- Bütçe
- 15 - 22 bin
- Marka Model Bilgisi
- Hoover, Bosch, Siemens, Regal, Arçelik, Beko, Profilo
Orta segment çamaşır makinesi bakıyorum.
İlk dikkatimi çeken marka Hoover oldu, fiyat ve özellik olarak cezbedici, ama bir çok olumsuz yorumdan sonra vazgeçtim.
Bosch ve Siemens'e yöneldim, +1+1+1+1 garanti politikasından dolayı biraz tereddütlüyüm, ama sessiz çalışmasindan dolayı aklım hala Bosch ve Siemens'te.
Yine sessiz ve uzun ömürlü yerli markalara da yönelebilirim.
Yani darmadağınık bir haldeyim
Genel olarak 20 bin ve altı fiyatlı olanlara bakıyorum.
Murat Ala beyin bir çok yerde "Siemens WG52A2Z0TR" Çamaşır Makinesi ürününü önermesi ise aklımı tamamen karıştırdı, C sınıfı enerji tüketimi var. Aslında A sınıfı bakıyorum ama ne kadar önemli o konuda da fikrim yok. şuan bu makinede küçük de olsa bir indirim var.
Uzun ömürlü ve sessiz ve enerji tasarruflu bir makineye ihtiyacım var
Lütfen önerilerinizi bekliyorum
İlk dikkatimi çeken marka Hoover oldu, fiyat ve özellik olarak cezbedici, ama bir çok olumsuz yorumdan sonra vazgeçtim.
Bosch ve Siemens'e yöneldim, +1+1+1+1 garanti politikasından dolayı biraz tereddütlüyüm, ama sessiz çalışmasindan dolayı aklım hala Bosch ve Siemens'te.
Yine sessiz ve uzun ömürlü yerli markalara da yönelebilirim.
Yani darmadağınık bir haldeyim
Genel olarak 20 bin ve altı fiyatlı olanlara bakıyorum.
Murat Ala beyin bir çok yerde "Siemens WG52A2Z0TR" Çamaşır Makinesi ürününü önermesi ise aklımı tamamen karıştırdı, C sınıfı enerji tüketimi var. Aslında A sınıfı bakıyorum ama ne kadar önemli o konuda da fikrim yok. şuan bu makinede küçük de olsa bir indirim var.
Uzun ömürlü ve sessiz ve enerji tasarruflu bir makineye ihtiyacım var
Lütfen önerilerinizi bekliyorum