Ecotech modelini bilmiyorum. Niobe en üst modeli, ürünler Haşer üretimi.Birol bey . Eca da syplos, niobe , ecotech hangisi daha üstün? Sizin cevaba göre alizam hemen de .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ecotech modelini bilmiyorum. Niobe en üst modeli, ürünler Haşer üretimi.Birol bey . Eca da syplos, niobe , ecotech hangisi daha üstün? Sizin cevaba göre alizam hemen de .
Adem bey eca ile iletişime geçtim. Eca ecotech modelinde hangi kompresör kullanılıyor ve üretici firmayı öğrenmek istiyorum dedim .Sizler de sağ olun.
Hiçbir markanın hiçbir TEKNİK bilgiyi gizlemediği daha güzel günlerde tekrar görüşmek dileklerimle![]()
Hakkınız olduğunu yıllardır bas bas bağıran birisi olarak diyorum ki bu firmalar genel olarak bilgi paylaşmaktan sürekli kaçıyorlar.Adem bey
Adem bey eca ile iletişime geçtim. Eca ecotech modelinde hangi kompresör kullanılıyor ve üretici firmayı öğrenmek istiyorum dedim .
Gelen cevap
edindiğim bilgi şu şekildedir. Üretici şartlarına göre tedarikçi değişebildiğinden komponentler ile ilgili marka belirtememekteyiz. Yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mıdır.?
Diğer splos ve niobe blue için kompresör olarak hitachi yaparlarken ecotech için rotary diyip geçmişler.bir tüketici olarak bizim hakkımız değil mi neyin ne olduğunu bilmek aldığımız bir ürünü. Teşekkür ederim
Adem abi bir klimanın mümkün olduğunca on off şeklinde çalışmaması için minumum btu için önerebileceğiniz bir değer var mı acaba? Buna net bir cevap vermeniz mümkün değil tabii ama mesala 25 m2 lik bir bir oda için 38-42 derece yaz sıcağında klimayı 25 e ayarlayıp ortam sıcaklığı da 25 e geldikten sonra dengenin devamı için ihtiyaç duyulan btu kabaca hangi civarda olabilir?Her inverter belli bir yere kadar kısar ve sonra kapanır. Heleki küçük alana büyük klima seçilirse.
Ha min kapasitesi düşük klima istiyorsanız, yani çok düşük kapasite de çalışan. Bu fiyatlarda klimalarda zor o teknik. Bende panasonic Ethera var, 110-120 wat a kasar düşüyor. Ama şu an bu makinenin 9 lupu 25 - 30 bin TL
Min btu çok önemli bir kavram, yine de belli bir değer altında ek tedbirler bu da ek teknoloji ve bu da ek maliyet getirir.Adem abi bir klimanın mümkün olduğunca on off şeklinde çalışmaması için minumum btu için önerebileceğiniz bir değer var mı acaba? Buna net bir cevap vermeniz mümkün değil tabii ama mesala 25 m2 lik bir bir oda için 38-42 derece yaz sıcağında klimayı 25 e ayarlayıp ortam sıcaklığı da 25 e geldikten sonra dengenin devamı için ihtiyaç duyulan btu kabaca hangi civarda olabilir?
Hocam İç ünite kasa genleşme sesi dir o parçalar birbirine alıştıkça zamanla geçtiği söyleniyor.Güncelleme. Almak isteyen arkadaşlar olursa diye yazıyım dedim. Soğutma isitma gerçekten iyi .çok ekonomik . Ama bizim montajda dolayı mı bilmiyorum isitmada cama taş atarmış gibi tak tak sesi çıkıyor sogutmada olmuyor bu durum.
Tavsiye ederim eca ecotech
Bu geri bildirimler çok önemliGüncelleme. Almak isteyen arkadaşlar olursa diye yazıyım dedim. Soğutma isitma gerçekten iyi .çok ekonomik . Ama bizim montajda dolayı mı bilmiyorum isitmada cama taş atarmış gibi tak tak sesi çıkıyor sogutmada olmuyor bu durum.
Tavsiye ederim eca ecotech
Bende öyle duydum ama airfel klimam hiçbir ses çıkarmıyor eca sogutmada ses yok isitmada ses var genleşme olabilir ama usta tam hizalayamadi ondan dolayı sağa sola çekti iç ünitesi heralde bir esneme yapıyor olabilir kendimde ellemiyorum birsey olur kullanıcı hatası olur diye 5 dk 10 dk bir yapıyor çok rahatsız etmiyor ama gece olunca sessizlikte biraz insanı rahatsız etmiyor da değilHocam İç ünite kasa genleşme sesi dir o parçalar birbirine alıştıkça zamanla geçtiği söyleniyor.
Size danışmistim hatta kompresör bilgileri için onay verdiniz öyle aldım teşekkür ederim .tüketim olarak tavsiye ederim herkeseBu geri bildirimler çok önemli
Teşekkür ederiz ??
Evet genelde ısıtmada yapar ısınma ve ani soğuma kaynaklı genel olarak her klima da oluyor.Bende öyle duydum ama airfel klimam hiçbir ses çıkarmıyor eca sogutmada ses yok isitmada ses var genleşme olabilir ama usta tam hizalayamadi ondan dolayı sağa sola çekti iç ünitesi heralde bir esneme yapıyor olabilir kendimde ellemiyorum birsey olur kullanıcı hatası olur diye 5 dk 10 dk bir yapıyor çok rahatsız etmiyor ama gece olunca sessizlikte biraz insanı rahatsız etmiyor da değil
Parmakla bile dokunsam iç üniteye catirdiyorEvet genelde ısıtmada yapar ısınma ve ani soğuma kaynaklı genel olarak her klima da oluyor.
Plastik maddenin huyudur hocam birde eklem yeri çok olunca meselaParmakla bile dokunsam iç üniteye catirdiyor
Teşekkür ederimPlastik maddenin huyudur hocam birde eklem yeri çok olunca mesela
kapak bir parça ,kasa bir parça her kısmı bir parça
Atıyorum tüm olsa belkide dokununca gıcırdamaz ama işte öyle bir şey imkansız gözüküyor klima gurubun da.
Rica ederim ?Teşekkür ederim
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben izmir seferihisar da yaşıyorum ve isinma olarakta sadece klima kullanıyorum. İlk klimam airfeldi ondan sonra 2. Klima olarak çok araştırıp eca klimayı buldum gonul isterdi mhi me alalım ama olmuyor maddiyattan.Rica ederim ?
Eca markasına kışın Şubat ayında bir taziye evinde denk gelmiştim.
Eca nın kliması nı ilk defa orda gördüm diyebilirim.
o zamanlar dışarıdada kar yağmıştı ve fırtına vardı.
havanın ayazlaması ve fırtına ile dışarısı rahat
- 20° vardı ona rağmen canavar gibi ısıtma yapıyordu.
sizede güle güle kullanmanızı dilerim ve memnun kalırsınız inşallah ?
Sağolasın hocam.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben izmir seferihisar da yaşıyorum ve isinma olarakta sadece klima kullanıyorum. İlk klimam airfeldi ondan sonra 2. Klima olarak çok araştırıp eca klimayı buldum gonul isterdi mhi me alalım ama olmuyor maddiyattan.
Klima haier üretimi görünüyor ama kumandası aynı olan bir haier gormedim.
Isitma olarak çok araştırdım klimalari , ingilterede bizim ülkedeki klimalar air to air heat pump yani havadan havaya ısı pompasi olarak geçiyor. Bize göre kuzeyde olsalar da bu klima ile isinma baya popüler. Avmler hastaneler de aynı durum ama eve gelince klima ile isinamazsin yargısı var çoğu kişide ama eve gelen olduğunda kendileri şaşırıyor inverter klimanın hakkiyla kullanildiginda nasıl bir performans verdiğini gorunce
Sağolasın hocam.
Klimanın güzelini bulunca öyle bir ısınıyor ki?
Bende 2 yildır klima ile ısınıyorum hiç sorun yaşamadım hatta evde gram yalıtım yok.
Me mhi cokta kafaya takmamak lazım piyasa da bir sürü parasının hakkını sonuna kadar veren klima var.
Banada demişlerdi ısınamaz sın alma Parana yazık diye düz bir çizgide gitmeyi sevmediğim için denesem ne olacak ki dedim aldım ve memnunum.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.