Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Büyük ekran tv tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

oguzhanbayir40

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25 bin
Marka Model Bilgisi
Toshiba Vestel tcl
Merhabalar
Uzun zamandır uygun fiyatlı büyük ekran tv araştırıyorum ancak araştırdıkça işler iyice karıştı çorbaya döndü. En iyisi ben beklentilerimi yazayım uzman arkadaşlardan bir tavsiyesi olan olursa sevinirim.
- Sporu severim özellikle futbol izlemek için tv alıyorum diyebilirim o yüzden canlı renkler olursa çok iyi olur çünkü mağazalarda gördüğüm bazı tv ler soluk renkli bazıları canlı renkler gösteriyor detaylardan anlamadığım için hangi panel nedir bilmiyorum.
- android ya da google tv bakıyorum ancak İptv kullanmayı düşünüyorum iptv programları google tv ye yükleniyor mu ?
- Dizi izlemek için ve çocuklardan dolayı Netflix YouTube gibi platformları genelde çok kullanıyoruz
- Bütçe 25 bin e kadar

Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

Son düzenleme:
55Q9900+Android Box diyorum
Merhaba hocam kasım ayında indirimden 65qa9700 almıştım birkaç gündür kullanıyorum ancak görüntü akıcılık konusunda pek hoşuma gitmedi maç izlerken sanki görüntü takılarak ilerliyor aynı zamanda reklamların altında çıkan kayan yazılarda takılarak ilerliyor. Yayın kalitesinden mi acaba diye düşündüm. Cihazı hb den almıştım iade şansım var mı bilmiyorum. Yada sizin bu konuda önerebileceğiniz bir ayar var mı?

hocam selamlar bende almayı düşünüyorum bu modeli tavsiye etmiyorsunuz sanırım, yönlendirebileceginiz bir model var mıdır?

hocam selamlar bende almayı düşünüyorum bu modeli tavsiye etmiyorsunuz sanırım, yönlendirebileceginiz bir model var mıdır?
Merhaba ben 65qa9700 almıştım hem büyük geldi hemde görüntü akıclığı çok hoşuma gitmedi. O yüzden iade ettim şimdi 55inç alacağım. Önce boyut a karar verin sonra pişman olmamak için. Forumda baya dolaştım ve en uygun 55c745 olacak gibi duruyor. Birkaç elektronik market dolaştım ama onlarda genelde c745i samsung un modelleriyle karşılaştırıp q60 yada q70 e yönlendiriyorlar. Ancak burdan edindiğim bilgilerden yola çıkarak mağaza personeli buradaki uzman arkadaşlar @Adem Helvacı @Murat ALA @Fikoloji kadar bilgi sahibi değiller gibi geldi bana. Sadece C745 biraz fazla parlak görüntü veriyor ve beyaz ve açık renkler biraz patlıyor gibi.acaba mağaza modundan mı kaynaklı evde ayarlaması yapılır mı bilemiyorum. Ben 55c745 e yöneldim ve indirim kovalıyorum şuan.

teşir ürünlerle müşteriye verilen ürünler zaten birbirini tutmuyor diye düşünüyorum, aldıgınız zaman haber verin indirimden bizde yararlanırız belki. teşekkürler

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri