- Bütçe
- 30000
- Marka Model Bilgisi
- 18.000 BTU KLİMA TAC-18CHSD/XA21
Merhabalar,
Bimde satılan 18.000 BTU KLİMA TAC-18CHSD/XA21 fiyatı 29.999 TL,
12.000 BTU KLİMA TCL TAC-12CHSD/XA21I fiyat 18.999 TL.
Antalya sıcağında, ciddi manada güneş görev bir evin 25 30 mt3 odasında TCL 12000 ya da TCL18000 BTU klima almayı düşünüyorum.Fiyat araştırması yapınca kısa sürede çok ciddi derece artan fiyatlar karşısında bimde bulunan bu modeller ilgimi çekti. Bu fiyatlar baz alındığında öncelik olarak TCL 18.000 BTU model Bimden bu fiyata alınır mı ?
Bimden bu klimayı alıp kuruluma gelen servis ne derece güzel bir iş çıkartır bunu çok merak ediyorum. Bu konu hakkında tecrübe sahibi olan varsa, tecrübelerini paylaşırsa çok memnun kalırım.
@Adem Helvacı hocamın bir yorumuna denk gelmiştim, bu yorum bir sene önce yazılmış acaba 1 sene sonrada Adem hocam TCL hakkında aynı şeyleri düşünüyor mu merak ediyorum. Zira onun fikirleri bizim için çok önemli.
Bimde satılan 18.000 BTU KLİMA TAC-18CHSD/XA21 fiyatı 29.999 TL,
12.000 BTU KLİMA TCL TAC-12CHSD/XA21I fiyat 18.999 TL.
Antalya sıcağında, ciddi manada güneş görev bir evin 25 30 mt3 odasında TCL 12000 ya da TCL18000 BTU klima almayı düşünüyorum.Fiyat araştırması yapınca kısa sürede çok ciddi derece artan fiyatlar karşısında bimde bulunan bu modeller ilgimi çekti. Bu fiyatlar baz alındığında öncelik olarak TCL 18.000 BTU model Bimden bu fiyata alınır mı ?
Bimden bu klimayı alıp kuruluma gelen servis ne derece güzel bir iş çıkartır bunu çok merak ediyorum. Bu konu hakkında tecrübe sahibi olan varsa, tecrübelerini paylaşırsa çok memnun kalırım.
@Adem Helvacı hocamın bir yorumuna denk gelmiştim, bu yorum bir sene önce yazılmış acaba 1 sene sonrada Adem hocam TCL hakkında aynı şeyleri düşünüyor mu merak ediyorum. Zira onun fikirleri bizim için çok önemli.
Yönetici arkadaşlarım uyardı, sizin mesajı cevaplamamışım kusura bakmayın.
Midea konusunda kesinlikle haklısınız. Bana göre de gereksiz bir fiyat yüksekliği söz konusu ve hatta bugün All Easy Pro 12.000BTU klima almayı düşünen bir tüketiciye ''28.000TL ona vereceğine'' diye başlayan cümlem sonrası alternatif bir ürüne yönlendirdim.
Ben bazı adımların mantık çerçevesinde atılmasından yanayım. Koşulların zorlu olmadığı veya BTU anlamında sınırda kalınmayan yerlerde gereksiz yüksek kapasiteli ürünleri önermeye yanaşmıyorum. Bu anlamda Airfel Kaira bizim her zaman kurtarıcımız oldu.
Şimdi sahaya yeni giren TCL ki özellikle TCL 18.000BTU sınıfında bana göre Mideadan daha iyi iş çıkarmış diyebilirim özellikle kompresör kapasitesi anlamında.
Ve sonrasında Dijitsu da ekonomik ciddi alternatifler arasında yer alıyor tabi Dijitsu özelinde de 18.000BTU olanını beğenmediğimi belirtmek isterim.
9 luk BTU da 12 lik ile aynı kompresör var, 12 lik Dijitsu ok, 18 lik Dijitsu hayır, 24 lük Dijitsuda uçmuş adamlar, Klimayı 24 lük diye satıyorlar ancak Kompresör kapasitesi 25.500 lere dayanıyor.
Bölge ne kadar Adana olsa da yazdığınız koşullarda Midea gereksiz. LG konusunda benim itirazım olmasa da sadece 24 lük LG yi söktüğümde içinden 19.500btu kompresör çıkması beni üzmüştü o nedenle biraz da olsa mesafeli durmayı tercih ettim yine de her modelinin böyle olacağını düşünmüyorum.
Bu arada söküp parçaladığım LG 24.000BTU klima şu an halen ofisimizde.
Diyeceğim o ki, yine her ne kadar ana markanın %100 kalitesini yansıtmıyor olsalar da Midea üretimi Airfel Kaira Dijtsu ve TCl klimaların hepsinin de rahatslıkla işinizi görebileceğini düşünüyorum.
18 lik düşünürseniz ne Midea, Ne Dijitsu, Ne Airfel ne de Kaira, işte o zaman Kesinlikle TCL öneririm.
Bizim Dayrelax Dahil olmak üzere sektörde etkili satış yapan hemen her marka ve temsilcisi ile irtibatımız var. Klima teknik detaylarını da bizlere duydukları güven neticesi Halka paylaşılmayan kısımları da paylaşıyorlar bu bağlamda sizlere rahatlıkla ve güvenle ''Şudur'' diyebiliyıruz.
Yine aklınıza takılan bir durum olursa yazın lütfen. Elimden geldiğince erken cevaplamaya çalışıırm.