Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çamaşır mak. Bulaşık mak. Tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Hüseyin öncü

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba, sayın büyüklerim, küçüklerim öncelikle Kurban bayramımız mübarek olsun,
Beyaz eşyalarımın ömrü bitti bitecek ( bitti demem daha doğru olacak) 2017 de almış olduğum tüm Vestel Beyaz eşyalarımdan açıkcası hiç memnun kalmadık, 2 yıllık iken tv ekran dalgalanmasıyla başlayan sorunlar, buzdolabının kendince takur tukur şık şık ses yapması bulaşık ve çamaşır makinelerinin apayrı bir kafada olması, bizleri artık yeni arayışlar içine sevk etti, Tv yi değiştirdiler sağolsun arızalı tv yi aldılar üzerine 1700-2000 civarında ücret ödedik. Çamaşır makinası şuan da zincire vurulmuş şekilde bekliyor sanki evin içresinde uçak motoru çalışıyor, çözüversem gidecek küçük enişte, :) bulaşık makinası 2 sefer servis gördü 3. Yü yaptırmak istemiyorum artık, Umarım anlatabilmişimdir. ( Yerli marka, milli, kendimiz kazalım, paramız ülkemizde kalsın kendi vatandaşımızın cebine girsin düşüncesi bana çok pahalıya mâl oldu, üzülerek söylüyorum. ) konumuza gelirsek, 9- 10 kg çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi önerilerinize ihtiyacım var, marka takıntım yoktur, belirlenmiş nir Bütçem yok, önerilere göre değişkenlik gösterebilir, şimdi den teşekkürler. Saygılar

Bulaşık makinesi okey de çamaşır makinası pahalı @Murat ALA bey
Samsung WW90CGC04DAEAH çamaşır makinası
Samsung DW60M5044FS bulaşık makinasi nu ikilemde seçecek olursak ?
Fiyat belirtseydiniz nokta öneri yapardık. Madem pahalı Siemens WG52A2Z0TR ile değiştirelim çamaşır makinesini.

Evet haklısın, şöyle bir durum söz konusu ben mobilya montajcıyım, çalıştığım yerde Profilo bayiisi ama hiç profilo kullanmadım yakınlarımda kullananlar var müşterilerde memnun, tabii profiloda 15-20 bin TL arası fiyatları vardı, bu sebeble fiyat belirtmedim, ortalama aynıdır diye düşündüm, hemen düzelteyim, 15-20-23 arası olabilir. Aktif olarak günde en az 2 sefer çalışıyor makina malüm 2 çocuklu bir ev, bulaşık makinası da 4 programı yeterli diye düşündük eşimle, fazla özellikli olmasının bize artısı olmayacağını düşündük, özetlemek gerekirse orta segment bir şey bakıyoruz markaya para vermek istemiyorum, Vestel olmasın sadece, iyidir hoştur bilemem ama ben vestel den soğudum ve tekrardan bulaşmak istemiyoruz, her ürünü sıkıntı çıkardı, önerdiğiniz Siemens ürünlerini listemize ekledik,

Evet haklısın, şöyle bir durum söz konusu ben mobilya montajcıyım, çalıştığım yerde Profilo bayiisi ama hiç profilo kullanmadım yakınlarımda kullananlar var müşterilerde memnun, tabii profiloda 15-20 bin TL arası fiyatları vardı, bu sebeble fiyat belirtmedim, ortalama aynıdır diye düşündüm, hemen düzelteyim, 15-20-23 arası olabilir. Aktif olarak günde en az 2 sefer çalışıyor makina malüm 2 çocuklu bir ev, bulaşık makinası da 4 programı yeterli diye düşündük eşimle, fazla özellikli olmasının bize artısı olmayacağını düşündük, özetlemek gerekirse orta segment bir şey bakıyoruz markaya para vermek istemiyorum, Vestel olmasın sadece, iyidir hoştur bilemem ama ben vestel den soğudum ve tekrardan bulaşmak istemiyoruz, her ürünü sıkıntı çıkardı, önerdiğiniz Siemens ürünlerini listemize ekledik,
Siemens'in üzerine düşünmeye gerek yok bu fiyat bantlarında. Tek sorun garanti dışı onarımlarda fiyatların yerli markalara göre daha yüksek olması ve +4 yıl ek garantinin kaldırılmış olması. Ürünler manasında olumsuz bir durum yok.

@Murat ALA @Adem Helvacı
Bugün beyaz eşya mağazaları dolaştım, murat bey önermiş olduğun ürünlerden yoktu ama farklı modeller gösterdiler, bunlarda neredeyse 2 makina parasına 1 makina ve taksit olanağı az idi. Siemens grubundan vazgeçtik,
Şuan için birkaç modele yöneldik fiyat olarak 15 Bin TL ye kadar olan ürünleri alabiliriz kanaatine vardık, adem beyin tavsiyesi üzerine yeni klima aldım henüz takılmadı ama masraflarım arttı bu yüzden uygun ama iyi ürünler tavsiye ettiğiniz için sizlere güveniyorum. Çokça söylediğiniz gibi markaya değil ssh önemli, ürünün ucuz ama kalitesi önemli gibi mantıksal ürünler almak istiyoruz, aklımızdaki bazı modelleri sizlerle paylaşmak istiyorum bu ürünler arasında Yada sizlerin ben olsam bunları değil de bunu alırım diyebileceğiniz var ise lütfen paylaşır mısınız ?
ALTUS AL 445 NX 5 program = 11500
PROFİLO BM4321EG 4 program =13622
SAMSUNG DW60M5044FS = 14000
ARÇELİK 6133 =14406
ARÇELİK 6433 = 12300
ARÇELİK 6444 = 13900
BOSCH SMS44DW1T = 14644
BEKO BM 4144 = 14870

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri