Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz eşya önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

tugbademirekin

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar, yeni evlenecek olanlara beyaz eşya önerileriniz nelerdir? Marka takıntım var biraz ortalama 80.000 bütçe ayırdım. Şimdiden teşekkürler

Teşekkür ederim adem bey☺️
Biz teşekkür ederiz.
Ne alırsanız alın lütfen biz dahil kimsenin sözüne itimat ederek değil, ürünleri bizzat inceleyip içinize sinerek alın rica ediyorum.
Biz sadece fikir sunuyoruz sizlere o kadar :ok
Güzel günler sizlerle olsun. Selamlar ? ?

Siemens WM16XMH0TR 10 kg 1600 devir (74 dB)
Electrolux EWF1497CDW2 A+++ 1400 Devir (75 dB) 9 kg (6-7 yıldır kullanıyorum) sorun çıkarmadı başka eve gidecek

3/4" 50 mikron silifoz lu filtre taktım siemens çarşamba günü gelecek servis ne zaman gelir bilmiyorum
50 mikronla filtre kahve bile yapılır:hihi
Ekli dosyayı görüntüle 1252
1678448293756-png.1046

Daha önce kullandığım silifozlu filtre (50 mikron değil) 6-7 yıl önce bu vardı şimdi tavsiye etmem
Ekli dosyayı görüntüle 1253
Manyetik kireç önleyici takmayın makineyi kireçten korumaz ayrıca makineye giren su hortum girişi tıkanır
Merhaba hocam bu filtreyi nereden bulabiliriz?

Siemens WM16XMH0TR 10 kg 1600 devir (74 dB)
Electrolux EWF1497CDW2 A+++ 1400 Devir (75 dB) 9 kg (6-7 yıldır kullanıyorum) sorun çıkarmadı başka eve gidecek

3/4" 50 mikron silifoz lu filtre taktım siemens çarşamba günü gelecek servis ne zaman gelir bilmiyorum
50 mikronla filtre kahve bile yapılır:hihi
Ekli dosyayı görüntüle 1252
1678448293756-png.1046

Daha önce kullandığım silifozlu filtre (50 mikron değil) 6-7 yıl önce bu vardı şimdi tavsiye etmem
Ekli dosyayı görüntüle 1253
Manyetik kireç önleyici takmayın makineyi kireçten korumaz ayrıca makineye giren su hortum girişi tıkanır
Bu ürünün linki var mıdır?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri