Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Bulaşık makinesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

AleynaArslantai

Yeni Üye
Yeni Üye
Bugün bir mağazada gezerken Altus 404 mp bulaşık makinesine denk geldik 4 programlı içi sağlam görünüyordu 5.500 tl gibi bir fiyatı vardı size soracak vakit olmadığından ve çok uygun olduğundan aldık gitti. Teknik olarak bakıldığında sorunlu bir makine değildir umarım. Bulaşık makinesinden yana çok bir beklentim yok temiz yıkasın ve kurutsun yeterli. Açıkçası iç dizaynını da çok beğendim. Lütfen yorumunuzu paylaşır mısınız ?

Bugün bir mağazada gezerken Altus 404 mp bulaşık makinesine denk geldik 4 programlı içi sağlam görünüyordu 5.500 tl gibi bir fiyatı vardı size soracak vakit olmadığından ve çok uygun olduğundan aldık gitti. Teknik olarak bakıldığında sorunlu bir makine değildir umarım. Bulaşık makinesinden yana çok bir beklentim yok temiz yıkasın ve kurutsun yeterli. Açıkçası iç dizaynını da çok beğendim. Lütfen yorumunuzu paylaşır mısınız ?
Şu yönden içiniz rahat olsun en azından.
Birincisi Koş grubuna beyaz eşya konusunda güvenirim, ayrıca ekonomik ürün arayanlar için sıklıkla önerdiğim bir markadır. Kaldı ki kendim de ekonomik üretim yani Altus gibi alt marka olan Regal kullanıyorum.

Düşünün ki sevgili eşim @Yelda Helvacı makinenin kapağını uçan tekme ile kapatıyor ama makine halen çalışıyor :D

Şu yönden içiniz rahat olsun en azından.
Birincisi Koş grubuna beyaz eşya konusunda güvenirim, ayrıca ekonomik ürün arayanlar için sıklıkla önerdiğim bir markadır. Kaldı ki kendim de ekonomik üretim yani Altus gibi alt marka olan Regal kullanıyorum.

Düşünün ki sevgili eşim @Yelda Helvacı makinenin kapağını uçan tekme ile kapatıyor ama makine halen çalışıyor :D
Uçan tekme sana geliyor şimdi, hazır ol?

Güle güle kullanın, yetkili servis sektöründe eşim ile birlikte uzun yıllar çalıştık teknisyen olmasam da bu makinelerin çalışma prensibini ve dayanıklı sürelerini az çok ben de bilirim. Bence doğru tercih olmuş.

çok teşekkür ederim cok tatlısınız sizin sayenizde az da olsa bir şeyler öğreniyoruz sağlıcakla kalın arada yine rahatsız edeceğim mutlaka ??

çok teşekkür ederim cok tatlısınız sizin sayenizde az da olsa bir şeyler öğreniyoruz sağlıcakla kalın arada yine rahatsız edeceğim mutlaka ??
Tabi ki bekleriz.) malum evin eksikleri bitmez, sorular da hep olur.))

Uçan tekme sana geliyor şimdi, hazır ol?
Sonuçta makinenin kapağını ayağınla kapattığın böylece tescillenmiş ol....... a1.jpg

:kop

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri