Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap Buzdolabı aldım kargocu önünde açıp kontrol etmeniz gerekiyor diyorlar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Dkaya

Araştırmacı
Araştırmacı
Şöyle bir açıklama yapıldı.

Merhaba, ürünlerimiz normal kargolama sistemi ile teslim edilmiyor. Bosch anlaşması ile teslim edildiği için kontrol etme hakkı tanınmaktadır. Lütfen ürününüz geldiğinde, imza atmadan önce kutusunu açtırıp fiziksel kontrol sağlayınız. Olumsuz bir durum görürseniz teslim almayın. Kutunun açılması KESİNLİKLE garantiyi etkilememektedir.

Horoz Lojistik sanırım getirecek. Şimdi onlar getirdiğinde tamamen servis açıyormuş gibi buzdolabını çıkartıp sağına soluna bakmamız gerekiyor anladığım kadarıyla. Bir sorun çıkarsa yeniden komple paketlenecek mi yani?

Daha önce bu deneyimi yaşayan varsa anlatırsa sevinirim.

Çatlak değilmiş anladığım kadarıyla dizayn gibi birşey yapmışlar. Servisci ve satıcı da aynı şeyi söyledi isterseniz mağazaya gidin bakın dedi.

Neyse şükür :)

WhatsApp Görsel 2024-09-12 saat 15.27.24_27183eee.jpg

Tırnağınızın ucuna gelmiyorsa mesele yoktur. Contalar değişsin yeter ki değişmesine de gerek yoktu aslında kapının kapanmasında bir sıkıntı yoksa.
Kapanmasında sıkıntı yok. Tırnağıma biraz geliyor ama dizaynı o yüzden diye anladım. Çünkü o çizgi dondurucunun alt önünden beri devam eden bir çizgi. Çatlak olamaz çünkü mükemmel bir çizgi oluşturamaz herhalde çatlak.

Başta epey korktuk ama şimdi rahatladık biraz :)

Bir de servis taktı fişi hemen çalıştırdı. İnternette yeni getirilen buzdolabı işte 12 saat bilmem kaç saat çalışmamalı içine birşey konulmamalı. Gazı yukarı çıkıyor şöyle oluyor böyle oluyor diyorlardı. Servise sordum bunlarda gerek yok dedi.

Bir de servis taktı fişi hemen çalıştırdı. İnternette yeni getirilen buzdolabı işte 12 saat bilmem kaç saat çalışmamalı içine birşey konulmamalı. Gazı yukarı çıkıyor şöyle oluyor böyle oluyor diyorlardı. Servise sordum bunlarda gerek yok dedi.
Aslında dolap yerleştirildikten sonra hemen çalıştırılmamalı. Kompresörün içindeki yağın çökmesi lazım. Dolabı fişe taktıktan sonra bir kaç saat içindeki sıcaklığı dengeleyene kadar da kapılarını açmamak lazım. Doldurduysanız yapacak bir şey yok biraz daha fazla çalışacak içinin sıcaklığını dengelemesi için.

Aslında dolap yerleştirildikten sonra hemen çalıştırılmamalı. Kompresörün içindeki yağın çökmesi lazım. Dolabı fişe taktıktan sonra bir kaç saat içindeki sıcaklığı dengeleyene kadar da kapılarını açmamak lazım. Doldurduysanız yapacak bir şey yok biraz daha fazla çalışacak içinin sıcaklığını dengelemesi için.
Evet ben de öyle duydum ama dik taşınırsa vs gibi şeylerle gerek olmadığını söyleyenler de olmuştu. Ancak servis hiç gerek yok deyip geçiştirdi. Sadece çalıştırdı 2 saat sonra soğutur içine yerleştirirsiniz dedi. Biz de 3 saat falan olduktan sonra azar azar koyduk bir şeyler.

Bu arada dondurucu üst kapağın rafını da eksik yollamışlar. Daha doğrusu o rafı Bosch zaten göndermiyor. Ayrıca satın almamızı istiyor. 1 raftan bile kaçınmışlar. Şikayetvarda da bazı modellerde bu şikayeti gördüm.

Tekrar görsel atayım. Bu şekilde yapılıyormuş. Gerçekten de imza atmadan açıyorlar. İstediğiniz gibi bakabiliyorsunuz. Tabi detaylı bakmak lazım. Başka bir satıcıdan aldığım yanıt bu şekilde. Farklı satıcılar da aynı yorumu yaptılar.

Screenshot_21.png

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri