Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz eşya çeyiz seti önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

umutzhr

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
100.000 - 120.000
Marka Model Bilgisi
Arçelik/Beko - BSH
Merhabalar, öncelikle forumda yeni olduğumu ve konu hakkında çok minimal bilgi sahibi olduğumu belirtmek isterim.

Evlilik sürecine gireceğim ve imkanım varken çeyiz niyetiyle beyaz eşyalarımı almayı düşünüyorum. Konu hakkında biraz araştırma yapmak istedim, youtube üzerinden sayın; Adem Helvacı'nın videolarına denk geldim. Sonrasında bu forumu keşfettim ve sizlerden öneri almak istedim.

Beyaz eşyalar hakkında yüksek bütçem yok ortalama fiyatlarda uzun süre güvenli kullanabileceğim ürünler almak istiyorum. Ürünlerin kullandıkları teknolojileri öğrenmek ve alışverişimi buna göre yapmak istiyorum. Önünde yazan markadan ziyade F/P olarak avantajlı ürünler bulmak niyetindeyim. Ürünleri muhtemelen 1-2 sene sonra kullanmaya başlayacağım. Bu süreçte garanti süresi başlıyor mu, süreç nasıl işliyor eğer bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve kurutma makinesini set halinde almayı düşünüyorum ama anladığım kadarıyla örneğin X markasının buzdolabı ön planda iken çamaşır makinesi hiç önerilmiyor. Bu gibi durumları göz önünde bulundurursak bir markadan set almak mantıklı mı? Ayrı ayrı markalardan alışveriş yapmak daha sağlıklı mı olur?

Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Merhaba

Benim açımdan dikkat edilecek

Davlumbaz, ocak ve buzdolabı konacak yerin boyutu önemli

Mutfak yapılacak mı, yoksa hazır mutfağa mı yerleşilecek.

Buzdolap genişlik ölçüsü marka bağımsız olarakta etkiliyor.

Merhaba, davlumbaz-ocak-fırın almayı şu an için düşünmüyorum. Mutfak yaptırmayı düşünmüyorum, henüz ev belli değil bu yüzden ölçüler hakkında bir şey söyleyemiyorum maalesef.

Bu süreçte garanti süresi başlıyor mu
Ürünleri tesslim alırsnız müsait yere bıraktırırsnız ve kurulum yapılmaz ise başlatmaz. Ben ürünleri annemlere bıraktırdım 7-8 ay sonra kurdurdum o zaman başladı garanti.

Ölçüleri alın ona göre daha iyi olur şimdi biz sana 520 lt dolap öneririz küçük gelir veya büyük gelir bundan dolayı olmaz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri