Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Bütçe 15.000

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tharlyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

tharlyn

Yeni Üye
Yeni Üye
Öncelikle böyle bir forum oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum. Çok değerli ve arayıp bulamayacağımız bilgiler paylaşıyorsunuz.
Ekran boyutu 50'-55' , hem karşıdan hem yaklaşık 45 derece açıyla izlenilecek, karasal yayın YouTube Netflix kullanıyoruz. Karanlık sahneleri iyi gösteren, arayüzü akıcı, uzun ömürlü servisi iyi bir TV arıyorum. Samsung 55bu8100 gözüme takıldı ama izleme açısı problem olur mu acaba?

Son tarih 28 Şubat mi acaba?
Ben aradım ama öyle bir ibare bulamadım

Çok teşekkürler
emin değilim ama sanırım hediye çeki kampanyası koşullarında 28 şubat yazıyor belki de öğrenci kampanyası daha uzun sürebilir ama emin değilim. ama her halükarda 1500 tl hediye çeki az değil onunla da soundbar alınabilir. en azından ben öyle düşünüyorum. inşallah 60bu8000 tekrar stoğa girer.

emin değilim ama sanırım hediye çeki kampanyası koşullarında 28 şubat yazıyor belki de öğrenci kampanyası daha uzun sürebilir ama emin değilim. ama her halükarda 1500 tl hediye çeki az değil onunla da soundbar alınabilir. en azından ben öyle düşünüyorum. inşallah 60bu8000 tekrar stoğa girer.
Hem öğrenci indirimi yapıp hemde hediye çeki vereceklerini sanmıyorum.

Zaten şöyle bir ibare bulunuyordu hediye çeki kampanyasında:

https://shop.samsung.com/tr/tv-hediye-ceki-firsati-kampanyasi-kosullari/

"Tacirler ve kurumsal alım yapanlar ile Öğrenci, Kamu ve şirket özel İndirim Programı kampanyalarından alım yapanlar Hediye Çeki kampanyasından faydalanamaz"

Bu arada İnşallah 60BU8000 tekrar stoklarda olur.

Hem öğrenci indirimi yapıp hemde hediye çeki vereceklerini sanmıyorum.

Zaten şöyle bir ibare bulunuyordu hediye çeki kampanyasında:

https://shop.samsung.com/tr/tv-hediye-ceki-firsati-kampanyasi-kosullari/

"Tacirler ve kurumsal alım yapanlar ile Öğrenci, Kamu ve şirket özel İndirim Programı kampanyalarından alım yapanlar Hediye Çeki kampanyasından faydalanamaz"

Bu arada İnşallah 60BU8000 tekrar stoklarda olur.
benim dikkatimden kaçmış haklı olabilirsin. gerçi çek vermeseler bile bu serilerinde ciddi indirim var. hatta şuan vatanda %15 indirimli halinden bile uygun.

Son tarih 28 Şubat mi acaba?
Ben aradım ama öyle bir ibare bulamadım

Çok teşekkürler
tekrar okudum kampanya koşullarını. 28 şubat tarihi hediye çeki içinmiş. öğrenci indirimi için bir tarih verilmemiş. mesai saati bittiği için müşteri temsilcisine soramadım yarın bakacağım. inşallah tarihi yoktur da 60bu8000 alabilirim. stoklar güncellenirse tabi

benim dikkatimden kaçmış haklı olabilirsin. gerçi çek vermeseler bile bu serilerinde ciddi indirim var. hatta şuan vatanda %15 indirimli halinden bile uygun.
Tabii ki inanılmaz uygun katılıyorum. Eğer Samsung almaya karar verirsem buradan alacağım.
tekrar okudum kampanya koşullarını. 28 şubat tarihi hediye çeki içinmiş. öğrenci indirimi için bir tarih verilmemiş. mesai saati bittiği için müşteri temsilcisine soramadım yarın bakacağım. inşallah tarihi yoktur da 60bu8000 alabilirim. stoklar güncellenirse tabi
Sorduğunuz da bizleri de bilgilendirirseniz memnun olurum.
İnşallah dediğiniz gibi tarihi yoktur ve istediğiniz televizyonu alabilirsiniz.

Merhaba, benim bir sorum olacaktı. Teknosa'dan tavsiye üzerine 50BU8000 aldım. Ekran koruyucu, +1 yıl garanti uzatma, kırılma, voltaj hasarları ve hırsızlık vs. sigorta dahil fiyatı 15800. İnternette en uygun fiyatını 13.000 civarı olarak gördüm. Ama bu ek özellikler yok. Ürün henüz elime ulaşmadı, iade hakkım var aslında ama fiyat olarak sizce nasıl, iade düşünmeli miyim?

Son düzenleme:
Merhaba, benim bir sorum olacaktı. Teknosa'dan tavsiye üzerine 50BU8000 aldım. Ekran koruyucu, +1 yıl garanti uzatma, kırılma, voltaj hasarları ve hırsızlık vs. sigorta dahil fiyatı 15800. İnternette en uygun fiyatını 13.000 civarı olarak gördüm. Ama bu ek özellikler yok. Ürün henüz elime ulaşmadı, iade hakkım var aslında ama fiyat olarak sizce nasıl, iade düşünmeli miyim?
evde çocuk varsa, tehlike arz eden durum varsa kırılma vs. olabilir di ama bence bunu da 500-1000 lira arası kırılmaz cam ile çözebilirsin. 2800 tl de fark az para değil

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri