Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Çamaşır ve Kurutma Makinası Önerisi Alabilir Miyim?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

canaydin0

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
-
Marka Model Bilgisi
-
Merhabalar,
Haziran ayında düğünüm olacak inşallah.
İstanbul'da yaşayacağım.
Nişanlımın Vestel CMI 108142 G GI WIFI modelli Çamaşır Makinası var. 4.yılı. Fakat İzmir'den İstanbul'a nakliye ücreti ödemektense burada satıp İstanbul'da yeni makina alalım diye düşünüyoruz.
Çamaşır ve Kurutma Makinasının aynı kg ve aynı marka olması avantaj sağlayacağını düşünmekteyim.
Bu yüzden Fiyat/Performans önerisi olarak model önerebilir misiniz?
Marka takıntımız yok o yüzden kaliteli, işini iyi yapması önemli diye düşünüyorum.
Saygılar herkese :)

Makina başı maks 35 abi. Miele en düşük modelleri ikili alımda 35'e geliyor. Servis konusu muallak tabii.
Abi görmediğimiz mala mundar diyor gibi de olmayalım fakat Miele de modaya uydu ise o makineler ne kadar mieledir tartışılır. :alala
Muhatap bulamıyoruz ki bilgi alalım veya ürün inceleyim gidip yerinde bakalım vs.

Makina başı maks 35 abi. Miele en düşük modelleri ikili alımda 35'e geliyor. Servis konusu muallak tabii.
Miele'de 2 makinenin 35.000 TL'ye gelmesi imkansız gibi. 2 tane Altus alsanız kafadan 30.000 lira oldu zaten. Acaba kurutmalı çamaşır makinelerinden mi bahsediyorsunuz acaba?

Abi görmediğimiz mala mundar diyor gibi de olmayalım fakat Miele de modaya uydu ise o makineler ne kadar mieledir tartışılır. :alala
Muhatap bulamıyoruz ki bilgi alalım veya ürün inceleyim gidip yerinde bakalım vs.
Geçen sene Temmuz'da KDV zammı gelecek söylentilerinde bulaşık makinası bakmak için İzmir İstinye Park AVM'de nişanlım ile Miele mağazasına gitmiştik. Oradaki personel ilgili ve bilgiliydi. Teknik olarak beni memnun etmişti açıkcası. ( Hikayenin sonu Media Markttan Grundig Bulaşık Makinası almakla sonuçlandı.)

Miele fiyat politikası olarak şöyle bir durum varmış abi.
Mesela şuanda en alt model makina aldın 30k₺. 1 yıl içerisinde istediğin yerde kurulumunu yapıyorlar.
10 ay sonra kurulum istediğinde o model üretimden kalkmış ise yeni seri en alt modeli gönderiyormuş.
Bir başka alternatif ise şunu sunuyor. 10 ay önce aldığın ve kurulum için beklettiğin makina 30k₺ idi. Bugün aynı makina zamlarla 48k₺ olduğunu düşünelim. Bir üst model başka makina ile değişim yapılmasını istediğinde mevcutta 30k ödediğin makinanın güncel tutarı 48k'dan sayıyor ve bir üst model ile aradaki fark ücretini istiyor. Bir yönden zam konusunda müşteriyi korumuş oluyor aslında. Benzer bir uygulama görmedim/duymadım ben.
Bu işi bilip kötüye kullananlarda varmış tabii. En alt model satın alıp 1 yıl sonunda model üretimden kalkmışsa yeni model alan oluyormuş.

Buzdolabı konusunda da kompresör detayını bilmiyorum ama güzel görünüyordu ince detaylar vardı fakat düşük modellerinin hacimleri küçük kalıyordu.
Miele en ucuz Çamaşır ve Kurutma Makinası şuanda 70k₺'ye geliyor.

Miele'de 2 makinenin 35.000 TL'ye gelmesi imkansız gibi. 2 tane Altus alsanız kafadan 30.000 lira oldu zaten. Acaba kurutmalı çamaşır makinelerinden mi bahsediyorsunuz acaba?
Öneri için çok teşekkür ederim. Makina başı 35 olarak düşünmüştük. Tabii daha düşük fiyata daha iyi performanslı makina almak her şekilde avantajlı olacaktır.
Forum'da konuları incelediğimde şu modeller önerilmişti. Bunlar içerisinde seçmem doğru bir karar olacaktır herhalde.

SAMSUNG DV90CGC0A0ABAH
Siemens WQ44G2CTTR
beko km 92 bmg hibrit
Arçelik 1000 KMX
Bosch WQG24100TR
Beko km99
Bosch WQG24100TR Kurutma
Grundig GPDH 9854 kurutma makinesi
Grundig GPWM 92855

Selamlar,
Samsung WW90T4020CE 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi hakkında bilginiz var mı?

1200 devir ile 1400 devir arasındaki fark nedir? Arasında fiyat farkı yokken 1400 devir almak daha iyi mi?

Çamaşır makinası öneri olduğundan konudan biraz farklı görülmektedir.​

Selamlar,​

Samsung WW90T4020CE 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi hakkında bilginiz var mı?​

1200 devir ile 1400 devir arasındaki fark nedir? Arasında fiyat farkı yokken 1400 devir almak daha iyi mi?​

Çamaşır makinası öneri olduğundan konudan biraz farklı görülmektedir.​

Bence 1000 devir üstü gereksiz takılmamak lazım fazla.

Bence 1000 devir üstü gereksiz takılmamak lazım fazla.
Merhaba grundig gpdh 9634 cihaz nasıl fiyat uygun geldi yanlış bilmiyorsam kazan çelik kapak plastik diye ògrendim ama bilgim bu kadar gb92 modelinde çamaşır küçültme gibi şikayetler duydum yardımcı olursanız sevinirim cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar,
Haziran ayında düğünüm olacak inşallah.
İstanbul'da yaşayacağım.
Nişanlımın Vestel CMI 108142 G GI WIFI modelli Çamaşır Makinası var. 4.yılı. Fakat İzmir'den İstanbul'a nakliye ücreti ödemektense burada satıp İstanbul'da yeni makina alalım diye düşünüyoruz.
Çamaşır ve Kurutma Makinasının aynı kg ve aynı marka olması avantaj sağlayacağını düşünmekteyim.
Bu yüzden Fiyat/Performans önerisi olarak model önerebilir misiniz?
Marka takıntımız yok o yüzden kaliteli, işini iyi yapması önemli diye düşünüyorum.
Saygılar herkese :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri