Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Bursa’dan Mobilya Alınır mı ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

REMZİ96

Klimatör
Kadim Üye
Bütçe
150.000
Marka Model Bilgisi
Kalite
Merhaba iyi günler 2 kardeşimin birden bu yaz düğünü var maddi imkanlar bakımından çok sıkıştık oyüzden kaliteli ve uygun fiyatlı mobilya arıyoruz. İstikbal-Bellona-Doğtaş gibi markalara baktık fakat fiyatları yüksek güzel ürünlerin. Fiyatı uygun olanlarıda güzel değil. Gaziantep’te yaşıyorum aldığımız mobilyalar 7-8 ay depoda bekletilip sonra Gaziantep’e kurulacak. Bursa’ya gidip hoşuma giden mobilyaları almama sonra geri Gaziantep’e gelmeme gerek var mı fiyat performans bakımından memnun eder mi bide mağaza bilmiyorum orada yabancı birinden alacam ve 7-8 ay görmeyecem o kişiyi ve malları sizce ne yapmalıyım instagramdan takip ettiğim Mobilya Mağazam isimli sayfa var ama başka bir öneriniz var mı yada tanıdığınız Bursa’da veya İnegöl’de ?

Hayırlısı olsun

İnegöl ve Ankara Siteler dealışveriş yapacak iseniz.

İyi pazarlık eden kişi olmadıkça bir avantaj sağlamıyor.

Verdikleri fiyatın yarısını teklif ede ede indirmek gerekiyor.

Zaten mobilyalar 1 aydan önce üretimden çıkmıyor.

Ve onlarda saydığınız markaların satış rakamlarını biliyorlar.

İnegöl için 3 gün, siteler için 2 gün model ve renk seçimi için geçecek

Bu yerler kurumsal gözükse de aile şirketleri ile atölyeler. Farklı renkli, istenmeyen model veya lake renk farklılıklarında Gaziantep geldikten sonra onu değiştirmek derttir.

Her işletme gibi satılmayan modeller vitrinde, çok satılan ve modası geçmişler 5. katlarda

Birde şu var herkes İnegölle gittiğinden mağazanın Bursa şubesinde daha düşük satıldığı oluyor.

Ben pazarlık sevmediğimden sevmediğim mekanlar...

Mesela
vardır.
Kötü yorum kulağıma gelmemiştir. Ama ticaretti ne olacağı belli olmaz.

Merhaba iyi günler 2 kardeşimin birden bu yaz düğünü var maddi imkanlar bakımından çok sıkıştık oyüzden kaliteli ve uygun fiyatlı mobilya arıyoruz. İstikbal-Bellona-Doğtaş gibi markalara baktık fakat fiyatları yüksek güzel ürünlerin. Fiyatı uygun olanlarıda güzel değil. Gaziantep’te yaşıyorum aldığımız mobilyalar 7-8 ay depoda bekletilip sonra Gaziantep’e kurulacak. Bursa’ya gidip hoşuma giden mobilyaları almama sonra geri Gaziantep’e gelmeme gerek var mı fiyat performans bakımından memnun eder mi bide mağaza bilmiyorum orada yabancı birinden alacam ve 7-8 ay görmeyecem o kişiyi ve malları sizce ne yapmalıyım instagramdan takip ettiğim Mobilya Mağazam isimli sayfa var ama başka bir öneriniz var mı yada tanıdığınız Bursa’da veya İnegöl’de ?
@Ahmet Kaya çalıştığınız mobilya firmalarıyla ilgili bilgi verebilirsin belki.

Kuzenim ve kayınbabam gidip Bursa’dan aldılar. İkisinde de eksik ve yanlış şeyler illa oldu ve peşine düşemediler.
Bence bulunduğunuz yerden çözmeye çalışın ki muhatabınız olsun.
Ben Ergül Mobilya tercih ettim, satış sonrası hizmetleri gerçekten mükemmel. Aklınızda bulunsun. Ürünleri de çok kalitelidir.

ben 4 ay önce koltuk takımı ve yatak odası takımı aldım ürünler çok kaliteli değil ama iş görür bulunduğum ile göre 2 kat fark vardı fiyatlarda inegölün her yerini gezdim yatak odası tam zamnında geldi koltuk takımı 1 ay geç geldi ona göre aklınızda bulunsun genel olarak imotim avm fiyat fayda olarak iyiydi.Koltuk takım rengi yanlış geldi sonra düzelttiler parayı kesinlikle baştan verme yüzde 10 peşinat verin gerisini ürün eve gelince verin yoksa çok uğraştırırlar.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri