Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Tüketici Hakları Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 süpürge sorunu.

alpera_18

Meraklı
Meraklı
Merhaba

27.11.2025 tarihinde satın aldığımız süpürgemizin başlığı süpürme esnasında ikiye ayrılıyor. Küçük bir yerinde de kırık mevcut. Konuyu Dyson müşteri hizmetlerine aktardımda dyson sorumlulugunda olmadıgını sadece yeni ürün satışı yapabileceklerini söylüyor. 10bintl aldıgımız süpürgenin yeni başlıgı için 5bin tl talep ediliyor.

Şikayet sayfalarınıda inceledigimde aynı sorunu yaşayan bir sürü magdur oldugunu gördüm. Belliki ayıplı bir ürün tüm kullanıcıların sorunu ortak. Acaba sorumun giderilmesi adına nasıl bir yol izleyebilirim değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

Ekli dosyalar

• 20260417_135551.webp
    20260417_135551.webp
    90.1 KB · Görüntüleme: 40
  • 20260417_135544.webp
    20260417_135544.webp
    115.2 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba

Dyson başvurunuz 27.04 ten önce yaptı iseniz ilk 6 ay ürün sıfır ve firmanın ispatlama hükümlüğünden yararlanarak Tüketici Hakem Heyetine başvurma hakkınız var.

Dyson tam bir baş belasıymış, bende 1.5 ay önce aldım 2. Kullanımda bağırmaya başladı süpürge, garantiye gönderdik, geldiği gün açtım yine aynı, tekrar aynı gün geri gönderin dediler geri gönderdik pazartesi gelecek fakat yine aynı gelecek çünkü bir aparat göndermişler bundan diye, yalnız o gönderdikleri aparatı çıkarıp çalıştırdığımdada aynı ses geliyordu. Geldiğinde artık thh vericem dahada uğraşmicam göndermekle.

Bizim 1 yıldan kısa süre önce halı başlığının tekerleği kırılmıştı Whatsapp üzerinden müşteri hizmetlerine yazdık fotoğrafını istediler gönderdik sonra direkt adrese yeni başlık gönderdiler. Müşteri temsilcisinin keyfine mi kalıyor politika mı değişti bilmiyorum isterseniz 1 kez daha deneyin sonra thh başvurursunuz.

Bizim 1 yıldan kısa süre önce halı başlığının tekerleği kırılmıştı Whatsapp üzerinden müşteri hizmetlerine yazdık fotoğrafını istediler gönderdik sonra direkt adrese yeni başlık gönderdiler. Müşteri temsilcisinin keyfine mi kalıyor politika mı değişti bilmiyorum isterseniz 1 kez daha deneyin sonra thh başvurursunuz.
Şirket binasına hiç gitmeyenler bile var
Günlük limit tutsun, yeter onlar için.
Çözüm değil, havalı havalı aynı kelimeleri kullananlar daha da arttı.
Amirine, şefe bağla dıyorum... yetkimiz yok diyorlar.
Şimdi küfür saydığımda bağlarsın ama diyorum. Tazminat açmak için tabiki :)
Kendilerinin başına gelirse veryansın ederler...
Evde çalışıyorum diye lafa bağlayanları bu yüzden sevmiyorum.

3 - 4 kere iletişim kurduk ama maalesef ücretli hizmet vereceklerini söylediler. Kırık vs yok ama nafile görüntülü arıyorlar vs bomboş plastik aksam garantiye girmiyormuş. Süpürgenin %90 plastikten oluşuyor 😅 Tesadüf gibi herkesinde başlıgı kırılmış veya sorunlu ama durumu kabul etmiyorlar. Yazı istiyorum ücretli hizmet vereceklerine dair onuda paylaşmıyorlar. Adı var kendi yok.

Bende az önce linkedin üzerinden konu açmıştım dyson süpürge hakkında.

Bende az önce linkedin üzerinden konu açmıştım dyson süpürge hakkında.
Maalesef çok sıkıntılı bir firma, servis neredeyse ben götüreyim baksınlar diyorum adres bile vermiyorlar anlamadım. Dolandırıcıların eline düşsek bu kadar olmaz.

Bu sese servisin ilkinde normal demesi ikincisinde ergonomik saptan diyip yeni sap göndermesi ve sorunun devam etmesi 3. sünde ne teşhiş koyacaklar diye merakla beklenmesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu sese servisin ilkinde normal demesi ikincisinde ergonomik saptan diyip yeni sap göndermesi ve sorunun devam etmesi 3. sünde ne teşhiş koyacaklar diye merakla beklenmesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bugün Dyson müşteri hizmeleri tarafından arandım, ürün için değişim kararı çıktığını ve isterseniz iade hakkınızın bulunduğu söylendi, iadesini istedim yaşanan problemlerden dolayı.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri