Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Alt bölümplastik mi yoksa bana mı öyle geldi.Selamlar, çaycı almayı düşünüyorum. Kaliteli olarak bir öneriniz varmı ? Karacanın bu ürünü nasıldır ? Ekli dosyayı görüntüle 7721
Net bilgiye ulaşmak biraz zor materyal hakkında bilgi vermemişler ama yorumlarda alt haznenin plastik olduğu söylenmiş, üst modelinde cam olarak geliyormuş.Alt bölümplastik mi yoksa bana mı öyle geldi.
Sitesine gidip baktım, ürün özelliklerinde gövde materyalinden hiç bahsedilmemiş.
2500watt rezistans gücü, sesli konuşma vs hep anlatılmış ancak gövde materyali bellli değil.
Üst demlik bölümünün cam olması harika, fakat alt taraf plastik ise bütün özellikleri boşa gitmiştir gözümde.
Umuyorum metaldir ve ben yanılmışımdır.
Eğer öyle ise gayet ideal bir ürün gibi duruyor.
Alt bölümplastik mi yoksa bana mı öyle geldi.
Sitesine gidip baktım, ürün özelliklerinde gövde materyalinden hiç bahsedilmemiş.
2500watt rezistans gücü, sesli konuşma vs hep anlatılmış ancak gövde materyali bellli değil.
Üst demlik bölümünün cam olması harika, fakat alt taraf plastik ise bütün özellikleri boşa gitmiştir gözümde.
Umuyorum metaldir ve ben yanılmışımdır.
Eğer öyle ise gayet ideal bir ürün gibi duruyor.
Almayınız. Başka ürünleri araştırın lütfen, beğendiğiniz ürünü yazarsanız yine üzerinde kritik yaparız seve seve.Net bilgiye ulaşmak biraz zor materyal hakkında bilgi vermemişler ama yorumlarda alt haznenin plastik olduğu söylenmiş, üst modelinde cam olarak geliyormuş.
Vallaha doğru. Hiç aklıma gelmemiş o kadar çaycı ve çay muhabbeti yapılan konu.Bir başka başlık altında da tecrübelerimi paylaşmıştım. 25 seneye yakın zamandır çaycı kullanıyoruz. Bu güne kadar en dengeli çay demeyen, en uzun süre bekleyip içilebilen çaycı,
Arzum AR 3051. Hem çok uygun fiyat, hem kalite, hem sağlıklı (komple çelik) ve süper çay demleme.
Aha, da bir tane de Kayın valideye aldım, yoksa geliyor. Eve bir tane de yedek alalım dedim. Abartma dedi. Yahu sonra aynı modeli bulamıyoruz, sinir oluyorum.
Yıllar önce sinbo nun elektronik kontrollü çaycı vardı. Artık yok. Oda çok çok iyiydi
Ekli dosyayı görüntüle 7726
Evet Sinbo'nun o modelini hatırlıyorum üstüde porselendi hatta. Şimdiki Sinbo'lar patates.Bir başka başlık altında da tecrübelerimi paylaşmıştım. 25 seneye yakın zamandır çaycı kullanıyoruz. Bu güne kadar en dengeli çay demeyen, en uzun süre bekleyip içilebilen çaycı,
Arzum AR 3051. Hem çok uygun fiyat, hem kalite, hem sağlıklı (komple çelik) ve süper çay demleme.
Aha, da bir tane de Kayın valideye aldım, yoksa geliyor. Eve bir tane de yedek alalım dedim. Abartma dedi. Yahu sonra aynı modeli bulamıyoruz, sinir oluyorum.
Yıllar önce sinbo nun elektronik kontrollü çaycı vardı. Artık yok. Oda çok çok iyiydi
Ekli dosyayı görüntüle 7726
Çünkü ilk gelenler yurt dışı orijinal montaj, sonraki üretimler burada yapılmış kopyaları oluyorEvet Sinbo'nun o modelini hatırlıyorum üstüde porselendi hatta. Şimdiki Sinbo'lar patates.
Evet seramikti. Şimdiki beş para etmez. 2 tane parçaladık 1 yılda.Evet Sinbo'nun o modelini hatırlıyorum üstüde porselendi hatta. Şimdiki Sinbo'lar patates.
Usta biz ''nasılsa birkaç aya bozulur'' diye 4 sene önce bir Awox aldık, nımıssız halen çalışıyor , bozulsun diye bekliyoruz bozulmadıEvet seramikti. Şimdiki beş para etmez. 2 tane parçaladık 1 yılda.
Şunlara dışarıdan bakınca bile ben içlerini görüyorum usta, sen de aynı şekildesindir mutlaka.Ekli dosyayı görüntüle 7729
Vasat premier
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.