- Bütçe
- 180.000
- Marka Model Bilgisi
- ARÇELİK BEYAZ EŞYA
Yeni evlendiğim için tüm beyaz esyaları almak istiyoruz inşallah.Aylarca araştırdım ustalarla konuştum.Allah razı olsun vestelojideki tüm yazıları görüş ve düşüncelerinizi okudum.Diger sosyal medyalardan da okudum izledim.Kusursuz bir beyaz eşya görmedim.Bir firmanın servis ağı çok düşük diğerinin parçaları çok pahalı ve tüm beyaz esyalarda planlı yıpratılmışlık var. Tüm beyaz eşyalarda şikayetler var.Hangisini alırsak alalım en fazla 10 sene ki inşallah üretim aşamasında sıkıntı yoksa.Motor garantisi genel olarak tüm firmalarda var.Servis ağının olması +4 yıl garanti vermesi nedeniyle Arçelikten yana kullandım.
ARÇELİK
2350 E Sandık tipi Derin Dondurucu
9120 M Çamaşır Makinesi
6167 Bulaşık Makinesi
910 KM Kurutma Makinesi
Buzdolabı olarak da iki seçenek var aklımda. Statik buzdolabı var 470550 MB statik buzdolabı ya da 284580 MB No Frost buzdolabı tam karar veremedim çünkü statik buzdolabı ömrü daha uzun ömürlü dediler daha karar veremedim.Küçük ev eşyalarınıda mutfak robotu süpürge robotu vs Bosch almak istiyorum çünkü 10 yıl motor garantisi veriyor. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz tartışmak doğru bulmak adına yardımcı olursanız sevinirim.Simdiden teşekkür ediyorum.
ARÇELİK
2350 E Sandık tipi Derin Dondurucu
9120 M Çamaşır Makinesi
6167 Bulaşık Makinesi
910 KM Kurutma Makinesi
Buzdolabı olarak da iki seçenek var aklımda. Statik buzdolabı var 470550 MB statik buzdolabı ya da 284580 MB No Frost buzdolabı tam karar veremedim çünkü statik buzdolabı ömrü daha uzun ömürlü dediler daha karar veremedim.Küçük ev eşyalarınıda mutfak robotu süpürge robotu vs Bosch almak istiyorum çünkü 10 yıl motor garantisi veriyor. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz tartışmak doğru bulmak adına yardımcı olursanız sevinirim.Simdiden teşekkür ediyorum.