Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Atasun Optik çizik gönderilen gözlük

faikkivrak

İnce Eleyen
Araştırmacı
Daha önce aldığım gözlükte yaşadığım sorun nedeniyle tekrardan kampanyalı fiyattan almamda yardımcı oldular. Ancak gelen gözlükte oldukça fazla çizik var. İade etmemi söylediler ancak evde hastam olduğu için çıkamıyorum. Çoğu zaman çağırdığım kurye gelmediği için de kuryenin insafına kaldık. Basit bir gözlem ile çizikler görülüyorken nasıl üretim sonrası kontrolden geçiyor ben anlam veremiyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_1392.jpeg
    IMG_1392.jpeg
    293.5 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_1394.jpeg
    IMG_1394.jpeg
    273.6 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_1395.jpeg
    IMG_1395.jpeg
    265.4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_1396.jpeg
    IMG_1396.jpeg
    250.1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_1397.jpeg
    IMG_1397.jpeg
    287.4 KB · Görüntüleme: 57
bu atasunda gözlük vs alınmaz bende mağazadan aldım ilk getirdikleri çizik çıktı ikinci getirdikleri çizik çıktı üçüncüü sağlamdı öyle aldım 1 ay içinde de gözlük kılıfı klips yerinden koptu sahtemi satıyorlar nedir yada rayban atasuna özel dandik gözlük üretiyor sanırım.

bu atasunda gözlük vs alınmaz bende mağazadan aldım ilk getirdikleri çizik çıktı ikinci getirdikleri çizik çıktı üçüncüü sağlamdı öyle aldım 1 ay içinde de gözlük kılıfı klips yerinden koptu sahtemi satıyorlar nedir yada rayban atasuna özel dandik gözlük üretiyor sanırım.
Bu üçüncü gözlük bir de. 1.5 aydır sağlam sorunsuz bir gözlük gönderemediler. Yaz bitti resmen.

Konunun devamı şöyle.

Aynı model gözlüğüm olup, yaklaşık 5-6 yılda bu hale gelmiş olması lazım.

Bahsi geçen model polished black (parlak/cilalı siyah) çerçeve olarak geçiyor. Resimde çok fazla matlaşma var. Saplarda ise uzun kullanım sonucu ter yağ, nem sebebiyle olan çizikler mevcut.

Biri bana bu gözlüğü satsa ilk düşüneceğim şey, reyondaki deneme gözlüğünü mü veriyorsun derim.

Ayrıca bu gözlük, gri kutu, deri kabı ve gözlük bezi (qr Kodu olan) ile satılıyor.

Yok reyondaki değil derse de, iş güzar bir çalışanın 3-5 ayda bir orijinal gözlüğünü sıfırı ile değiştirip, eskisini müşteriye satıp, yenisini kendi takıyor diye düşünürüm.

Aynı model gözlüğüm olup, yaklaşık 5-6 yılda bu hale gelmiş olması lazım.

Bahsi geçen model polished black (parlak/cilalı siyah) çerçeve olarak geçiyor. Resimde çok fazla matlaşma var. Saplarda ise uzun kullanım sonucu ter yağ, nem sebebiyle olan çizikler mevcut.

Biri bana bu gözlüğü satsa ilk düşüneceğim şey, reyondaki deneme gözlüğünü mü veriyorsun derim.

Ayrıca bu gözlük, gri kutu, deri kabı ve gözlük bezi (qr Kodu olan) ile satılıyor.

Yok reyondaki değil derse de, iş güzar bir çalışanın 3-5 ayda bir orijinal gözlüğünü sıfırı ile değiştirip, eskisini müşteriye satıp, yenisini kendi takıyor diye düşünürüm.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Son yıllarda sürekli olumsuz alışveriş deneyimi yaşıyorum ve kendimi sorunlu müşteri gibi hissetmeye başladım bunlar yüzünden. Bir de sorunun düzeltilmesini isterken tozdan nem kapmışım gibi davranan firmalar oluyor. Gerçekten bir şey almaya korkar oldum. Sıfır bir ürün kusursuz olmalı diyorum cevap olarak asetat malzemesi olduğu için nereden alırsanız alın mutlaka çizikli çıkacaktır???? O zaman bu model kronik ayıplı, bunu bile bile sıfır diye satmak mantıklı mı? Çok ilginç gerçekten. Tozlar hakkında da şöyle dendi ''Gözlük kılıfın içindeyken ister istemez tozlanıyor, kılıf kaynaklı bir durum''? Ekteki fotoğraflarda stickerın daha önce çıkarıldığı bile çok bariz. Ama kesinlikle sıfırmış ürün, başkasının kullandığı ürünü satmazlarmış. Doğrudur yanlıştır ben bilmem, benim kimseye ve hiçbir kuruluşa güvenim yok. Benim yaşadığım durum bana bu ürünün sıfır olmadığını söylüyor. Bana aşağıdaki şekilde geldi maalesef...

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-08-03 at 19.40.13.jpeg
    WhatsApp Image 2024-08-03 at 19.40.13.jpeg
    154 KB · Görüntüleme: 17
  • WhatsApp Image 2024-08-02 at 13.14.38.jpeg
    WhatsApp Image 2024-08-02 at 13.14.38.jpeg
    181.5 KB · Görüntüleme: 17
  • WhatsApp Image 2024-08-07 at 20.37.13 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-08-07 at 20.37.13 (1).jpeg
    462.5 KB · Görüntüleme: 17
  • WhatsApp Image 2024-08-07 at 20.37.13.jpeg
    WhatsApp Image 2024-08-07 at 20.37.13.jpeg
    268.4 KB · Görüntüleme: 21
Valla kusura bakmasınlar, her türlü nazı kibirli çekmeleri gerekiyor.

Bu gözlük Ortlama 3-4 bin TL aralığında. 500-600 tl ye 1. Sınıf replika ürünler de mevcut. Emin olun daha önce kullanmadığınız bir gözlükse ayırt etmeniz çok zor. Ancak gramaj, menteşe detayı, logo yerleşimi gibi hatalardan farkedilebilir. Oda her geçen gün daha iyi hale getiriliyor.

Kılıfından, bezine, orijinal kutusundan faturasına kadar replikası mevcut.

Bu durumda verdiğim para karşılığı olarak kusursuz bir ürün almak benim hakkım.

Valla kusura bakmasınlar, her türlü nazı kibirli çekmeleri gerekiyor.

Bu gözlük Ortlama 3-4 bin TL aralığında. 500-600 tl ye 1. Sınıf replika ürünler de mevcut. Emin olun daha önce kullanmadığınız bir gözlükse ayırt etmeniz çok zor. Ancak gramaj, menteşe detayı, logo yerleşimi gibi hatalardan farkedilebilir. Oda her geçen gün daha iyi hale getiriliyor.

Kılıfından, bezine, orijinal kutusundan faturasına kadar replikası mevcut.

Bu durumda verdiğim para karşılığı olarak kusursuz bir ürün almak benim hakkım.
Aynı düşüncedeyim. Asgarinin dörtte biri ücret az değil...

Daha önce aldığım gözlükte yaşadığım sorun nedeniyle tekrardan kampanyalı fiyattan almamda yardımcı oldular. Ancak gelen gözlükte oldukça fazla çizik var. İade etmemi söylediler ancak evde hastam olduğu için çıkamıyorum. Çoğu zaman çağırdığım kurye gelmediği için de kuryenin insafına kaldık. Basit bir gözlem ile çizikler görülüyorken nasıl üretim sonrası kontrolden geçiyor ben anlam veremiyorum.

Tüketici Hakem Heyeti başvuru dosyası şu anda @Adem Helvacı 'nın önünde. İnceliyor. :)

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri