- Bütçe
- 40000
- Marka Model Bilgisi
- Daikin
Bu klimayi tavsiye ediyormusinuz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
2,8 kw bu makine 10 bin btü nominal. O dönem bir çok inverter bu kapasite . Şu günkü üretimde bu ağırlıkta bu boyutta dış ünite göremezsiniz. Ben garanti ederim 40 m2 yi ısıtır soğutur. Extra kötü yalıtımsız bina değil se
HARE nin dış ünite kaç kg . Tüm gün güneş alan ev de tüm gün klima çalışması gerekirÜTeknik Soru Konu 'Klima BTU Önerisi'
Biraz beyin fırtınası yapalımmı?
26 M2 Açık Mutfak, elimden geldiğince Power Point'te çizmeye çalıştım.
Burada ise videosu var
Oda güneşi saat 10:00 dan alşam batana kadar alıyor.
Ben bu alanda 24 Bin BTU Sigma Plus kullanıyorum, klima içerisini buzhane yapıyor onunla alakalı bir sorun yok fakat ben BTÜ olarak daha düşük bir klima almak istiyorum 12.000 15.000 18.000 bu alanı sadece soğutma amaçlı hangi btü ile iklimlendirebiliriz? Ben aklımda bir Hesap kitap yaptım fakat forumdaki değerli üstadlarımın ve bu konuyla en ufak fikir yürütmek isteyen tüm forum...
- Üye silindi 7205
- Cevaplar: 42
- Forum: Teknik Soru
Hocam ben bu odayı ME 18.000 Hare ile istediğim gibi soğutamamıştım bu Ururu Sarara sizce burayı soğutabilirmi?
Epey verilerine göre 35 kg.HARE nin dış ünite kaç kg . Tüm gün güneş alan ev de tüm gün klima çalışması gerekir
24.000 lik Sigma Plus 53.5 kli dış 17.5 iç ünite öğlen sıcağında bile açsam 20 dakikada soğutuyor, fakat Me Hare 18.000 saatlerce çalıştırsamda özellikle cam kenarında oturan terliyordu.HARE nin dış ünite kaç kg . Tüm gün güneş alan ev de tüm gün klima çalışması gerekir
HARE Sigma Comfort 18 lik ile eş değer ürün. Sigma Plus 24 cihaz 60 -70 m2 alanda bile çok etkili olur.24.000 lik Sigma Plus 53.5 kli dış 17.5 iç ünite öğlen sıcağında bile açsam 20 dakikada soğutuyor, fakat Me Hare 18.000 saatlerce çalıştırsamda özellikle cam kenarında oturan terliyordu.
Teşekkür ederim hocam.HARE Sigma Comfort 18 lik ile eş değer ürün. Sigma Plus 24 cihaz 60 -70 m2 alanda bile çok etkili olur.
Bu Ururu Sarar 28 serisi Hare 18 den Üstün zaten.
18 lik cihaz ile 9 luk cihaz dış ünite aynı. Cihaz da 1,4 kg gaz var.Tam kodunu buldum klimanın değerleri burada yazıyor.
Abi bu cihazın dış ünite 48kg ise deli bir klima ya benziyor.18 lik cihaz ile 9 luk cihaz dış ünite aynı. Cihaz da 1,4 kg gaz var.
Eski katsayılar sanırım farklı hesaplanıyordu.çok eski
Onlar eski değerler. Önemli olan EER ve COP değerleri.soğutma b seer 4.96
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.