Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Çamaşır Ve kurutma Makinası önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

MfEmreCan

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30000
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Merhabalar. 8 yıldır kullandığım arçelik çamaşır makinam sizlere ömür. Yeni makine almayı planlıyorum. Almışkende hem çamaşır hem kurutma almak istiyorum.
İlk sorum ikisini de aynı ayna yapan tek cihazlar mantıklı mı ? Yoksa alt üst şekilde mi almalıyım ?
İkinci sorum isi giriş ve orta seviye cihazlar ne önerirsiniz ? Giresun Merkezdeyim.

Merhabalar. 8 yıldır kullandığım arçelik çamaşır makinam sizlere ömür. Yeni makine almayı planlıyorum. Almışkende hem çamaşır hem kurutma almak istiyorum.
İlk sorum ikisini de aynı ayna yapan tek cihazlar mantıklı mı ? Yoksa alt üst şekilde mi almalıyım ?
İkinci sorum isi giriş ve orta seviye cihazlar ne önerirsiniz ? Giresun Merkezdeyim.
Ayrı almanızı öneririm.yikama ve kurutma birarada üretimi var mı daha bilmiyorum.pek tutmadı bu modeller.
Ben evimde, 10 yıl oldu galiba yıkama ve üstte kurutma kullanıyorum.ayni marka olmazsa kurutma üste kurmuyorlar(garanti dışı kalır kurutma diyerek).
İki makine için bütçe düşük gibi sanki.yine de koç grubunda Altus . BSH grubunda Profilo seçeneklerine bir bakın

Ayrı ayrı olması daha iyi. Bütçe nedir

İkisi bir arada ürünler genellikle kurutma makinesi için yeri bulunmayan ve kullanmak zorunda kalan insanlar için mecburiyetten tercih edilebilir bir ürün denilebilir. Şikayetvar sitesine baktığımızda hem yıkayan hem kurutan ürünlerde fazlaca sorun olduğu görülebilir. Çamaşır makinesi için kriter inverter motor ile gelmesi, kurutma için de ısı pompası olmasıdır. İkisi beraber alınacaksa aynı markadan almak mantıklıdır garanti sürecinde arıza olduğunda üstüste kurulmuşsa servis açısından da ayırma ve tekrar istifleme sorunsuz olacaktır. Ben genellikle beyaz eşya almadan önce bölgemdeki servisleri az çok bildiğimden hangisi daha sorunsuz ise onu seçiyorum. Sonuçta süreç boyunca bölge servisi ile muhatap olacaksınız . Marka tavsiyesi vermemekle beraber üç büyükler dediğim BSH Bosch grubu - Arçelik Beko grubu sonrasında Vestel grubundan birini tercih etmenizi öneririm. B

Ayrı almanızı öneririm.yikama ve kurutma birarada üretimi var mı daha bilmiyorum.pek tutmadı bu modeller.
Ben evimde, 10 yıl oldu galiba yıkama ve üstte kurutma kullanıyorum.ayni marka olmazsa kurutma üste kurmuyorlar(garanti dışı kalır kurutma diyerek).
İki makine için bütçe düşük gibi sanki.yine de koç grubunda Altus . BSH grubunda Profilo seçeneklerine bir bakın
Üstat güncel bilgi Vestel servisinde farklı markaya kurulum yapılıyor. Arçelikde de kullanıcı yorumlarından farklı marka üzeri ücretsiz kurulumu gördüm ancak çamaşır makinesi derinliği önemli. Örneğin kurutma makinesi 60cm derin ise alttaki makine min 50 cm olmalıdır eski nesil makinelerde de uyumsuzluklar yaşanıyor burada son söz teknisyene ait

Ayri ayri tercih edin derim, compackt olabilecek kadar henuz mukemmelige erismedi kurutma makineleri. Marka kalitesinden bagimsiz olarak da arcelik camasir makinesi onermem. Yeni nesillerinde tasarrufu cok on plana cikariyorlar farketmissinidir. Kullanicilar cok az su kullandigi icin guzel yikamadigindan sikayetci. Tasarruflu makina olsun diye bir avuc suyla yikamaya calisiyor sanirim. O yuzden ben bsh grubundan ilerleyin derim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri