Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Derin dondurucu tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

emreyed66

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
18000
Marka Model Bilgisi
Altus 708 ne
Merhaba arkadaşlar derin dondurucu tavsiyesi verirseniz sevinirim.
Altus 708 ne 12 bin
Bosch
GSV33VWE0N 15 bin
Profili df1033wevv 13 bin
Uğur 7238 dtk nf 17500

bir tek Uğur no frost fiyat performans arıyorum. Sürekli kapak zaten açılmayacak statik de yeter herhalde. Yine de uzman arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim

Altus 708 ne 12 bin
Bosch
GSV33VWE0N 15 bin
Uğur 7238 dtk nf 17500

bir tek Uğur no frost fiyat performans arıyorum. Sürekli kapak zaten açılmayacak statik de yeter herhalde. Yine de uzman arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
..

Profilo dan onerebileceginiz kompresörü iyi olan model var mı bütçe önemli değil
Ben beyaz eşyada simens ve profilo tercih ediyordum fakat simens buzdolabımdan büyük bir mağduriyet yaşadıktan sonra Beko kullanmaya başladım. Yeni beko nun derin dondurucu 7081 multimod serisini aldım ve çok memnunum. Üstünü dolap olarak kullanıyorum hatta o özelliği çok güzel. Alır almaz 4 yıl ek garantiyide yaptırdık. Bu marka modeli degerlendire bilirsiniz.

Altus 708 ne 12 bin
Bosch
GSV33VWE0N 15 bin
Uğur 7238 dtk nf 17500

18.000 TL bütçenizle alabileceğiniz en iyi derin dondurucu seçeneklerinden bazıları şunlar olabilir:

1. **Arçelik 3122 CEI A+ Derin Dondurucu**:
- **Kapasite:** 280 litre.
- **Enerji Sınıfı:** A+.
- **Özellikler:** 5 çekmeceli, hızlı dondurma özelliği, sessiz çalışma.
- **Fiyat:** 16.000 - 18.000 TL aralığında.

2. **Bosch GSN54AWDVN A++ NoFrost Derin Dondurucu**:
- **Kapasite:** 324 litre.
- **Enerji Sınıfı:** A++.
- **Özellikler:** NoFrost teknolojisi, hızlı dondurma, 7 çekmece, LCD ekranlı kontrol.
- **Fiyat:** 17.000 - 18.500 TL aralığında.

3. **Samsung RZ32M7110S9 NoFrost Derin Dondurucu**:
- **Kapasite:** 315 litre.
- **Özellikler:** NoFrost, dijital invertör teknolojisi ile enerji tasarrufu, LED aydınlatma, buz yapıcı.
- **Fiyat:** 17.500 - 18.500 TL aralığında.

4. **Vestel NFK370 A+ NoFrost Derin Dondurucu**:
- **Kapasite:** 370 litre.
- **Özellikler:** NoFrost, geniş iç hacim, 6 çekmece, hızlı dondurma.
- **Fiyat:** 17.000 - 18.000 TL aralığında.

Bu modeller, hem enerji verimliliği açısından iyi performans gösteren hem de geniş depolama kapasitesi sunan kaliteli seçeneklerdir. Fiyatlar mağazadan mağazaya değişiklik gösterebilir, bu yüzden satın almadan önce birkaç farklı mağazayı veya online alışveriş sitesini kontrol etmenizi öneririm.

Merhaba,
Ben de bir müddet önce arayıştaydım Siemens GSV33VIE0N modelini tercih ettim.
Tabi buna karar vermeden önce BSH grubunun aynı 7 çekmeceli modellerini inceledim.
3 çekmeceli derin dondurucular haric tüm ürünlerde Embraco kompresör gördüm.
Kompresör olarak benim modelde Embraco FMXY9C invertör bir tip kullanılmış.
Profilo ve Bosch'ta da kompresör tipi model numarasına kadar birebir aynı. Mağaza bu ürünlerle ilgili detaylı inceleme de yaptım, Bosch ve Siemens'in aynı olduğunu gördüm. Tabi satış temsilcileri yalıtım farkları olduğunu belirtiyorlar ancak etiket ve tüketim değerleri 3 marka için de aynı. Profilo'da sadece tek bir fark vardı. O da ön kapağında açma kapama için tutamak yerine gömülü bir eşik kullanılmış. Tutamak daha şık duruyordu ve fiyat olarak da uygun olduğundan ben Siemens tercih ettim.
Sonuç olarak ben BSH grubundan bir makine öneririm.

Profilo'nun dondurucu modellerinin kompresörlerini bilmiyorum teyide muhtaç. Jiaxipera çıkma ihtimalini düşünüyorum sadece.
Hocam bugün derin dondurucu fiyat araştırması yapmak için bayağı gezdim
--Siemens GS54NVWE0N modelinde (328 lt) 7 çekmeceli jia xipera kompresör vardı. 25500 TL dediler taksitli olarak
--Bosch GS54NVWE0N modelinde (328 lt ) 7 çekmeceli embraco kompresör var dediler servise sorup ama gözümle göremedim maalesef fiyat olarak da 24000 TL taksitli
--Arçelik 2071NFB modelinde(260 lt) 7 çekmece embraco vardı kendim baktim 22000 TL taksitli
Hangisini almak daha mantıklı sizce. Bosch ve Siemens ebat olarak avantajı var ama bilemedim yine. Benim önceliğim daha uzun ömürlü olsun ve az arıza çıkarsın

Hocam bugün derin dondurucu fiyat araştırması yapmak için bayağı gezdim
--Siemens GS54NVWE0N modelinde (328 lt) 7 çekmeceli jia xipera kompresör vardı. 25500 TL dediler taksitli olarak
--Bosch GS54NVWE0N modelinde (328 lt ) 7 çekmeceli embraco kompresör var dediler servise sorup ama gözümle göremedim maalesef fiyat olarak da 24000 TL taksitli
--Arçelik 2071NFB modelinde(260 lt) 7 çekmece embraco vardı kendim baktim 22000 TL taksitli
Hangisini almak daha mantıklı sizce. Bosch ve Siemens ebat olarak avantajı var ama bilemedim yine. Benim önceliğim daha uzun ömürlü olsun ve az arıza çıkarsın
Bosch ve Siemens'in seçtiğiniz modelleri birbirlerinin aynısıdır. Birinin önünde Bosch diğerinde Siemens yazar. Yani her donanımının aynı olması lazım. 2 olay var. Ya üretim sürecinde farklı kompresörler kullanıldı Jiaxipera'dan Embraco'ya ya da Embraco'dan Jiaxipera'ya dönüldü ya da Bosch modelinde de Jiaxipera var servis çalışanları attı kafadan. Ya da başta dediğim gibi Embraco'dan Jiaxipera kompresöre dönüldü. Serviste sistemden Jiaxipera'yı görmüştür. Arçelik'e değinirsek Embraco olması iyi ama boyutu size küçük geldi galiba Siemens'e göre. Seçim sizin büyük olması gerekiyorsa bir kumar oynayıp Bosch ya da Siemens'i alacaksınız artık ne çıkarsa. Ki Arçelik'te de risk var kim bilir o dolap teşhire ne zaman geldi fabrika da üretim hala Embraco kompresörle mi yapılıyor o da ayrı bir soru işareti. Seçim sizin.

Bosch ve Siemens'in seçtiğiniz modelleri birbirlerinin aynısıdır. Birinin önünde Bosch diğerinde Siemens yazar. Yani her donanımının aynı olması lazım. 2 olay var. Ya üretim sürecinde farklı kompresörler kullanıldı Jiaxipera'dan Embraco'ya ya da Embraco'dan Jiaxipera'ya dönüldü ya da Bosch modelinde de Jiaxipera var servis çalışanları attı kafadan. Ya da başta dediğim gibi Embraco'dan Jiaxipera kompresöre dönüldü. Serviste sistemden Jiaxipera'yı görmüştür. Arçelik'e değinirsek Embraco olması iyi ama boyutu size küçük geldi galiba Siemens'e göre. Seçim sizin büyük olması gerekiyorsa bir kumar oynayıp Bosch ya da Siemens'i alacaksınız artık ne çıkarsa. Ki Arçelik'te de risk var kim bilir o dolap teşhire ne zaman geldi fabrika da üretim hala Embraco kompresörle mi yapılıyor o da ayrı bir soru işareti. Seçim sizin.
Anladım hocam teşekkürler. Yarın artık karar veririm. No frost mu alsam yoksa statik mi alsam onun kararını vereceğim. İçerisinde buzlanma çok olamayacağını bilsem statik almak daha mantıklı geliyor ekstra teferruat olmayacağı için arıza durumları da aza indirgenir

Anladım hocam teşekkürler. Yarın artık karar veririm. No frost mu alsam yoksa statik mi alsam onun kararını vereceğim. İçerisinde buzlanma çok olamayacağını bilsem statik almak daha mantıklı geliyor ekstra teferruat olmayacağı için arıza durumları da aza indirgenir
Dondurucu sonuçta buzdolabı gibi sürekli kapısı açılıp kapanan bir şey değil bu yüzden daha az buz yapar dolaplara göre.

Merhaba 4 yıldır no frost Grundig var tık demedi jiaxpera inverter olmayan kompresör var yanlış hatirlamiyorsam alüminyum sargiliydi onu da araştırmıştım bence fiyat olarak avantajlı ise Beko-Arçelik uretimi Grundig almak avantajlı olabilir malzeme kalite raf kullanışlılık olarak çeşitlere bakabilirsiniz buzdolabı ve derin dondurucular da motor önemli ama eğer derin dondurucu kullanımına mesela yılda bir fiş çekip kapalı şekilde uzun süreler haftalar aylar yıllar dursun derseniz heleki kapakları kapalı şekilde borular alüminyum olduğu için gaz sizdirabilir bu nedenle dolabiniz çöp olabilir bilginize

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240814-160826.jpg
    Screenshot_20240814-160826.jpg
    66.8 KB · Görüntüleme: 19
Anneme Arçelik marka 404 litre bir nofrost derin dondurucu aldık ve annem inanılmaz memnun. Arcelikten alınabilir bence

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri