- Bütçe
- 100 bin tl
- Marka Model Bilgisi
- Marka takıntım yok
Öncelikle herkese merhaba. Ben bir tanıdığın önerisi üzerine bu siteye yeni kayıt oldum. Zamanında kendiside buradan öneriler alarak beyaz eşya setini dizmiş ve çok memnun kalmış. @Adem Helvacı değerli büyüğümün yardımları çok dokunmuş.
Bende yeni evlenecek birisi olarak bu forumdaki değerli insanlarımızın önerilerini almak isterim. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle antalyada yaşadığımı ve orta düzeyde fiyat perfonmans eşyalar almak istediğimi belirtmek isterim. Beyaz eşya seti almak istiyorum gri renkte olmasını istiyorum. Çok pahalıya kaçmadan güzel birşey almak istiyorum. Yaklaşık 100 bin tl bütçelere çıkabilirim. Tabii daha ucuz olursa ne güzel olur. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Son olarak eşim ile çalışacağız ve çok gelen gidenimiz olmayacak. Çünkü bu şehire yeni taşınacağız.
Buzdolabı ( buzluğu altta olanlar )
Çamaşır makinesi 8-9 kilo
Bulaşık makinesi
Televizyon 50-55 inç olabilir ( genellikle maç, film izliyorum)
Şarjlı dikey süpürge yada robot süpürge
Bende yeni evlenecek birisi olarak bu forumdaki değerli insanlarımızın önerilerini almak isterim. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle antalyada yaşadığımı ve orta düzeyde fiyat perfonmans eşyalar almak istediğimi belirtmek isterim. Beyaz eşya seti almak istiyorum gri renkte olmasını istiyorum. Çok pahalıya kaçmadan güzel birşey almak istiyorum. Yaklaşık 100 bin tl bütçelere çıkabilirim. Tabii daha ucuz olursa ne güzel olur. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Son olarak eşim ile çalışacağız ve çok gelen gidenimiz olmayacak. Çünkü bu şehire yeni taşınacağız.
Buzdolabı ( buzluğu altta olanlar )
Çamaşır makinesi 8-9 kilo
Bulaşık makinesi
Televizyon 50-55 inç olabilir ( genellikle maç, film izliyorum)
Şarjlı dikey süpürge yada robot süpürge