Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Dikey süpürge satın almak istiyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Faruk KATI

Forumun Dinamik Yüzü 😉
Kadim Üye
Bütçe
7000
Marka Model Bilgisi
Grundig
Anneme bir dikey süpürge alacağım. Hangi markanın hangi ürününü almalıyım. Dyson önermeyin. Dysona o kadar verirsem beni eve almaz ? bütçem 0-7000 arası

Bu arada bu gün Greenot aşağıdaki gibi bir mesaj atmış.

1706002487094.png

Merhabalar bende anneme almayı düşünüyorum memnun kaldınız mı bilgi verebilir misiniz
Ben arçelik imperium go sd 9041 kçok memnun kaldım. Şarjı güzel gidiyor çekiş gücü iyi ve yedek parçası servisinden çok hızlı bir şekilde temin ediliyor. Ben ikinci el çok uyguna aldım size de az kullanılmış ikinci el bir ürün almanızı tavsiye ederim. Tabi anlamlı bir fiyat farkı olacak. Marketplacede ekranlı modeli 7000 6000 civarına bulunuyor.

Merhabalar bende anneme almayı düşünüyorum memnun kaldınız mı bilgi verebilir misiniz
Merhaba bu ürünü ben de aldım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz. Bu süre zarfında kablolu süpürgeyi hiç kullanma gereği duymadık. Evde 2 buçuk yaşında bir kızımız olduğu için dökülenin saçılanın haddi hesabı olmuyor. Çok hafif ve pratik olduğu için anında işimizi görüyor. Ayrıca inanılmaz hafif. Kağıt üstündeki verilere göre 1.2kg zaten. 3+1 evi tam olarak süpürmeye yetmiyor ama 2+1 evi rahatlıkla süpürür. Bizim odalardan biri yarım kalıyor. Biz gayet memnunuz. Ayrıca ürünle ilgili yaşadığımız çok küçük bir sorun nedeniyle satıcı paramızı hemen iade etti ve süpürgeyi geri göndermemize gerek olmadığını söyleyerek ürünü de hediye etti. Yaşadığımız durum süpürgenin çalışmasını ya da kullanılmasını engelleyecek bir durum da değildi ayrıca. Satıcı çok ilgili kesinlikle.

Ekli dosyalar

• F1C3BB96-B0F0-4B8C-8468-F357A7EC3D6D.jpeg
    F1C3BB96-B0F0-4B8C-8468-F357A7EC3D6D.jpeg
    64.4 KB · Görüntüleme: 20
  • A83E65AF-CED6-4AFF-AC72-17765DB10D01.jpeg
    A83E65AF-CED6-4AFF-AC72-17765DB10D01.jpeg
    31.6 KB · Görüntüleme: 19
Anneme bir dikey süpürge alacağım. Hangi markanın hangi ürününü almalıyım. Dyson önermeyin. Dysona o kadar verirsem beni eve almaz ? bütçem 0-7000 arası
Çok detaylı yüksek bütçeye gerek yok eğer ıslak kuru düşünmüyorsan ben bu modeli aldım. Evde her ufak tefek toz ve kırıntılar için süpürgeyi fişe tak çıkar zor olduğundan. bir inceleyin derim. Ayrıca bunların başlığında ki yapısından sebep mi bilmiyorum ama Düz süpürge mankinesi ile deneme yaptım temizlediğim halı ile bu dikey sarjlı süpürge ile tekrar denediğimde epey bir toz yumağı çekti makine. hatta şöyle bir izlenime kapıldım yoksa biz kandırılıyor muyuz ? Adem Bey ne diyor bu konuda merak ediyorum. Evet geneleksel süpürge makinleri bizi kandırıyor mu böyle bir başlık yapmak zor olmasa gerek.

Ürünün 2 eksiği var 65 db diyor ama bu seviye bana gürültülü geldi Phlipsinkine alışınca düşük db li belki ondan
birde başlığında ki led ışıklar özellikle gündüz yine philipise kıyasla düşük şiddette geldi sanırım 5 li led yapmadılar sarjı tüketmesin diye olabilir. onun dışında gerçekten çok pratik .ben genelde 2. kademesinde kullanıyorum .denemdim ancak vaat ettiği fabrika 18 dk zaten 2 kademesi var

Hatta ürün bana teslim edildikten sonra e-postama şöyle bir mesaj yolaldılar

Sayın Alıcı,

Elektrikli süpürgemizi satın alalı bir süre oldu, Müşteri hizmetleri alanında en iyisi olmaya kararlıyız, bu nedenle müşterilerimizin her birine değer veriyoruz.

Kullanım sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, söz verdiğimiz üç yıllık garantiye de sahip olduğunuzu lütfen unutmayın.

Sorunu hızlı bir şekilde çözmek için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

7/24 müşteri desteği sunuyoruz. İletişim adresimizi kılavuzda kolayca bulabilir veya doğrudan Amazon üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sorunuzu onayladıktan sonra, elektrikli süpürgenizin her zaman düzgün çalışmasını sağlamak için size hemen yeni parçalar göndereceğiz. Yeni parçalar için herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yoktur. Tek yapmanız gereken bize bildirmek ve sorunu sizin için hızla çözeceğiz.

Siparişler zor kazanılır, her zaman mükemmel kalite ve samimi satış sonrası hizmetin tatlı yalanlardan daha yararlı olduğuna inandık. ve daha iyi önerileriniz varsa, bunları duymak ve geliştirmeye devam etmek isteriz.

Sizden haber almak için sabırsızlanıyoruz

Saygılarımla

Greenote ekibi

@Adem Helvacı

Son düzenleme:
Çok detaylı yüksek bütçeye gerek yok eğer ıslak kuru düşünmüyorsan ben bu modeli aldım. Evde her ufak tefek toz ve kırıntılar için süpürgeyi fişe tak çıkar zor olduğundan. bir inceleyin derim. Ayrıca bunların başlığında ki yapısından sebep mi bilmiyorum ama Düz süpürge mankinesi ile deneme yaptım temizlediğim halı ile bu dikey sarjlı süpürge ile tekrar denediğimde epey bir toz yumağı çekti makine. hatta şöyle bir izlenime kapıldım yoksa biz kandırılıyor muyuz ? Adem Bey ne diyor bu konuda merak ediyorum. Evet geneleksel süpürge makinleri bizi kandırıyor mu böyle bir başlık yapmak zor olmasa gerek.

Ürünün 2 eksiği var 65 db diyor ama bu seviye bana gürültülü geldi Phlipsinkine alışınca düşük db li belki ondan
birde başlığında ki led ışıklar özellikle gündüz yine philipise kıyasla düşük şiddette geldi sanırım 5 li led yapmadılar sarjı tüketmesin diye olabilir. onun dışında gerçekten çok pratik .ben genelde 2. kademesinde kullanıyorum .denemdim ancak vaat ettiği fabrika 18 dk zaten 2 kademesi var

Hatta ürün bana teslim edildikten sonra e-postama şöyle bir mesaj yolaldılar

Sayın Alıcı,

Elektrikli süpürgemizi satın alalı bir süre oldu, Müşteri hizmetleri alanında en iyisi olmaya kararlıyız, bu nedenle müşterilerimizin her birine değer veriyoruz.

Kullanım sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, söz verdiğimiz üç yıllık garantiye de sahip olduğunuzu lütfen unutmayın.

Sorunu hızlı bir şekilde çözmek için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

7/24 müşteri desteği sunuyoruz. İletişim adresimizi kılavuzda kolayca bulabilir veya doğrudan Amazon üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sorunuzu onayladıktan sonra, elektrikli süpürgenizin her zaman düzgün çalışmasını sağlamak için size hemen yeni parçalar göndereceğiz. Yeni parçalar için herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yoktur. Tek yapmanız gereken bize bildirmek ve sorunu sizin için hızla çözeceğiz.

Siparişler zor kazanılır, her zaman mükemmel kalite ve samimi satış sonrası hizmetin tatlı yalanlardan daha yararlı olduğuna inandık. ve daha iyi önerileriniz varsa, bunları duymak ve geliştirmeye devam etmek isteriz.

Sizden haber almak için sabırsızlanıyoruz

Saygılarımla

Greenote ekibi

@Adem Helvacı
Arçelik imperium go aldım ikinci el 4000e

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri