Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çözüldü Bursa Gemlik Midea Klima Önerisi *9+12 alındı*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Bebozkurt

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30 - 50 Bin
Marka Model Bilgisi
Midea
Merhabalar, Bursa/Gemlik bölgesinde bulunan evime Midea Xtreme Save AG2ECO-12NXD0-I 12.000 BTU marka klima almayı düşünüyorum. Klimayı kullanacağım oda büyüklüğü 27 m2, orta kat, tek çephe, direkt güneş almıyor, eşim, ben ve çoçuklar ile birlikte 4 kişiyiz. Bu klima belirttiğim özelliklere sahip oda için yeterli olur mu? Bu markayı önerir misiniz? Birde markanın Bursa bölgesindeki servis ağı hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Çözüldü Bursa Gemlik Midea Klima Önerisi *9+12 alındı*

18lik yerine ikinci alan için daha düşük bir klima alın tüketim ve konfor açısından çok daha iyi olur. Örnek verecek olursak Xtreme özelinde 12 ve 9 Luk aynı anda çalışırsa hemen hemen 18lik klimanın yarısı kadar tüketim sergiliyor 18lik kalori açısından kapı üst eşiğinide göz önünde bulundurduğumuzda ısıtma modunda erken termostat sorunları yaşatır ama iki alanda da klima olursa çok daha konforlu bir ısınma ve soğuma sağlarsınız. 🙏
Hersekese selamlar, 12.000 BTU Midea Xtreme Save 36K + 9.000 BTU Midea Xtreme Save 33K iki klima için fgeurope yetkili satış bayisi ile bu fiyatlardan anlaştım. Önümüzdeki hafta içi montaj işlemleri gerçekleşecek. Montajdan sonra fotoğraflarını paylaşırım inşallah.
Yani ilave alanlarda belirsizlik var o nedenle NET bir şey söylemek doğru olmaz fakat siz bu koşullarda 18 lik de alsanız tüketim değerleriniz 12 likte nasıl yükseliyorsa yine yükselecek o nedenle burada o belirsizliğin ortadan kalkması gerekir. Ona yapacak bi rşey yok derseniz e burada etkili ve kesin bir sonuç verebilmek mümkün olmaz.

12 lik xtreme klimayı 40m2 alanda kullanan da var, ama o klima 40m2 de farklı çalışır, 25m2 de farklı. Bunu kimse inkâr edemez.

Yani ilave alanlarda belirsizlik var o nedenle NET bir şey söylemek doğru olmaz fakat siz bu koşullarda 18 lik de alsanız tüketim değerleriniz 12 likte nasıl yükseliyorsa yine yükselecek o nedenle burada o belirsizliğin ortadan kalkması gerekir. Ona yapacak bi rşey yok derseniz e burada etkili ve kesin bir sonuç verebilmek mümkün olmaz.

12 lik xtreme klimayı 40m2 alanda kullanan da var, ama o klima 40m2 de farklı çalışır, 25m2

12 lik xtreme klimayı 40m2 alanda kullanan da var, ama o klima 40m2 de farklı çalışır, 25m2 de farklı. Bunu kimse inkâr edemez.
Kapıyı kapali tutmaya çalışmaktansa acik kalmasını sağlamak benim için daha kolay. Yani sürekli açık kalmasını sağlayabilirim. Bu durumda 15.000 btu mu önerirsiniz 18.000 btu mu? Ve marka öneriniz ne olur?

Kapıyı kapali tutmaya çalışmaktansa acik kalmasını sağlamak benim için daha kolay. Yani sürekli açık kalmasını sağlayabilirim. Bu durumda 15.000 btu mu önerirsiniz 18.000 btu mu? Ve marka öneriniz ne olur?
Yine de önerim 18000btu dan yana olur. 55m2 alanda kullanıyordu sanırım @ByCilo dostumuz o nedenle rahatlıkla Xtreme alabilirsiniz ancak satın alım maliyeti yüksek gelir derseniz Rota Airfel Kaira 18000btu da rahatlıkla iş görür ürünlerdir.

18lik yerine ikinci alan için daha düşük bir klima alın tüketim ve konfor açısından çok daha iyi olur. Örnek verecek olursak Xtreme özelinde 12 ve 9 Luk aynı anda çalışırsa hemen hemen 18lik klimanın yarısı kadar tüketim sergiliyor 18lik kalori açısından kapı üst eşiğinide göz önünde bulundurduğumuzda ısıtma modunda erken termostat sorunları yaşatır ama iki alanda da klima olursa çok daha konforlu bir ısınma ve soğuma sağlarsınız. 🙏

Hersekese selamlar, 12.000 BTU Midea Xtreme Save 36K + 9.000 BTU Midea Xtreme Save 33K iki klima için fgeurope yetkili satış bayisi ile bu fiyatlardan anlaştım. Önümüzdeki hafta içi montaj işlemleri gerçekleşecek. Montajdan sonra fotoğraflarını paylaşırım inşallah.

Çözüm
Haydi bakalım şimdiden güzel günlerde kullanmanızı diliyoruz ve görselleri bekliyoruz :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri