- Bütçe
- 40000
- Marka Model Bilgisi
- Demirdöküm Kion - Baymak Elegang Plus UV
2 Yanyana odayı soğutmak için 18000BTU klima almayı düşünüyorum. Demirdöküm de çok öven oldu Baymak da. Varsa başka öneriniz bekliyorum biraz acil. Yandık yandıkkk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sigma plus 18 btu sorman lazımAradım ama açan yok pazar muhtemelen kapalılar. Yarın deniyeceğim. Hangi modelleri soracağım yazarsanız.
https://www.hepsiburada.com/sigma-s...-h-inverter-duvar-tipi-klima-pm-HBC00002DBZGX İnternette de satıyorlar satıcı da izmir şubesi sanırım. Ama yarın arayacağım yoksa burdan almalı mıyım?Sigma plus 18 btu sorman lazım
Sigma Plus 18000 BTU Inverter Klima DHB1
Sigma Plus 18.000 BTU/h A++ Inverter Klima SGM18INVDHB1 Fiyatı ve Özellikleri inceleyin ve satın almak için tıklayın!www.iklimsa.com![]()
Bayide vardır umarım varsa kurulum daha hızlı olur kargo ile işin olmaz senin için daha iyi olur belkide fiyatı daha aşağı verir sabah ola hayrolahttps://www.hepsiburada.com/sigma-s...-h-inverter-duvar-tipi-klima-pm-HBC00002DBZGX İnternette de satıyorlar satıcı da izmir şubesi sanırım. Ama yarın arayacağım yoksa burdan almalı mıyım?
aynen reis bi bakalım yarın sabah arıyım. Ama sanmıyorum kaldığını. Sigma iyi ve güzel marka ise onuda bırakmazlar. Sakarya da şuan klima sıkıntısı var. Güzel marka modeller bitmişBayide vardır umarım varsa kurulum daha hızlı olur kargo ile işin olmaz senin için daha iyi olur belkide fiyatı daha aşağı verir sabah ola hayrola
Demirdöküm kullanan bazı tanıdıklarım var aşırı övüyorlar onların modeli tam ney bilmiyorum tabi. Yarın sigma bakıcam inşallah. Yorumunuz çok önemliydi teşekkürlerMerhaba 24.000 btu kion sahibiyim.Klimadan hiç memnun değilim.Salonum 30m2 ancak klimayı güneş battıkdan sonra kullanmamıza rağmen bile çok yetersiz.İki kere servis çağırdım geldi baktı abuk sabuk şeyler söyledi gitti.Yani kion bence hiç almayın.Demirdökümün üst modelleri varmış onlar daha iyi diyorlar.Servis konusunda inanılmaz problemli demirdöküm.
Hocam 30m2 alana 24 btu çok fazla değil mi?Merhaba 24.000 btu kion sahibiyim.Klimadan hiç memnun değilim.Salonum 30m2 ancak klimayı güneş battıkdan sonra kullanmamıza rağmen bile çok yetersiz.İki kere servis çağırdım geldi baktı abuk sabuk şeyler söyledi gitti.Yani kion bence hiç almayın.Demirdökümün üst modelleri varmış onlar daha iyi diyorlar.Servis konusunda inanılmaz problemli demirdöküm.
Kesinlikle çok fazla ama fazla gelmiyorki zar zor soğutuyor.Ben evi satın aldığımda eski sahibi bıraktı.Hocam 30m2 alana 24 btu çok fazla değil mi?
o klimanın kalorisi her ne kadar düşük olasada btu seçimi anlamında yanlış seçim.
DD klimaların gree üretimleri vardı onlar fena değildi demek ki kion serisi yerli üretimlerden birisi.
Reis 2 numara aradım nerdeyse hiç bir klimamız yok 18000 24000 dedi. 3. Numara geçersiz diyor. Muhtemelen onda da yoktur. Kafayı yicem koskoca şehirde klima yok. Marka aralığınımı genişletçez ne yapıcazHocam 30m2 alana 24 btu çok fazla değil mi?
o klimanın kalorisi her ne kadar düşük olasada btu seçimi anlamında yanlış seçim.
DD klimaların gree üretimleri vardı onlar fena değildi demek ki kion serisi yerli üretimlerden birisi.
Gree klima ağustos sonuna tarih veriyorlar. Midea xtreme save getirtiyor Breezeless getirtmemişler. Sigma tarih sormadım vermediler de.Abi bence böyle şeyleri aceleye getirmektense sabretip sakin zamanlarda satın alınması taraftarıyım.Şunun şuradında 1 ay daha sıcaklar olur.
Beklemeyi göze alırsam Gree Fairy beklerim muhtemelen. Varsa daha iyi önerisi olan açığım.Abi bence böyle şeyleri aceleye getirmektense sabretip sakin zamanlarda satın alınması taraftarıyım.Şunun şuradında 1 ay daha sıcaklar olur.
Buyur hocam taş gibi ürün servis guvenceside iyi klimada iyi sepette indirime girmiş kargo ile gelir iklimsa gelir kurarReis 2 numara aradım nerdeyse hiç bir klimamız yok 18000 24000 dedi. 3. Numara geçersiz diyor. Muhtemelen onda da yoktur. Kafayı yicem koskoca şehirde klima yok. Marka aralığınımı genişletçez ne yapıcaz
Bu nasıldır hocam artık almak istiyorum çok bunaldım
Dün atmıştım link zaten bayileri ara demiştin kalmamış bayilerde. Gree Fairy bundan iyi değil midir?Buyur hocam taş gibi ürün servis guvenceside iyi klimada iyi sepette indirime girmiş kargo ile gelir iklimsa gelir kurar
İlk bayide varsa kurulum daha hızlı olur kargo beklemezsin diye sorduk hocam bayilere baktık bayilerde yok iş interete kaldı karar senin tâbiDün atmıştım link zaten bayileri ara demiştin kalmamış bayilerde. Gree Fairy bundan iyi değil midir?
Hocam pişman olmıyım kafi. O kadar bunaldım ki bu durumdan beklemeyi bile göze aldım. @REMZİ96 ne der bilmem bu klimaya şuan.İlk bayide varsa kurulum daha hızlı olur kargo beklemezsin diye sorduk hocam bayilere baktık bayilerde yok iş interete kaldı karar senin tâbi
İki klimada birbirinin dengi ürünler
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.