Bizim ülkemizde işler mutlaka birilerinin referansı ile ilerliyor biliyorsunuz.
Ben burada birçok ilden birçok arkadaşın numarasını paylaşıyorum, genelde bu yinebizim ülkemizde şey gibi düşünülür, hani hanutşu derler ya, yoldan geçen vatandaşı dükkanlara girmeye ikna edip karşılığında çorbasını kapar, bizimki öyle bir şey değil abi bizim olayımız ne biliyor musun?
Ben bu numaralarını verdiğim işletmelerin sahipleri ile görüştüm ve dedim ki ''Kardeşim bakın elimde böyle bir potansiyel var, sizden cakka cukka değil sadece özenli hizmet istiyorum, siz tüketiciyi mutlu edecek şekilde kaliteli hizmet verdiğiniz sürece size bedava müşteri akışı gelir, eğer tüketiciden bana şikayet gelirse DERHAL ilgilenir çözersiniz, 1 aksaklık eyvallah, 2 inci de kabulümdür ama 3 üncü müşteri şikayetinde diğer firmaya yönlendirmeye başlarım bilgin olsun''
Burada temel amaç ne? Demoklesin kılıcı gibi tepelerinde oluyoruz işletmelerin ki en ufak bir sorun yaşamasın tüketici.
Ben neden İsmailin numarasını verdim? Çünkü Bursadaki arkadaşı Direkt olarak tanımıyorum, ama biliyorum ki İsmail sizi yönlendirirken aynı zamanda Bursadaki arkadaşı da ''Aman kardeşim bak Adem abiden gelen müşteri ona göre'' diye uyarır çünkü sizden bana bir şikayet geldiğinde ben o işte çok ciddi bir kasıt ihmal veya art niyet gördüysem derhal sosyal medyada yayını basar ''Bursa'da bu işletmeden ürün almayın çünkü vatandaşa bıunları yapıyor'' derim.
Biz de elimizdeki avantajı vatandaş adına koz olarak kullanıyoruz olay bu. Mesela Midea ürünlerini ben anlatırken de çok saldırdılar bana, hatta dost dediklerimden geldi bu saldırı. Reklam parası aldığım, komisyon aldığım ve daha aklınıza ne gelirse hepsi yazıldı çizildi söylendi , karalamak için ellerinden geleni yaptılar ama biz doğru olduğunu bildiğimiz yoldan yürümeye devam ettik bakın bugün koca ülkede KLİMA dendiğinde dahi GÜVENİLEN tek platformuz. Çünkü
@Senior @gölge46 @ByCilo @Murat ALA @NBKpro ve daha nice dostlar hiçbir karşılık beklemeden burada sürekli insanlara, ''KOŞULLARINA VE BÜTÇESİNE UYGUN'' ürünü bulmalarına yardımcı olamk için çabalayıp duruyorlar.
Bu nedenle birilerinin araya girip referans olduğu yerlerden alışveriş yapmanız daha doğru olabiliyor. Haa belki başka yerden 2-3K daha fazla fiyat veriyorlardır ama şuna inanın ki onun da makul mantıklı sebepleri oluyor bizim bildiğimiz, zira diğer yerlerin o 2-3K lık açığı nereden kapattıklarını da biliyoruz.
Son kullanıcının bilmediği çok fazla detay var o nedenle olaya salt para gözü ile bakıp ''En ucuzu en iysidir'' demiyoruz.