Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Daikin Vs Midea Klima önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GokhanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

GokhanB

Meraklı
Meraklı
Bütçe
60.000
Marka Model Bilgisi
Midea daikin
Arkadaşlar merhaba.

klima alacağız, Daikin Shira Plus için 18.000Btu 55.000₺ fiyat aldım, Shira Plus yerine bu fiyata Midea Breezless veya başka model önerir misiniz ? Breezless 18.000 olanını stokta göremedim.

Sizin ne tavsiye edersiniz ?

Oda 30 m2
Güney cepheye bakıyor
10 m2 cam balkona cephe
Yalıtım var

Arkadaşlar merhaba.

klima alacağız, Daikin Shira Plus için 18.000Btu 55.000₺ fiyat aldım, Shira Plus yerine bu fiyata Midea Breezless veya başka model önerir misiniz ? Breezless 18.000 olanını stokta göremedim.

Oda 30 m2
Güney cepheye bakıyor
10 m2 cam balkona cephe
Yalıtım var
Merhaba
Daıkın 18000 btu shira plus kendi sitesinde 81000 tl fiyat var, o fiyatı bayii den mi aldınız acaba.

Arkadaşlar merhaba.

Oda 30 m2
Güney cepheye bakıyor
10 m2 cam balkona cephe
Yalıtım var
Merhaba. Tabi yaşadığınız bölge de bir etken fakat genel bilgi anlamında kişisel fikrim 18.000 btu klimanın 30 m2 alana biraz fazla geleceği yöndedir. Homojen sıcaklık yakalamak biraz sorun olabilir, ya üşütür yada çok sık otomatik yapar ki o zaman da inverter olmasının anlamı kalmıyor özellikle konfor koşulları anlamında. Daikin grubundan isterseniz Daikin shira bana göre zayıf bir ürün sonuçta o da var bende fakat bu koşullarda öncelikle Breezeless yada all easy pro öneririm. All Easy Pro olan modelin en büyük avantajı tam da sizin m2 durumuna göre büyük kondensere sahip olmasıdır. Breezeless olan modelde ise sezonsal verimlilik çok üst seviyede, hatta Adem abi testlerini yapıyor şu an o klimanın, kışı çok iyi geçirdi tüketim verileri ve konfor koşulları olarak. Aynı zamanda rüzgarsız soğutma teknolojisi kullanıyor ayrıca 8.5 seer değerine sahip her iki modelde.

Merhaba. Tabi yaşadığınız bölge de bir etken fakat genel bilgi anlamında kişisel fikrim 18.000 btu klimanın 30 m2 alana biraz fazla geleceği yöndedir. Homojen sıcaklık yakalamak biraz sorun olabilir, ya üşütür yada çok sık otomatik yapar ki o zaman da inverter olmasının anlamı kalmıyor özellikle konfor koşulları anlamında. Daikin grubundan isterseniz Daikin shira bana göre zayıf bir ürün sonuçta o da var bende fakat bu koşullarda öncelikle Breezeless yada all easy pro öneririm. All Easy Pro olan modelin en büyük avantajı tam da sizin m2 durumuna göre büyük kondensere sahip olmasıdır. Breezeless olan modelde ise sezonsal verimlilik çok üst seviyede, hatta Adem abi testlerini yapıyor şu an o klimanın, kışı çok iyi geçirdi tüketim verileri ve konfor koşulları olarak. Aynı zamanda rüzgarsız soğutma teknolojisi kullanıyor ayrıca 8.5 seer değerine sahip her iki modelde.
Evet ustacım Breezeless sağ olsun bize rahat ve ekonomik bir kış sağladı fakat bu sene tam kış olmadığını da üstüne basa basa vurgulamak gerekir.
Ben en çok yaz performansını merak ediyorum. Güneşten bizim pencerelerin cam contalarının kuruyup döküldüğü bir koşulda 6 pencereden aynı anda güneş alan bir ortamda nasıl bir performans gösterecek hep birlikte göreceğiz. Dört gözle yaz gelmesini ve testlerin başlamasınıbekliyorum. Çok işim var bu klima ile çoooook :D

Evet ustacım Breezeless sağ olsun bize rahat ve ekonomik bir kış sağladı fakat bu sene tam kış olmadığını da üstüne basa basa vurgulamak gerekir.
Ben en çok yaz performansını merak ediyorum. Güneşten bizim pencerelerin cam contalarının kuruyup döküldüğü bir koşulda 6 pencereden aynı anda güneş alan bir ortamda nasıl bir performans gösterecek hep birlikte göreceğiz. Dört gözle yaz gelmesini ve testlerin başlamasınıbekliyorum. Çok işim var bu klima ile çoooook :D
Abicim ben midea konusunda çok rahatım taktığım yerde kalıyor ne arayan var ne soran (olumsuz yönde)herkes çok memnun senide memnun eder

Forumun ismiyle müsemma ince eleyen bir yapın olduğunu düşünüyorum abi. Tavsiyede bulunurken totalde cazip olduğuna emin olduğun ürünleri bize önermen gerçekten biz tüketiciler için çok faydalı 🤗 Büyük adamsın adem abii 😅 kış gelmedi deniyor şuan olduğum yerde kar var 😁

Son düzenleme:
Kışı atlatan klima yazıda atlatır abi
Kurt kışı atlatır yediği ayazı unutmaz mış :hihi
Oda onu yaza saklar
Klimasız evde 33 34 ° yaklaşık sıcaklık ölçmüştüm ben benim evde duvar sabaha kadar anca soğur geri akşama kadar güneşle yanardı mübarek

Önceleri psikolojik olarak vantilatöre bağlamadığım buz kalmayıp eni sonu duvara çalacakken klima kurtuluşum olmuştu
Sendeki de midea bendekide midea görecuuk bakalım 😁

Daıkin gerek teknoloji gerek malzeme kalitesi gerek verimlilik olarak çok iyi cihazlar yapıyor. ANCAAAAK bir arıza verdimi geçmiş olsun. Ne arızasını yapabilen usta var nede bozulan parçanın yedeği. Başka klimalardan muadil parça bulur uydururum da diyemiyorsunuz. Benim arızalı proje kliması olarak aldığım bir daikin var son sahibi eminim artık benim. Araştırmadığım tamirci araştırmadığım parçacı kalmadı çözüm yok bende kendi elektroniklerini söküp attım. Üniversal kart taktım. Çalışıyor ama tadı yok. Birçok konfor özelliği kartlarla birlikte gitti.

Daıkin gerek teknoloji gerek malzeme kalitesi gerek verimlilik olarak çok iyi cihazlar yapıyor. ANCAAAAK bir arıza verdimi geçmiş olsun. Ne arızasını yapabilen usta var nede bozulan parçanın yedeği. Başka klimalardan muadil parça bulur uydururum da diyemiyorsunuz. Benim arızalı proje kliması olarak aldığım bir daikin var son sahibi eminim artık benim. Araştırmadığım tamirci araştırmadığım parçacı kalmadı çözüm yok bende kendi elektroniklerini söküp attım. Üniversal kart taktım. Çalışıyor ama tadı yok. Birçok konfor özelliği kartlarla birlikte gitti.
Mühendislik dizaynı orijinaliteyi çok baz alıyor o nedenle hakikaten genelde bu tarz operasyonlarda ürün çalışıtırılsa da tam verim alınamayabiliyor.

Forumun ismiyle müsemma ince eleyen bir yapın olduğunu düşünüyorum abi. Tavsiyede bulunurken totalde cazip olduğuna emin olduğun ürünleri bize önermen gerçekten biz tüketiciler için çok faydalı 🤗 Büyük adamsın adem abii 😅 kış gelmedi deniyor şuan olduğum yerde kar var 😁
Dün kış gelmedi dedim, bugün ofisteki klimayı 26 da çalıştırıyoruz abareeyyy :kop

Dışarısı buz kesiyor, uzakları bırak, yakın tepelere kar yağdı az önce @İlteriş Yılmaz söyleyince dikkatimi çekti :D

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri