Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Dreame L20 Ultra vs Roborock S8 MaxV Ultra

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ahmet Nuhoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30.000-50.000
Marka Model Bilgisi
Dreame, Roborock
Dreame L20 Ultra vs Roborock S8 MaxV Ultra

Şu an güncel 2 ürün de indirimdeyken robot süpürge ihtiyacımızı gidermek istiyoruz. Araştırmalarım sonucunda fiyat performans olarak bu iki ürün arasında kaldım.

Dreame L20 Ultra şu an güncel fiyatı 30k ya düştü ve peşin fiyatına 6 taksit ile aylık 5.000 tl ye alabiliyoruz

Roborock S8 MaxV Ultra şu an güncel fiyatı 50k ya düştü ve peşin fiyatına 6 taksit ile aylık 8300 tl ye alabiliyoruz.

1)Aradaki 20k fiyat farkını göze alarak soruyoruz ki 20k lık fiyat farkı var mı 2 model arasında?

2)Hangisini önerirsiniz?

3) Dreame L40 Ultra da 40k fiyatı var. Eğer L20 yi öneriyorsanız üzerine 10k daha koyup şok segmenti almak mantıklı mı?

Cevaplarınız için teşekkürler. İndirim bitmeden almak istiyorum eğer ihtiyacı olanlar varsa bu fiyatlardan peşim fiyatına taksit ile değerlendirebilirler.

Dreame L20 Ultra vs Roborock S8 MaxV Ultra

Şu an güncel 2 ürün de indirimdeyken robot süpürge ihtiyacımızı gidermek istiyoruz. Araştırmalarım sonucunda fiyat performans olarak bu iki ürün arasında kaldım.

Dreame L20 Ultra şu an güncel fiyatı 30k ya düştü ve peşin fiyatına 6 taksit ile aylık 5.000 tl ye alabiliyoruz

Roborock S8 MaxV Ultra şu an güncel fiyatı 50k ya düştü ve peşin fiyatına 6 taksit ile aylık 8300 tl ye alabiliyoruz.

1)Aradaki 20k fiyat farkını göze alarak soruyoruz ki 20k lık fiyat farkı var mı 2 model arasında?

2)Hangisini önerirsiniz?

3) Dreame L40 Ultra da 40k fiyatı var. Eğer L20 yi öneriyorsanız üzerine 10k daha koyup şok segmenti almak mantıklı mı?

Cevaplarınız için teşekkürler. İndirim bitmeden almak istiyorum eğer ihtiyacı olanlar varsa bu fiyatlardan peşim fiyatına taksit ile değerlendirebilirler.
Merhaba, modelleri deneyimleme fırsatımı olmadığımızı belirterek başlamak istiyorum. Ancak her iki markanın da ürünlerinin de sunduğu kaliteyi biliyoruz. Ürünleri teknik açıdan değerlendirdiğimde ise Roborock S8 MaxV Ultra listeye ağırlığını net bir biçimde koyuyor. Ama zaten L20 bile işinizi çok güzel bir şekilde görecek.

Merhaba, modelleri deneyimleme fırsatımı olmadığımızı belirterek başlamak istiyorum. Ancak her iki markanın da ürünlerinin de sunduğu kaliteyi biliyoruz. Ürünleri teknik açıdan değerlendirdiğimde ise Roborock S8 MaxV Ultra listeye ağırlığını net bir biçimde koyuyor. Ama zaten L20 bile işinizi çok güzel bir şekilde görecek.
20k fiyat farkına değer mi peki hocam? Almışken en iyisini mi almak gerek yoksa 50k ya gerek yok 20k cebinize kalsın l20 de yeter de artar der misiniz

20k fiyat farkına değer mi peki hocam? Almışken en iyisini mi almak gerek yoksa 50k ya gerek yok 20k cebinize kalsın l20 de yeter de artar der misiniz
Bence ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak bir model L20, o aradaki 20 bin TL ile daha elzem ihtiyacımı giderirdim. Çünkü günün sonunda yapacağı belli, vereceği verim belli. Arada 20 bin TL'yi vermeye değecek kadar tatminkar bir fark oluşmayacak.

Bence ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak bir model L20, o aradaki 20 bin TL ile daha elzem ihtiyacımı giderirdim. Çünkü günün sonunda yapacağı belli, vereceği verim belli. Arada 20 bin TL'yi vermeye değecek kadar tatminkar bir fark oluşmayacak.
Çok teşekkürler l20 yi araştırıp alacağım

Güzel günlerde, keyifle kullanın inşallah. :giggle:
Araştırmalarım sonucunda Dreame servisinin inanılmaz kötü olduğunu okudum baya kişiden hocam. Açıkçası 30k verdiğim ürünün elimde patlamasına da baya üzülürüm. Servis sıkıntısı çeker miyiz? Ayrıca ürünün deterjan solülyonu bittiğinde tedarik de edemiyoruz Dreame satmıyor ürünü Türkiye de. Bu konuda da deterjansız sadece su ile mop temizliği yapmak zorunda kalmış kullanıcılar. Siz ne dersiniz biraz soğudum açıkçası detaylı araştırınca

Araştırmalarım sonucunda Dreame servisinin inanılmaz kötü olduğunu okudum baya kişiden hocam. Açıkçası 30k verdiğim ürünün elimde patlamasına da baya üzülürüm. Servis sıkıntısı çeker miyiz? Ayrıca ürünün deterjan solülyonu bittiğinde tedarik de edemiyoruz Dreame satmıyor ürünü Türkiye de. Bu konuda da deterjansız sadece su ile mop temizliği yapmak zorunda kalmış kullanıcılar. Siz ne dersiniz biraz soğudum açıkçası detaylı araştırınca
Dreame markasının Türkiye servis politikası konusunda kapsamlı bir bilgim yok maalesef. Marka ve ürün bazında değerlendirdim. Eğer bu kadar büyük bir problem var ise göz ardı edilmemeli elbette. Peki S7 MaxV'ye baktınız mı hiç? Pascal olarak daha düşük değer sunsa da ihtiyacınızı karşılar diye düşünüyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri