Merhaba, trendyoldan, aydın vestel bayisinden klima aldım ama bu gün iki klimanın teslimi sağlandı horoz lojistik ile aldığım firma yanlış ürünü göndermiş. Kargoyu eve taşırken fark ettim kod farkı vardı. Aldığım ürün flora serisi 12'lik, bir tane serisi doğru gelmiş, diğeri ise iç ünite 24'lük flora serisi, dış ünite 12'lik. Aldığım vestel bayisine durumu söyleyince, kargo yanlış yollamıştır, karıştırmıştır diyor sorununu kabul etmiyor, her yerinde adımın olduğu yapıştırmalar mevcut, kargo adıma ne gönderilmiş ise onu teslim etti. Bayi bize hemen gönderin biz size 12'lik iç ünite yollarız diyor elimize ulaşınca, neden biz ilk gönderiyoruz hata sizin, siz sorunu giderin biz aynı anda iç üniteyi teslim ederiz diyoruz öylede olmaz diyorlar çünkü bu şekilde güvenimizi sarsan aynı şekilde göndermeyede bilir, hatta kargoyu getiren bile bize teslim etmeyin siz mağdur olursunuz firma yollasın biz size getirelim öylelikle ürün size hemen gelmiş olur diyor haklı olarak işin içinde olanlar bile bunu söylüyor tabi aklımızda soru işareti kalıyor, biz hiç bir şekilde ellemeyip, üzerine temiz örtü serip şu anda güneş görmüyen yerde klimayı saklıyoruz ama hatalı gönderdiği kişi aynı şekilde önemsemeyip, iç üniteyi açıp, kutuya zarar verip, ardından vestel bayisini arayıp, bize hatalı yollamışsınız alın bunu diyip, bize gelecek olan 12'lik iç ünite kutusu açılmış şekilde bize gönderebilirler öylelikle çünkü kimsenin umurunda olmaz, bana ne der servisi çağırıp taktırıp aaa hatalı ürünmüş bu gerisini firma düşünsün diyip umurunda bile olmayabilir. Ne yapacağımızı hiç bir şekilde bilmiyoruz, çözüm bilenler yardımcı olursa seviniriz, teşekkürler