Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz Eşya Tavsiyenize İhtiyacım Var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melayke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

melayke

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba evleneceğimiz için bu ay sonuna beyaz eşya almak istiyoruz. Nişanlımla LG ve Siemens hariç bütün markalardan aşağı yukarı bazı modeller seçtik sizden ricam bize tavsiyede bulunmanız. Renk olarak beyaz istiyoruz bizim için öneli olan kaliteli ve f/p ürünü olması.

Buzdolabı için;
Samsung-RT53K6030
Profilo-BD2176WFAN
Bosch-KDN76XWFON
Arçelik-578557
Beko-78557

Çamaşır Makinesi için;
Samsung-WW90TA046AH
Profilo-CGA242X1TR
Bosch-WGA142X1TR
Arçelik-9120 M
Beko-CM 120

Kurutma Makinesi için;
Samsung-DV90TA040 AE
Profilo-KM15C0TR
Bosch-WQG241A0TR
Arçelik-1010 KM
Beko-KM 90

Bunlar haricinde 4 yada 5 programlı içi kullanışlı önerebileceğiniz bir bulaşık makinesi tavsiyeniz varsa alırım. Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ediyorum

Bunu bir takım halinde almanın avantajını yaşamanız ve üretilen her ürün grubunda başarılı olanların tercih edilebilmesi adına kişisel yaklaşımım

Samsung RT53K6030
Samsung-WW90TA046AH
Samsung-DV90TA040 AE
Samsung-DW60M5042

şeklinde olur.

Bu ürünlerin forumumuzda kullanıcıları olan dostlar da var hatta @UyumsuzSami dostumuz bunlara bir örnektir. Kendisinin Arçelik deneyimleri sonrası tercih ettiği Samsung ile ilgili paylaşımları da mevcut.

Bunun yanısıra sadece kişisel yaklaşımım değil bu modelleri Samsung yetkili servisi dotlar ile istişare etmemin yanısıra bulaşık makinesi özellikle servis arkadaşın bizzat önerdiği üründür.

Bu şekilde takım alacaksın sonra uygulamasını kuracaksın sonra samsung tv bağlayacaksın al sana :) akıllı ev.

TV ile beyaz eşya birleşince sana makine durumu bitti kapandı çalıştı vb.. bilgiler veriyor tv üzerinden + telefon üzerinden.

Arçelik mi? Benbir kere aldım çok dert yaşadım şimdi bir daha evime sokmam.

Unutmadan https://www.samsung.com/tr/secili-beyaz-esyalarda-20-yil-garanti/ ürünleri 20 yıl motor garantili

WhatsApp Image 2023-03-16 at 20.13.11.jpeg

Bunu bir takım halinde almanın avantajını yaşamanız ve üretilen her ürün grubunda başarılı olanların tercih edilebilmesi adına kişisel yaklaşımım

Samsung RT53K6030
Samsung-WW90TA046AH
Samsung-DV90TA040 AE
Samsung-DW60M5042

şeklinde olur.

Bu ürünlerin forumumuzda kullanıcıları olan dostlar da var hatta @UyumsuzSami dostumuz bunlara bir örnektir. Kendisinin Arçelik deneyimleri sonrası tercih ettiği Samsung ile ilgili paylaşımları da mevcut.

Bunun yanısıra sadece kişisel yaklaşımım değil bu modelleri Samsung yetkili servisi dotlar ile istişare etmemin yanısıra bulaşık makinesi özellikle servis arkadaşın bizzat önerdiği üründür.
Çok teşekkür ediyorum peki bir şey merak ediyorum boschu neden önermiyorsunuz yada profiloyu ?

Bu şekilde takım alacaksın sonra uygulamasını kuracaksın sonra samsung tv bağlayacaksın al sana :) akıllı ev.

TV ile beyaz eşya birleşince sana makine durumu bitti kapandı çalıştı vb.. bilgiler veriyor tv üzerinden + telefon üzerinden.

Arçelik mi? Benbir kere aldım çok dert yaşadım şimdi bir daha evime sokmam.

Unutmadan https://www.samsung.com/tr/secili-beyaz-esyalarda-20-yil-garanti/ ürünleri 20 yıl motor garantili

Ekli dosyayı görüntüle 1406
Sanırım bu wifi li modellerde geçerli bir özellik kullanım kolaylığı sağladığı kesin

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri