Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Benzer Fiyata Yetkili Bayiden 12000 Btu Bosch 4000i mi Midea Xtreme Save mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hudays
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

hudays

Yeni Üye
Yeni Üye
Herkese merhaba. Yetkili bayilerden İstanbul çapında araştırıp Bosch 4000i 12.000 Btu için kurulum ve her şey dahil 36.000 TL fiyat aldım. Midea Xtreme Save modeli için ise 35.000 TL fiyat verdiler diyebilirim.

Sizce hangisi daha mantıklı olabilir ? Yada bu fiyatlara alabileceğim şu an daha iyi bir model var mı ? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Herkese merhaba. Yetkili bayilerden İstanbul çapında araştırıp Bosch 4000i 12.000 Btu için kurulum ve her şey dahil 36.000 TL fiyat aldım. Midea Xtreme Save modeli için ise 35.000 TL fiyat verdiler diyebilirim.

Sizce hangisi daha mantıklı olabilir ? Yada bu fiyatlara alabileceğim şu an daha iyi bir model var mı ? Şimdiden çok teşekkür ederim.
bosch,orijinal bosch değil. alman orijinal seri o fiyatlara zaten mümkün değil. 3000 4000 serileri bildiğim kadarıyla Midea fabrikasında fason üretiliyor.

Midea da Bosch da serviste berbat. Aldıktan sonra kapı duvar. Bunu hesaba katın derim. Baymak mükemmel bir sevisi var, başka markalarda deneyimim yok.

Son düzenleme:

Merhabalar, saf performans bakımından Bosch 4000i modeli daha iyidir ama yazılım dengesi ve tüketim değerleri bakımından Midea üstün gelir. İstanbul'un iklim koşullarında Xtreme Save modeli de oldukça yeterli gelecektir. 35 bin TL'lik fiyatı da FG Europe çatısı altındaki bir bayiden aldıysanız gayet iyi.

bosch,orijinal bosch değil. alman orijinal seri o fiyatlara zaten mümkün değil. 3000 4000 serileri bildiğim kadarıyla Midea fabrikasında fason üretiliyor.

Midea da Bosch da serviste sıfır. Aldıktan sonra kapı duvar. Bunu hesaba katın derim. Baymak mükemmel bir sevisi var, başka markalarda deneyimim yok.
Bu kanıya nereden vardınız? Bayi ve servis kalitesi; ilden ile, ilçeden ilçeye ve hatta mahalleden mahalleye bile değişebilmektedir. Sizin bulunduğunuz bölgede Baymak'ın bayi ve servisleri memnuniyet açısından çok iyi olabilirler ama her bölgede aynı standardı yakalamak zordur. Eğer her bölgede aynı kaliteyi yakalayabildilerse de ''Helal olsun.'' derim.

Bu kanıya nereden vardınız? Bayi ve servis kalitesi; ilden ile, ilçeden ilçeye ve hatta mahalleden mahalleye bile değişebilmektedir. Sizin bulunduğunuz bölgede Baymak'ın bayi ve servisleri memnuniyet açısından çok iyi olabilirler ama her bölgede aynı standardı yakalamak zordur. Eğer her bölgede aynı kaliteyi yakalayabildilerse de ''Helal olsun.'' derim.
Midea müşteri hizmetlerine 1 haftadır bağlanmaya çalışıyorum. sorun Bölgesel yada il bazında değil. Klima aldım 1,5 yıldır fatura veren de yok garanti bile başlamamış. Kısaca Midea baştan sıkıntılı. Dünyanın en doğal olayı, müşteri hizmetleri ile görüşüp, bayiyi şikayet etmek . Ama ne mümkün. Varsa bir tavsiyeniz uygulamak isterim, mahkeme, Hakem heyeti harici. Midea nın genel Yapısı BAŞTAN sıkıntlı. Baymak ı tavsiye etmem de bölge ya da il ile ilgili değil, Baymakta da sorun yaşadım , forumda bilen bilir, Hakem heyeti ile çözüldü ama, Bölge müdürleri mi aramadı kaç defa, Fabrikadaki Mühendisler le mi konuşmadım kaç defa. En azından Karşımda ciddi bir müessese gördüm. Bayi işi faso fiso, bir sene çalışıp kapıyorlar, onlara göre markayı değerlendirmek zaten dediğiniz gibi olmaz.

Midea müşteri himetlerine ulaşmanın yolunu bilen varsa lütfen bilgilendirsin bizi.

Midea müşteri hizmetlerine 1 haftadır bağlanmaya çalışıyorum. sorun Bölgesel yada il bazında değil. Klima aldım 1,5 yıldır fatura veren de yok garanti bile başlamamış. Kısaca Midea baştan sıkıntılı. Dünyanın en doğal olayı, müşteri hizmetleri ile görüşüp, bayiyi şikayet etmek . Ama ne mümkün. Varsa bir tavsiyeniz uygulamak isterim, mahkeme, Hakem heyeti harici. Midea nın genel Yapısı BAŞTAN sıkıntlı. Baymak ı tavsiye etmem de bölge ya da il ile ilgili değil, Baymakta da sorun yaşadım , forumda bilen bilir, Hakem heyeti ile çözüldü ama, Bölge müdürleri mi aramadı kaç defa, Fabrikadaki Mühendisler le mi konuşmadım kaç defa. En azından Karşımda ciddi bir müessese gördüm. Bayi işi faso fiso, bir sene çalışıp kapıyorlar, onlara göre markayı değerlendirmek zaten dediğiniz gibi olmaz.

Midea müşteri himetlerine ulaşmanın yolunu bilen varsa lütfen bilgilendirsin bizi.

Eğer Türkiye'deki distribütörden yanıt alamıyorsanız doğrudan globale mail atmanızı öneririm. Aynı zamanda Adem abiye mail atarak da şikayetinizi dile getirebilirsiniz. Mailinizi gördüğü vakit mutlaka destek verecektir ve sorununuzun çözülmesine aracı olacaktır.

Tabii bu durumun böyle olması da mantıklı değil. Marka ile her sorun yaşayan tüketicinin illa birilerine mi ulaşması lazım? Böyle olacaksa hiç kimse almasın daha iyi. Tüketici olarak siz bu markayı tercih ettiyseniz onlar da size paşa paşa satış sonrası destek sağlamak zorundalar. THH yolunu önermemi istemiyorsunuz ama hakkınızı aramanın en güzel yollarından birisidir.

Hocam hangi şehir? Biz de Midea Xtrem Save modelini araştırıyoruz. Adana merkez bayilerden almayı düşünüyorduk. Bu kadar sıkıntılıysa hiç bakmayalım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri