Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çamaşır Makinesi CMX 10120 - LG F4Y7EYWYW - Samsung WW11BB534DAEAH arasında kaldım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

babylon

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba değerli forum üyeleri.

Çamaşır makinesi alacağım. 25.500TL son bütçe mevcut. Bayilerde fiyatlar hep yüksek, araştırmalarım neticesinde bu ürünler arasında kaldım. Profilo alacaktım ama internette satılan modellerin çoğu Uşak iline kargolanmıyor. Hep İstanbul - İzmir - Ankara. Kargolayan firmalar da 19.000 - 20.000'lik ürünü 26'ya listelemiş. Akıl almaz fark var. 1500 - 2000 olsa anlarım belki eyvallah derim ama fark yüksek.

Beko CMX 10120 - Grundig GPWM 102643 - Arçelik 10120 MX (sanırım üçü de aynı ürün, aynı özellikler mevcut)

Samsung WW11BB534DAEAH

LG F4Y7EYWYW

Temel olarak yukarıdaki ürünler arasında kaldım.

Wifi özellikli modeller hoşuma gitti, istediğim programı hazır ayarlı şekilde indirip kullanmak kolaylık olacak. Arıza teşhisi vs. güzel konforlu özellikler. Ama tabi şart değil. Hoover alacaktım ki arkadaşım teknik servisle yaşadağı sıkıntıdan sonra makinesini mangal yapmış, uzak dur dedi. Cidden mangal yapmış bahçesine koymuş. Neyse uzatmayayım.

Ancak aşağıdaki ürünler de radarımdaydı. Ufak tefek nedenlerden dolayı 2. plana attım.

Altus AL 10123
Profilo CGA252Z0TR
Samsung WW90CGC04DAEAH
Samsung WW11BBA046AEAH

1-Motor-pompa ve mekanik parça kalitesi
2-Yetkili servisin müşteri memnuniyet politikası
3-Sağladığı konfor, kullanım rahatlığı ve teknolojisi

Öncelik sıralamam bu şekilde.

Tecrübelerinizi aktarırsanız ve yardımcı olursanız sevinirim.

Çamaşır makinesi alacağım. 25.500TL son bütçe mevcut. Bayilerde fiyatlar hep yüksek, araştırmalarım neticesinde bu ürünler arasında kaldım. Profilo alacaktım ama internette satılan modellerin çoğu Uşak iline kargolanmıyor. Hep İstanbul - İzmir - Ankara. Kargolayan firmalar da 19.000 - 20.000'lik ürünü 26'ya listelemiş. Akıl almaz fark var. 1500 - 2000 olsa anlarım belki eyvallah derim ama fark yüksek.

Beko CMX 10120 - Grundig GPWM 102643 - Arçelik 10120 MX (sanırım üçü de aynı ürün, aynı özellikler mevcut)

Samsung WW11BB534DAEAH

LG F4Y7EYWYW

Wifi özellikli modeller hoşuma gitti, istediğim programı hazır ayarlı şekilde indirip kullanmak kolaylık olacak. Arıza teşhisi vs. güzel konforlu özellikler. Ama tabi şart değil. Hoover alacaktım ki arkadaşım teknik servisle yaşadağı sıkıntıdan sonra makinesini mangal yapmış, uzak dur dedi. Cidden mangal yapmış bahçesine koymuş. Neyse uzatmayayım.

Ancak aşağıdaki ürünler de radarımdaydı. Ufak tefek nedenlerden dolayı 2. plana attım.

Altus AL 10123
Profilo CGA252Z0TR
Samsung WW90CGC04DAEAH
Samsung WW11BBA046AEAH

Profilo CGA252Z0TR kullanıyorum
Programa göre tam yükte hiç bir sıkıntı yaşamıyorum fakat 15-20 havlu, veya bu havluların içine ufak parça havlu attığımda veya 2-2,5 kilo beyaz attığımda kazan çok bariz şekilde veya bazen az şekilde dengesiz yük oluyor kazan sağa sola vuruyor bu neredeyse sürekli böyle olmaya başladı bazen de çok uğraşıp severek yüklediğimiz ya yapmıyor yada az şekilde yapıyor durum biraz kronik gibi geldi

Profilo CGA252Z0TR kullanıyorum
Programa göre tam yükte hiç bir sıkıntı yaşamıyorum fakat 15-20 havlu, veya bu havluların içine ufak parça havlu attığımda veya 2-2,5 kilo beyaz attığımda kazan çok bariz şekilde veya bazen az şekilde dengesiz yük oluyor kazan sağa sola vuruyor bu neredeyse sürekli böyle olmaya başladı bazen de çok uğraşıp severek yüklediğimiz ya yapmıyor yada az şekilde yapıyor durum biraz kronik gibi geldi
Tamburun içindeki karıştırıcı çıkıntılar görevini düzgün yapmıyor anlaşılan. Tasarımın mühendisliği bu noktalarda fark yaratıyor. Çamaşırları tambur içinde sağdan sola vurma ya da top gibi yapıp sektirmek yerine hallaçlasa belki de böyle bir sorun yaşanmayacak. Paylaştığınız için teşekkür ederim. Büyük bir problem değil gibi ama can sıkıcı anladığım kadarıyla.

Tamburun içindeki karıştırıcı çıkıntılar görevini düzgün yapmıyor anlaşılan. Tasarımın mühendisliği bu noktalarda fark yaratıyor. Çamaşırları tambur içinde sağdan sola vurma ya da top gibi yapıp sektirmek yerine hallaçlasa belki de böyle bir sorun yaşanmayacak. Paylaştığınız için teşekkür ederim. Büyük bir problem değil gibi ama can sıkıcı anladığım kadarıyla.
İleride kazan bilyasına zarar vermeyeceğini bilsem problem yapmıycamda bayramdan sonra kayıt yapacağım servis için

ELECTROLUX EW6F3414UT A Enerji Sınıfı 600 Serisi SensiCare 10 kg 1400

ELECTROLUX EW6F3494T A Enerji Sınıfı 600 Serisi SensiCare 9 kg 1400 Devir

Electrolux ün yeni makinalıda güzel gibi

ELECTROLUX EW6F3414UT A Enerji Sınıfı 600 Serisi SensiCare 10 kg 1400

ELECTROLUX EW6F3494T A Enerji Sınıfı 600 Serisi SensiCare 9 kg 1400 Devir

Electrolux ün yeni makinalıda güzel gibi
Diğer satıcılar tüm illere kargo yapmıyor. Mediamarkt üzerinden baktım ikisine de. 9KG modeli 10KG modelinden neden daha pahalı anlam veremedim.

Makineyi buradan almıştım her yere teslim ediyorlar
Mesela bu cihaz 20.000'e listelenmiş. 19.000'a da satılıyor. 2 günde bir düşüyor yükseliyor. Bunu gördükten sonra 23.600 veresim gelmiyor. 4600 fark var. Aynı cihaz tek fark kargo. O da hadi 1000TL daha da fazlası 1500 TL tutsun. Bu canımı sıktığı için tercih etmedim.

Samsung WW11BB534DAEAH

LG F4Y7EYWYW

Altus AL 10123
Profilo CGA252Z0TR
Samsung WW90CGC04DAEAH
Samsung WW11BBA046AEAH

Ürün bazında ilerlersek LG'nin listedeki modeli hakikaten beğendiğim bir ürün. Öncelik sıralamanıza bakarsak Altus alın geçin derim :D

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri