Burada
@pear Hocamızın görüşünü alalım mutlaka yalnız her ne kadar gerek Garanti Belge Yönetmeliği ve gerekse diğer yönetmelikler nerede ne yazacaına ve bazı durumlarda punto oranına kadar dahi karar veriyor olsa da ciddi açıklar olduğunun herkes farkında ve bu açıklar doğrultusunda firmalar '' Ne tutturabiirsek'' mantığı ile hareket ediyorlar.
Şimdi bu TİCARİ KULLANIM konusu çok ciddi suistimal ediliyor öncelikle.
Kİmse darılmasın şu şekilde bir örnek vereyim. Bugün yayınladığım videoda işletmelerini de gördüm, Baba Oğul çalışan ve Oksizen Azot dolum vs gibi bir iş yerinin ofisinde kullandıkları çaycı bu ürün. 2 kişiler yani. Şimdi bu iki kişinin kullandığı ürün için OFİS olduğu için TİCARİ diyen zihniyet, Diyarbakırda bir avluya 5 evin baktığı bir büyük ailenin kullandığı Semaveri EV olarak kabul ediyor doğru mu? Sonuçta orası bir ev.
Bu şaşkınlık duyulacak veya bilinmeyen bir durum değil ki, Güzel Ülkemizin gerçeklerinden birisi. Sabah kahvaltıları bu avluda yapılır, Anane Babanne Dede Büyükbaba baba Eş Baldız Bacanak Kayınbirader Sarıların Sülıu Karaların Hüso derken yeri geliyor 25 kişi aynı semaverden çay içiyor. Her şeyi geçtim, kardeşim zaten Semaver dediğin niye var olsun ki? Sen içersin, gelirse misafirine ikram edersin olur biter.
Yani bu iş kökünden saçma.
Ben Aynı avluya bakan 4 evin bir makineyi kullandığını biliyorum avluya yapılmış bir çamaşır odası gibi yere kurulu halde.
Şimdi teknik olarak burası ev ama aynı makineyi 4 aile kullanıyor. Aileler 7-8 er kişilik. Yani kabaca 30 kişi bir makineyi kullanıyor, ama orası ev.
Yani ben firmaların ürünleri satarken ağamsın paşamsın derken ürün arıza yaptığında kaypaklık yapmalarını hzmedemiyorum o nedenle bu saçmalıklara değinmek istedim.
Yeri gelmişken şunu da yazalım.
Muafiyet MADDE 15 –(1) Ticari amaç dışında yalnızca kendi kullanımından doğan ihtiyaçları için üretim veya ithalat yapan kişi veya kuruluşlar ile tüketicilerin özel siparişleri doğrultusunda üretilen veya ithal edilen mallara ilişkin olarak bu Yönetmelik hükümleri uygulanmaz.
Hangi Yönetmelik? SATIŞ SONRASI HİZMETLER YÖNETMELİĞİ
Yani ararlarsa çıkış ylu bulurlar ancak o yol , o yolunm doğru olduğu anlamına gelmez bence.
Yani canı isteyen , canı istediği ürünün üzerine etiket yapıştırıp sonra da sorumluluklarından kurtulmaya çalışmamalı ve hatta kurtulamamalı.