Midea müşteri hizmetlerine 1 haftadır bağlanmaya çalışıyorum. sorun Bölgesel yada il bazında değil. Klima aldım 1,5 yıldır fatura veren de yok garanti bile başlamamış. Kısaca Midea baştan sıkıntılı. Dünyanın en doğal olayı, müşteri hizmetleri ile görüşüp, bayiyi şikayet etmek . Ama ne mümkün. Varsa bir tavsiyeniz uygulamak isterim, mahkeme, Hakem heyeti harici. Midea nın genel Yapısı BAŞTAN sıkıntlı. Baymak ı tavsiye etmem de bölge ya da il ile ilgili değil, Baymakta da sorun yaşadım , forumda bilen bilir, Hakem heyeti ile çözüldü ama, Bölge müdürleri mi aramadı kaç defa, Fabrikadaki Mühendisler le mi konuşmadım kaç defa. En azından Karşımda ciddi bir müessese gördüm. Bayi işi faso fiso, bir sene çalışıp kapıyorlar, onlara göre markayı değerlendirmek zaten dediğiniz gibi olmaz.
Midea müşteri himetlerine ulaşmanın yolunu bilen varsa lütfen bilgilendirsin bizi.
fgeurope,
444 85 49 ' u Hafta içi Mesai saatlerinde arıyorsunuz.
09:00 - 18:00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz ile başlayan 30 saniyelik Nutuğu dinledikten sonra,
"""""""Hepsiburada dan, Trendyol dan klima almayın, bizle ilgisi yoktur"""""""
diye de bir 20 saniye nutuk çekiyor, sonra, İlinizdeki yetkili servisler size en iyi yardımcı olacak olandır. Siteden (VARSA) ilinizdeki yetkisi servisi bulun, konuşun nutuğundan sonra, YALANDAN, satış için 2, SATIŞ SONRASI DESTEK için3 , Oğeratör için şuan bas. Basıyorsun hepsine, Cevap veren yok Tak , Telefon yüzüne kapandı. Hayırlı...