa böyle sorunlar yaşamayız da kimsenin umurunda değil maalesef.

Her alan kullanıcı deneyimini video ya da yazılı olarak paylaşsa böyle sorunlar yaşamayız da kimsenin umurunda değil maalesef.
Eskiden ben deneyimlerimi paylaşırdım zamanında, telefon, klima, tv vs. çok sık elektronik eşya alan olmadığım için fazla paylaşamıyorum. abone olduğum internet, kablo tv. deneyimini bile paylaşıyorum.

Doğru söyleyeni dokuz kapıdan kovarlarmış 365 gün sebze ve meyve ye ulaşabiliyorsak niçin nofrost buzdolabı alayım.(kurulum yapılacak ortam +5derecenin altına düşmüyor sa)Elekromekanik çok fazla buda arıza yapma olasılığını yükseltiyor.Ben bulabilirsiniz statik buzdolabından yana oyumu kullanıyorum az elektromekanik az sorun gövde kaçağı içinde ekstra garanti yaptırırım. Üründe göze batmayan nakliye hasarı varsa ek garantiyi bedava vermesi karşılığında ürünü kabul ederim ?

Doğru söyleyeni dokuz kapıdan kovarlarmış 365 gün sebze ve meyve ye ulaşabiliyorsak niçin nofrost buzdolabı alayım.(kurulum yapılacak ortam +5derecenin altına düşmüyor sa)Elekromekanik çok fazla buda arıza yapma olasılığını yükseltiyor.Ben bulabilirsiniz statik buzdolabından yana oyumu kullanıyorum az elektromekanik az sorun gövde kaçağı içinde ekstra garanti yaptırırım. Üründe göze batmayan nakliye hasarı varsa ek garantiyi bedava vermesi karşılığında ürünü kabul ederim ?
Statik dolaplarda hepten üvey evlat gibi oldu ustam ya markaların en ucuz dolapları haline geldi. Allah bilir neleri hafifletildi o dolapların :D

Ben statik (nofrost olmayan) buzdolabı kullanıyorum.Mini kondanserli (arka ızgarası) olmayan dolaplara da sıcak bakmıyor mini kondanserli dolaplarda fan mevcut buda artı fan sesi demek.İşin kısası eski klasik sistem arkası telli statik dolap bulabilirseniz öneririm

Ben statik (nofrost olmayan) buzdolabı kullanıyorum.Mini kondanserli (arka ızgarası) olmayan dolaplara da sıcak bakmıyor mini kondanserli dolaplarda fan mevcut buda artı fan sesi demek.İşin kısası eski klasik sistem arkası telli statik dolap bulabilirseniz öneririm
Bizim dolapta statik ızgarası da arka duvara monteli. 16-17 senesi var rahat 1 kere bile arıza yapmadı maşallahı var.

Statik dolaplarda hepten üvey evlat gibi oldu ustam ya markaların en ucuz dolapları haline geldi. Allah bilir neleri hafifletildi o dolapların :D
Benim yukarıda bahsettiğim, 17 yıldır kullandığım "Arçelik 4263 tmb" derin dondurucu 538 litrelik buzdolabı, soğutmasından çok memnunuz ama 1,5 ay önce içeri arka duvarında buz tutmaya başlayınca ne olur ne olmaz diye buzdolabını erkenden alalım dedik, o sorunla hala kullanıyoruz yedek olarak, soğutmasında maşallahı var, sadece iç arka duvarı buz tutuyor, onu da hafta da 1 fişi çekip 1 saat bekletip hallediyorum.

Benim yukarıda bahsettiğim, 17 yıldır kullandığım "Arçelik 4263 tmb" derin dondurucu 538 litrelik buzdolabı, soğutmasından çok memnunuz ama 1,5 ay önce içeri arka duvarında buz tutmaya başlayınca ne olur ne olmaz diye buzdolabını erkenden alalım dedik, o sorunla hala kullanıyoruz yedek olarak, soğutmasında maşallahı var, sadece iç arka duvarı buz tutuyor, onu da hafta da 1 fişi çekip 1 saat bekletip hallediyorum.
Bizdeki de Arçelik 4254 TMS. Gerçekten sağlam dolap çıktı. Arkası bizimkinin de karlama yapıyor soğutucu bölmesinin kendiliğinden eriyor sonra normaldir benim kanımca. Bunlarla aynı tipte olup No-Frost olanlar da sağlam dolaplardır. Bknz 5233 NMBE.

Bizdeki de Arçelik 4254 TMS. Gerçekten sağlam dolap çıktı. Arkası bizimkinin de karlama yapıyor soğutucu bölmesinin kendiliğinden eriyor sonra normaldir benim kanımca. Bunlarla aynı tipte olup No-Frost olanlar da sağlam dolaplardır. Bknz 5233 NMBE.
12- 15 yıl önceki no-frostlar gerçekten on numara çıktı bu arçelik ve beko da, çevremdeki herkes memnun ve çoğunluğu da kullanıyor hala, ama aynı dönemde siemens, ariston, vestel no-frost alanlar ise çoğunluğu ölümlerden ölüm beğendiler o derece rezaletti.

2008'de evlenirken aldığımız 4264 TMS'yi de yıllardır sorunsuz kullanıyoruz. Son günlerde baktığımız Arçelik ve Beko dolapların malzeme kalitesi bizimkinden daha kötü gibi geldi bize. Özellikle raf camları pek güven vermedi ama 30 kiloya kadar dayanıklı olduğunu söylediler.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri