- Bütçe
- 30-40 bin
- Marka Model Bilgisi
- arçelik, bosh
Merhaba, beyaz renk 450- 550 LT arası buzdolabı almak istiyorum. Fazla bütçem yok maks 40 bin zorlayabilirim. Kafamda arçelik vardı. Ancak geçen sene kompresör sorunundan dolayı çok fazla şikayet gördüm. Yeni serilerde bu sorun var mıdır?
2 Arçelik bayisine gidip buzdolaplarının kompresör markasını sordum. Satış temsilcileri sadece "inverter bunlar abi" dedi. Ürünün üzerinde yazan bilgilerden başka bir şey söylemiyorlar. "Kaç litre olduğunu enerji sınıfını bende görebiliyorum motoruna bakma şansım var mı ?" dediğimde yok onları yerinden oynatamıyoruz diyorlar
Eğer yeni arçelik serilerinde kompresör sorunu çözüldüyse onu değilse bosh almak istiyorum. Tavsiyelere açığım.
2 Arçelik bayisine gidip buzdolaplarının kompresör markasını sordum. Satış temsilcileri sadece "inverter bunlar abi" dedi. Ürünün üzerinde yazan bilgilerden başka bir şey söylemiyorlar. "Kaç litre olduğunu enerji sınıfını bende görebiliyorum motoruna bakma şansım var mı ?" dediğimde yok onları yerinden oynatamıyoruz diyorlar