Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz eşya da mark model önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crnshsvr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Crnshsvr

Yeni Üye
Yeni Üye
Hoover marka çamaşır ve kurutma makinesi almayı düşünüyorum fakat buzdolabı ve bulaşık makinesinde bir türlü karar veremedim uçsuz bucaksız bir diyar beyaz eşyalar için toplam ayırdığım bütçe 60-80 arası önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Satın Alma Önerisi Beyaz eşya da mark model önerileri

Siemens KG76PAWC0N Buzdolabı
Siemens WM16XMH0TR Çamaşır Makinesi
Siemens WT47XEH0TR / WT47XK80TR Kurutma Makinesi
Siemens SN27ZI80DT Bulaşık Makinesi

İnternet fiyatlarından hesaplarsanız bütçeniz olan 80 Bin TL'yi aşabilir mutlaka Siemens bayilerinden fiyat alın. Bu modeller markanın tepe modelleridir. Buzdolabı hariç hepsi Almanya üretimidir.
Hoover markasının servis hizmetleri maalesef sorunlu kriterleriniz,beklentileriniz neler belirtirseniz daha iyi olur.

İnternet fiyatlarından hesaplarsanız bütçeniz olan 80 Bin TL'yi aşabilir mutlaka Siemens bayilerinden fiyat alın. Bu modeller markanın tepe modelleridir. Buzdolabı hariç hepsi Almanya üretimidir.

Çözüm
Hoover markasını ablam kullanıyor kurutma makinesini iki yıldır çok memnun büyük şehirde olduğum için yetkili servisler gözüküyor aslında beyaz eşyada çok bir beklentim yok yani
Çamaşır makinesi lekeler üzerinde etkili olsun kısa programları olsun istiyorum (sağlıkçı olduğum için kan lekeleriyle çok içli dışlıyım)
Kurutma makinesinde de hızlı olması önemli ve kıyafetleri çok yıpratmasın
Buzdolabında çok büyük bir alanım yok 75 olur maks ama 70 ideal içi biraz geniş olsun istiyorum nofrost kısmı altta olması tercihim sebzeler için bölmesi önemli uzun süre muhafaza edilmesini tercih ederim
Bulaşık makinesinde hızlı programlar tecihim gene
Marka tercihim yok f/p olması güzel olur ama buzdolabında iyi bir şey olmasını istiyorum
Fırın hakkında hiç bilgim yok evi yeni tuttum ev düzüyorum ankastre koyabileceğim bir yer yok evde ocaklı fırın alıcam herhalde öneride bulunursanız sevinirim
İlk defa ev kurduğum için çok bilgim yok dediğim gibi şu an alacağım beyaz eşyaları çeyiz içinde kullanıcam başımı çok ağrıtmasını istemem fiyatlar malım iki üç yılda bir değiştirmek istemem

Siemens KG86PAWC0N Buzdolabı

Siemens ve bosch bakıyordum bende aynı fabrika çıkışları bir arkadaşım fabrikasında çalışıyor siemens için tr de yaptırması zor olabilir dedi düşünceleriniz nedir

Siemens ve bosch bakıyordum bende aynı fabrika çıkışları bir arkadaşım fabrikasında çalışıyor siemens için tr de yaptırması zor olabilir dedi düşünceleriniz nedir
Yaptırması zor biraz yanlış. Parçaları pahalı olabilir servis işçilik ücretleri pahalı olabilir ama sıkıntı yaşamazsınız.

Çamaşır Makinesi ;

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum. Siemensin
https://www.siemens-home.bsh-group....ashingmachines/WG52A2A0TR#/Togglebox=manuals/

Bu iki çamaşır makinesi için ne dersiniz
Çamaşır Makinesi ;

Hoover marka çamaşır ve kurutma makinesi almayı düşünüyorum fakat buzdolabı ve bulaşık makinesinde bir türlü karar veremedim uçsuz bucaksız bir diyar beyaz eşyalar için toplam ayırdığım bütçe 60-80 arası önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
60 80 k veriyorsanız siemens grubu uygun bence

Benim tercihlerim bu şekilde olurdu

Siemens KG86PAWC0N 33500 TL
Bosch WAX32MH0TR 18000 TL
Samsung DW60A8050FS 17000 TL
Elektrolux EW9HS289ST PerfectCare 900 Çamaşır Kurutma 20000 TL
--------------------------------
Siemens KG76PAIC0N 31000 TL
Bosch WAX32MH0TR 18000 TL
Samsung DW60A8050FS 17000 TL
Elektrolux EW9HS289ST PerfectCare 900 Çamaşır Kurutma 20000 TL

Arçelik A 2074 NFK 22-23 bin tlye almayı düşünüyordum fakat adamlar nakit 30 - 32 bin tl ye satmaya kalkışında Siemens KG86PAIC0N 33500 Tl aldım beyaz modeli 31500 TL (KG86PAWC0N)
Küçük hacimli Arçelik A 2074 NFK (soğutucu 280 litre + dondurucu 90 litre 198 kWh) 34.089 TL (Miele satıyorlar)

Siemens KG86PAIC0N

Yıllık Enerji Tüketimi : 216kwh (C Sınıfı)
Soğutucu : 419 litre
Dondurucu : 202 litre
Ses : 36dB
Kompresör

Marka : Panasonic
Model : TKD68E18PBGW R600a

Garanti : 3yıl + 10 yıl Kompresör garantisi var
Ek Garanti :
3yıl + 1 + 1 + 1 + 1 + 1+ 1 + 1 = 10 yıl garanti
370kwh Makineye göre 10 yılda kendi parasını çıkartıyor

Bulaşık makinesinde 3.çekmece değilde çatak kaşık sepeti olan başka bir ürün önerebilir misiniz marka fark etmez

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri