Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz eşya önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Nurullah Kaya

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
Önemli değil
Marka Model Bilgisi
Hepsi olabilir
Merhabalar, öncelikle forumlardaki tüm bulaşık ve çamaşır makinası öneri ve yorumlarını okudum. Herhangi bir liste yapmadım. Öncelikle Bosch marka made in germany yazan series 8 ve series 6 yazan modellere bakmakla birlikte fiyatlarının 20 bin üstü olduğunu gördüm. Samsung önerileri, Beko, yerli olması sebebiyle Grundig ve yeni teknolojiyi ucuza satması sebebiyle hoover (SSH kötü olması düşündürücü) ve özellikle ekonomik olması ve Adem beyin bulaşık makinası için Vestel önerilerini okudum.
Herhangi bir para limitim olmamakla birlikte ekonomik ve kaliteli olan ürünler tercih edebilirim. İzmir de ikamet etmekteyim. Her türlü Önerilere açığım.
Çamaşır makinası
Bulaşık makinası
Fırınlı ocak için önerilerinizi bekliyorum

Miele WSD123 WCS Çamaşır Makinesi
Miele G5132 SC Selection Bulaşık Makinesi
Arçelik F 8440 B Ocaklı Fırın

Bütçenize limit koymadığınız için çamaşır ve bulaşık makinelerinizi Miele'den seçtim. Olur da fiyatları yüksek gelirse başka markalara yönelebiliriz.

Merhabalar, öncelikle forumlardaki tüm bulaşık ve çamaşır makinası öneri ve yorumlarını okudum. Herhangi bir liste yapmadım. Öncelikle Bosch marka made in germany yazan series 8 ve series 6 yazan modellere bakmakla birlikte fiyatlarının 20 bin üstü olduğunu gördüm. Samsung önerileri, Beko, yerli olması sebebiyle Grundig ve yeni teknolojiyi ucuza satması sebebiyle hoover (SSH kötü olması düşündürücü) ve özellikle ekonomik olması ve Adem beyin bulaşık makinası için Vestel önerilerini okudum.
Herhangi bir para limitim olmamakla birlikte ekonomik ve kaliteli olan ürünler tercih edebilirim. İzmir de ikamet etmekteyim. Her türlü Önerilere açığım.
Çamaşır makinası
Bulaşık makinası
Fırınlı ocak için önerilerinizi bekliyorum
Bulaşık makinesi çok fazla korkmadığımız ürün grubu zira üreticiler genel anlamda başarılı işler çıkartabiliyorlar.
Sizin de tespit ettiğiniz üzere Vestel olabilir ama şart değil. Arçelik 6167 de Corner Wash ve OLAM desteği birlikte olması cazip, yine de sevgili @Murat ALA dostumun yeni nesil üretimlerden Arçelik önerisi olabilir.

Hoover tüketicilere önerecek düzeyde ön plana çıkartmasam da kendi evime alacak kadar güveniyorum ve hatta daha yeni eşimle konuşuyorduk, Buzdolabı Samsung aldık, Bulaşık makinesi Hoover alalım diye.

Çamaşır makinesi sanki Miele grup daha güvenli olur gibi.

Fırın ocak kısmına Silverline üretimi Arçelik de olur, Simfer üretimi olan Samsung da olabilir.

Bütçenize limit koymadığınız için çamaşır ve bulaşık makinelerinizi Miele'den seçtim. Olur da fiyatları yüksek gelirse başka markalara yönelebiliriz.
Ahahahahaa Murat ikide iki diyelim :kiskis

Çok teşekkür ederim. Ankastre önerisi de alabilir miyim. Ayrıca daha uygun ve fiyat performans ürünü olan çamaşır ve bulaşık makinası da önerebilir misiniz. Teşekkürler

Bulaşık makinesi çok fazla korkmadığımız ürün grubu zira üreticiler genel anlamda başarılı işler çıkartabiliyorlar.
Sizin de tespit ettiğiniz üzere Vestel olabilir ama şart değil. Arçelik 6167 de Corner Wash ve OLAM desteği birlikte olması cazip, yine de sevgili @Murat ALA dostumun yeni nesil üretimlerden Arçelik önerisi olabilir.

Hoover tüketicilere önerecek düzeyde ön plana çıkartmasam da kendi evime alacak kadar güveniyorum ve hatta daha yeni eşimle konuşuyorduk, Buzdolabı Samsung aldık, Bulaşık makinesi Hoover alalım diye.

Çamaşır makinesi sanki Miele grup daha güvenli olur gibi.

Fırın ocak kısmına Silverline üretimi Arçelik de olur, Simfer üretimi olan Samsung da olabilir.
Çok teşekkür ederim Adem Bey mesajını geç gördüğüm için Murat Bey daha ekonomik ürün için önerilerini sormuştum. Arçelik 6167 modeline bakayım. Yine başka uygun olup önerebileceğiniz ürünlere bakabilirim. Teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Ankastre önerisi de alabilir miyim. Ayrıca daha uygun ve fiyat performans ürünü olan çamaşır ve bulaşık makinası da önerebilir misiniz. Teşekkürler
Arçelik 9140 PM
Arçelik 6167 Bulaşık Makinesi
Arçelik ADE 606-2 S Davlumbaz
Arçelik AFC 361 S ya da AFC 340 S Fırın
Arçelik OCD T 651 S Ocak

Adem Bey evinize almak istediğiniz hoover bulaşık makinası hangi model öğrenebilir miyim?
Ayrıca simfer üretimi Samsung hangi model ?
Teşekkürler

Murat hocam, merhaba.
Miele wsd123 wcs 8kg olduğu için fiyat olarak o kadar çıkmışken 9 kg olan,
Wwd164 wcs yi almak daha mantıklı olur mu?
Bu iki makine arasında tek fark kg kapasitesi mi?
Teşekkürler.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri