- Marka Model Bilgisi
- Baymak 12Btu
Merhaba arkadaşlar evimde baymak 12btu klimam 1 yıldır kullanıyorum ve 1-2 aydır istenilen sıcaklığa geldiğinde üfleme durduktan sonra klimanın iç döner mekanizmasından böyle bir ses geliyor tekrar sıcak üfürmeye başladığında tabi klimanin sesi ile o ses duyulmuyor odayı ısıtmada sorun yok fakat örnek veriyorum 24 dereceye ayarlandı 24 dereceye geldiğinde kenidi rutin çalışmaya mi alıyor artık ne aşama bilmiyorum böyle bir ses oluyor haliyle gece sessizliğinde rahatsız edici oluyor
Bu durumda Garanti kapsamında işlem yapılır mı yoksa ücrete tabi mi olur
Not : Klimayı 1 yıl öncesinde aldıktan sonra başka bir eve geçtim haliyle baymak servisi fazla ücret istediği için tanıdık bir klimaciya taktırdım kendileri takmadığı için sorun çıkarırlar mı yani bilmiyorum sistemlerinde benim klimam başka adreste montaj edilmiş ama şuan farklı yerde diyerek kendilerinin göreceği bir sistem varmıdır varsa sorun oluyor mu
Bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim
Bu durumda Garanti kapsamında işlem yapılır mı yoksa ücrete tabi mi olur
Not : Klimayı 1 yıl öncesinde aldıktan sonra başka bir eve geçtim haliyle baymak servisi fazla ücret istediği için tanıdık bir klimaciya taktırdım kendileri takmadığı için sorun çıkarırlar mı yani bilmiyorum sistemlerinde benim klimam başka adreste montaj edilmiş ama şuan farklı yerde diyerek kendilerinin göreceği bir sistem varmıdır varsa sorun oluyor mu
Bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim