Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma F/P Açısından Hangisi Seçilmeli?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Berkan254

Meraklı
Meraklı
Marka Model Bilgisi
Midea Kaira Bosch
Merhabalar,
Midea Extreme Save 9000BTU 29.000TL Nakit 31.000TL Taksit
12000BTU 32.000TL Nakit 35.000TL Taksit Kaya Grup İklimlendirmeden fiyat aldım.

Bosch Climate 3000iU 9000BTU 30.000TL Taksitli
12000BTU 31.000TL Taksitli Mediamarkt Satıyor.

Bosch Climate CL2000U 9000BTU 25.000TL Taksitli
12000BTU 27.000TL Taksitli Ortalama bu fiyatlarda sitelerde.

Kaira DTXR25E 9000BTU 23.000TL Taksitli
Kaira DTXR35E 12000BTU 25.700TL Taksitli Hepsiburada Satıcı Kaira Türkiye
Kaira konusunda biraz gezindim sorun yaşayanlarda çok var o yüzden pek ısınamadım ama sizin düşünceniz nasıl ?

Btu seçimini neye göre yaptınız? Evinizin planını ve kullanılacak yeri ayrıntılarıyla anlatırsaniz daha iyi yardımcı oluruz
İşaretlediğim yerlere klima koyabiliyorum. İzmirde yaşıyorum evin işaretlediğim kısmı konacak yer akşam güneşi alıyor. Yatak odası 25m2 diğer odada 15m2 falan muhtemelen. 2 klima almak istiyorum bütçem el verirse ama en kötü 1 tane yatak odasına takıcam. 12 yatak odası diğer odaya da 9luk düşünüyorum. 2 tane 12lik takarsam küçük odaya fazla gelebilir mi?

Ekli dosyalar

• Ev.webp
    Ev.webp
    9.2 KB · Görüntüleme: 27
İşaretlediğim yerlere klima koyabiliyorum. İzmirde yaşıyorum evin işaretlediğim kısmı konacak yer akşam güneşi alıyor. Yatak odası 25m2 diğer odada 15m2 falan muhtemelen. 2 klima almak istiyorum bütçem el verirse ama en kötü 1 tane yatak odasına takıcam. 12 yatak odası diğer odaya da 9luk düşünüyorum. 2 tane 12lik takarsam küçük odaya fazla gelebilir mi?
12 ve 9luk almanız tavsiyem daha iyi büyük alırsanız tüketim ve konfor koşulları ciddi etkilenecektir. Kaira alabilirsiniz wifili olmasını istediğiniz için eğer biraz daha az tüketsin derseniz midea extreme alınabilir.

25m2 için 12k btu 15m2 için 9k btu cihaz işinizi görür

12 ve 9luk almanız tavsiyem daha iyi büyük alırsanız tüketim ve konfor koşulları ciddi etkilenecektir. Kaira alabilirsiniz wifili olmasını istediğiniz için eğer biraz daha az tüketsin derseniz midea extreme alınabilir.
hocam kairada sıkıntı yaşıyanlar var oyüzden pek ısınamadım

Merhabalar,
Midea Extreme Save 9000BTU 29.000TL Nakit 31.000TL Taksit
12000BTU 32.000TL Nakit 35.000TL Taksit Kaya Grup İklimlendirmeden fiyat aldım.

Bosch Climate 3000iU 9000BTU 30.000TL Taksitli
12000BTU 31.000TL Taksitli Mediamarkt Satıyor.

Bosch Climate CL2000U 9000BTU 25.000TL Taksitli
12000BTU 27.000TL Taksitli Ortalama bu fiyatlarda sitelerde.

Kaira DTXR25E 9000BTU 23.000TL Taksitli
Kaira DTXR35E 12000BTU 25.700TL Taksitli Hepsiburada Satıcı Kaira Türkiye
Kaira konusunda biraz gezindim sorun yaşayanlarda çok var o yüzden pek ısınamadım ama sizin düşünceniz nasıl ?

Midea xtreme save ,Bosch 3000i ile birebir aynısı

teka nın satış sonrası destek konusunda bir fikriniz var mı hocam?
Bosch alıp wifi taktırmak gerekiyor sanırım acaba onun fiyatı ne kadar ?
Midea ve Bosch arasında performans veririmlilik ve kalitesi aynı yani. Mideanın satış sonrası desteği iyi diye okumuştum ama bosch un klima konusunda tutumuyla ilgili bir şey görmedim.

bosch ve midea nın fiyatlarının eşit olduğu durumda hangisi daha mantıklı olurdu?

Bunu gecende görmüştüm teyitli miyiz bu bilgiye ?
Yani midea xtram save ile teka Acı 112 Wh/aco aynısı mı oluyor ?

Çünkü midea save modeli güncel 12 btu fiyatı 30-35 arasında.
Ama teka 24 bin
Düzeltiyorum extreme save ile bosch 3000i bire bir aynı

Teka da midea üretimi *kesin bilgi, %99.9 midea prime ile ikiz ürün

Teka ya beyaz eşya ya arçelik bakıyor klima için internetteki satıcıya veya teka müşteri hizmetlerinden bigi alabilirsiniz
Bosch mu midemi konusu için bence farkeden bir şey yok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri