Hoover marka çamaşır ve kurutma makinesi almayı düşünüyorum fakat buzdolabı ve bulaşık makinesinde bir türlü karar veremedim uçsuz bucaksız bir diyar beyaz eşyalar için toplam ayırdığım bütçe 60-80 arası önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Siemens ve bosch bakıyordum bende aynı fabrika çıkışları bir arkadaşım fabrikasında çalışıyor siemens için tr de yaptırması zor olabilir dedi düşünceleriniz nedirSiemens KG86PAWC0N Buzdolabı
Siemens WM16XMH0TR Çamaşır Makinesi
Siemens WT47XEH0TR / WT47XK80TR Kurutma Makinesi
Siemens SN27ZI80DT Bulaşık Makinesi
İnternet fiyatlarından hesaplarsanız bütçeniz olan 80 Bin TL'yi aşabilir mutlaka Siemens bayilerinden fiyat alın. Bu modeller markanın tepe modelleridir. Buzdolabı hariç hepsi Almanya üretimidir.
Yaptırması zor biraz yanlış. Parçaları pahalı olabilir servis işçilik ücretleri pahalı olabilir ama sıkıntı yaşamazsınız.Siemens ve bosch bakıyordum bende aynı fabrika çıkışları bir arkadaşım fabrikasında çalışıyor siemens için tr de yaptırması zor olabilir dedi düşünceleriniz nedir
Çamaşır Makinesi ;
![]()
WM16XMH0TR Çamaşır Makinesi | Siemens Ev Aletleri
WM16XMH0TR Çamaşır Makinesi | Siemens Ev Aletleriwww.siemens-home.bsh-group.com
![]()
EW6F3146BEB PerfectCare 600 10 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi
1-10 kg çamaşır kapasitesi 1400 devire kadar ayarlanabilir sıkma hızı A enerji verimlilik sınıfı SensiCare System yük algılama sensörü Anti Alerji Buharlı Yıkama Programı Ekstra Yumuşak Fonksiyonu Eco-Time Manager 5 kademeye kadar program hızlandırma Leke çıkarma fonksiyonu Ön Yıkama, Kolay Ütü...store.electrolux.com.tr
Çamaşır Makinesi ;
![]()
WM16XMH0TR Çamaşır Makinesi | Siemens Ev Aletleri
WM16XMH0TR Çamaşır Makinesi | Siemens Ev Aletleriwww.siemens-home.bsh-group.com
60 80 k veriyorsanız siemens grubu uygun benceHoover marka çamaşır ve kurutma makinesi almayı düşünüyorum fakat buzdolabı ve bulaşık makinesinde bir türlü karar veremedim uçsuz bucaksız bir diyar beyaz eşyalar için toplam ayırdığım bütçe 60-80 arası önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
WM16X modeli yanlış hatırlamıyorsam alman üretimi tepe modellerden birisi onu alırsanız daha iyi olur su jetide var.Teşekkür ediyorum. Siemensin
https://www.siemens-home.bsh-group....ashingmachines/WG52A2A0TR#/Togglebox=manuals/
![]()
WG52A200TR Çamaşır Makinesi | Siemens Ev Aletleri
WG52A200TR Çamaşır Makinesi | Siemens Ev Aletleriwww.siemens-home.bsh-group.com
Bu iki çamaşır makinesi için ne dersiniz
Önerdiğim makineyle o kıyas kabul etmezTeşekkür ediyorum. Siemensin
https://www.siemens-home.bsh-group....ashingmachines/WG52A2A0TR#/Togglebox=manuals/
![]()
WG52A200TR Çamaşır Makinesi | Siemens Ev Aletleri
WG52A200TR Çamaşır Makinesi | Siemens Ev Aletleriwww.siemens-home.bsh-group.com
Bu iki çamaşır makinesi için ne dersiniz
Bulaşık makinesinde 3.çekmece değilde çatak kaşık sepeti olan başka bir ürün önerebilir misiniz marka fark etmezSiemens KG76PAWC0N Buzdolabı
Siemens WM16XMH0TR Çamaşır Makinesi
Siemens WT47XEH0TR / WT47XK80TR Kurutma Makinesi
Siemens SN27ZI80DT Bulaşık Makinesi
İnternet fiyatlarından hesaplarsanız bütçeniz olan 80 Bin TL'yi aşabilir mutlaka Siemens bayilerinden fiyat alın. Bu modeller markanın tepe modelleridir. Buzdolabı hariç hepsi Almanya üretimidir.
3. Çekmece zaten çatal kaşıklar için. Ayrıyeten alt sepette klasik çatal kaşık bölmesi var. İsterseniz. 3. Çekmeceyi sökebilirsiniz.Bulaşık makinesinde 3.çekmece değilde çatak kaşık sepeti olan başka bir ürün önerebilir misiniz marka fark etmez
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.