- Bütçe
- max 35000
- Marka Model Bilgisi
- arçelik, siemens, bosch
10 yıldır kullandığım samsung çamaşır makinesi ikinci kez arıza verdiği için artık yeni bir makine arayışındayım. Samsungla yetkili servisleri nedeniyle mesafeliyim. Malum, on yıl kullandım ama işler ters giderse servise işin düşmesin. Evlenirken tüm beyaz eşyayı samsung almış birisi olarak önce bulaşık makinesini elden çıkardım, şimdi de çamaşır makinesi ömrünü doldurdu. Adem hocamın beyaz eşya satın alma rehberini izlediğimde halen tavsiyeleri değerlendirmek gerektiğini anlıyorum.
Orta-üst segment bir makine bakıyorum. Beyaz eşya şans işi olsa da tek dileğim hanım eski makine daha iyiydi demeden nice on yıllara diyerek yolumuza devam edelim.
Eski başlıkları biraz gözden geçirdim. Arçelik 9120m sessiz çalışıyor ve 3 amortisörlüdür denilmiş, ona bakacağım.
hb'de şu model dikkatimi çekti. Siemens WG54B2A0TR IQ700 Çamaşır Makinesi 10 kg . Alman üretimiymiş.
Orta-üst segment bir makine bakıyorum. Beyaz eşya şans işi olsa da tek dileğim hanım eski makine daha iyiydi demeden nice on yıllara diyerek yolumuza devam edelim.
Eski başlıkları biraz gözden geçirdim. Arçelik 9120m sessiz çalışıyor ve 3 amortisörlüdür denilmiş, ona bakacağım.
hb'de şu model dikkatimi çekti. Siemens WG54B2A0TR IQ700 Çamaşır Makinesi 10 kg . Alman üretimiymiş.
Son düzenleme: