Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Çanakkale Klima Montaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERSAN17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ERSAN17

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
35-40
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Merhaba forumda bir akım var herkes benim gibi bir öneri bekliyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Evim Arakat 4.kat kuzey doğu cephe önünde herhangi bir apartman yok açık marka ve model önerilerinizi bekliyorum yardımlarınız için çok sağolun Yer:Çanakkale
IMG_3966.jpeg

Son düzenleme:
Merhabalar. Değerli tavsiye ve incelemeler için teşekkürler. Klima tavsiyesi ararken bu forumu gördüm ve üye oldum. Tavsilerri dikkate alarak ben de mideaya yöneldim. Denizli için ben de 28000 fiyat aldım. Henüz montaj olmadı.
Keşke burada 25.000 teklifi görmeseydim:) biraz daha mı pazarlık yapsam...
Herkese iyi alışverişler
Normal hocam fiyat bende 2 tane aldım 28 bine

Midea xreme save eco lite bunların hepsi aynı ürün xreme nin orjinali için 25k iyi fiyat vermiş
tamam dayrelax ta aynı kasa ama 30k dan neden düşmez bende anlamadım
Bu işte kârlı sizsiniz 😀
İnşallah montaj aşamasında da sorun yaşamam özellikle 3 -4 kez tekrarladım en az 15 dk vakum istediğimi

Merhabalar. Değerli tavsiye ve incelemeler için teşekkürler. Klima tavsiyesi ararken bu forumu gördüm ve üye oldum. Tavsilerri dikkate alarak ben de mideaya yöneldim. Denizli için ben de 28000 fiyat aldım. Henüz montaj olmadı.
Keşke burada 25.000 teklifi görmeseydim:) biraz daha mı pazarlık yapsam...
Herkese iyi alışverişler
Aslında ben bu adamla ay başından hem tel ile hem dükkanına gitim gelmekle baya bir samimiyetimiz oldu artık yeter sende kurtul bende kurtulayım demiştir 🤣 hatta bir ara bugün tel. pazarlık yaparken ben bir müşteri ile bukadar konuşursam montaj yapamam demişti

Montaj sırasında yapılması gereken işlemler için bir bilgi ya da kontrol listesi var mıdır acaba? fgeurope u arayarak talep ettim. umarım dönüş alabilirim.

Merhaba klimam bugün montajı yapıldı gelen ekip gayet temiz ve titizlik ile çalıştı vakum konusunda hassasiyetimi daha önce belirttidiğim için tam 23 dk. Vakum yapıldı montajdan memnun kaldım klimadanda memnun kalıcağımı düşünüyorum yardım ve destekleriniz için çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• IMG_4072.jpeg
    IMG_4072.jpeg
    97.2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_4071.jpeg
    IMG_4071.jpeg
    87.3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_4073.jpeg
    IMG_4073.jpeg
    89.5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_4074.jpeg
    IMG_4074.jpeg
    59.5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_4075.jpeg
    IMG_4075.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_4076.jpeg
    IMG_4076.jpeg
    31.7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_4077.jpeg
    IMG_4077.jpeg
    42.4 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba klimam bugün montajı yapıldı gelen ekip gayet temiz ve titizlik ile çalıştı vakum konusunda hassasiyetimi daha önce belirttidiğim için tam 23 dk. Vakum yapıldı montajdan memnun kaldım klimadanda memnun kalıcağımı düşünüyorum yardım ve destekleriniz için çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Xtreme konforunu ve verileri hakkında detayları bekliyoruz 🙏 🙋🏼‍♂️

Bügün satışı ve montajını yapan servis aradı il önce hal hatır sordu sağolsun sonra Nasıl üründen memnunmusun herhangi bir sıkıntı varmı diye sordu bende 3 gündür bir problem görmedim dedim satış sonrası müşteri memnuniyeti çok iyi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri