- Bütçe
- 200000 civarı
- Marka Model Bilgisi
- Siemens, Arçelik, Samsung,LG,Bosch
Değerli abilerim, kardeşlerim. Herkese iyi günler dilerim.Sıfırdan ev döşeyeceğimiz bu günlerde araştırma yapayım derken bu forumu gördüm.Kompresörlerin bakır sargısından girip çamaşır makinesi amortisör sayısından, ısı pompalarından çıkarken boğuldum kaldım
Ama çok tatmin oldum ve iyiki böyle detaylı anlatan siteler ve bilgisini paylaşan siz değerli insanlar var.Eğer değerli vaktinizi ayırıp biraz tavsiye verebilirseniz müteşekkir olurum.
Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi,kurutma makinesi, ankastre, derin dondurucu,mikrodalga ihtiyacımız var.
Buzdolabı için mutfak dolabı 80 cm genişlik ve 190 cm uzunluk olarak yapılmış.Çamaşır ve kurutma 9 kg olabilir.Makinelerin düğmesi gömülebilir olursa çocuklar açısından daha iyi olur ama şart değil.Çoook çok teşekkür ederim.

Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi,kurutma makinesi, ankastre, derin dondurucu,mikrodalga ihtiyacımız var.
Buzdolabı için mutfak dolabı 80 cm genişlik ve 190 cm uzunluk olarak yapılmış.Çamaşır ve kurutma 9 kg olabilir.Makinelerin düğmesi gömülebilir olursa çocuklar açısından daha iyi olur ama şart değil.Çoook çok teşekkür ederim.