- Marka Model Bilgisi
- Schneider
Selamun Aleyküm dostlar abiler. Güçlü bir masaüstü sistemim var eski bir model laptoptum da var. Ben masaüstünde özellikle problemsiz bir şekilde sistemi hiç kullanamadım. Seslerde robotlaşma sorunu son yaşadığım sorun. Size sorum şu evin elektriği kötüyse bilgisayarlarda sesle ilgili vs problem yaşamam mümkün mü? Evin elektrik sistemi eski bunu bilerek sistemi kurmadan önce kullanacağım prize toprak hattı çektirdim. Ayrıca schneider akım korumalı prizde mevcut. Bu şekilde güveni kurana kadar sistemi kullanmadım. Toprak hattı çektirdim akım korumalı prizi aldım sonradan sistemi çalıştırdım. Bir süre bu şekilde kullandım sonradan problem görünce bu sefer online ups ekledim sisteme. Toprak hatlı priz ona takılı akım korumalı priz ve onada takılı ups. Sistemide upse bağladım. Sistem 1 senedir bende ve problem hiç bitmiyor. Şuanda sistemim serviste. Laptoptan size yazıyorum ve az önce dizi izlerken laptopta da sesle ilgili problem yaşadım. Buda aklıma artık başka şeyler getirmeye başladı. Bunca korumaya en iyisini almama rağmen hala problem yaratabilir mi bana? Başka forumda Harmonik Nedir? diye bir konu gönderdi biri okudum ama elektrik işinden anlamıyorum. Böyle bir şey mümkün mü nasıl önlem almam gerek. Artık kafayı yicem evi değiştirmeyi düşünüyorum.