Fakir Mr. Chef Quadro blender setimi 2,5 senedir kullanıyorum. Canım blender setim çok seviyorum çok beğeniyorum. Bendeki kırmızı rengi malum 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsunculardanım ben de ? tasarımı çok şıkkk çok harika tam çeyizlik. Bu cihazla yapmadığım yemek tatlı pasta kalmadı elim ayağım resmen. Parçalar makinede yıkanıyor işin bitti hemen at makineye ohh bir rahatlama geliyor ? Kullanılan malzemeler o kadar kaliteli ki bu kadar kullanıma başka marka zor dayanırdı bence. Çünkü ben soğanı bile çoğu zaman elimde doğramıyorum hemen şipşak rondo bölümünde çekiyorum. Çünkü neden çekmeyeyim ki canavar gibi resmen. Bıçakları çok sağlam yazın deli gibi buz çekiyoruz (soğuk kahve candır) hala körelmedi bir şey olmadı sapasağlam. Bu cihaz anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bir blender seti. Çok övdüm çünkü çok seviyorum beni asla yarı yolda bırakmadı eğer bir gün bırakırsa onu da yazarım buraya. Teknik Özellikleri:
Güç (Watt)1000
2 Ayarlı Hız Kademesi
Turbo Fonksiyonlu
Kaymaz Taban
Paslanmaz Çelik Mikser Aparatı
Doğrayıcı Haznesi 1,5ml kapasiteli
Ölçü Kabı 900ml kapasiteli
Rendeleme / Dilimleme Diski
Dış Gövde Plastik
Buz kırma özelliğine sahip çoğu blenderda bu özellik yok alınırken bence dikkat edilmeli. Bir de güvenlik kilidi çok çok önemli. Bu cihazda başlığı tutup çıkaramıyorsunuz hemen önce güvenlik kilidini açmanız lazım bu özelliği bana kullanırken çok güven veriyor. Almayı düşünen, arayışta olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Güç (Watt)1000
2 Ayarlı Hız Kademesi
Turbo Fonksiyonlu
Kaymaz Taban
Paslanmaz Çelik Mikser Aparatı
Doğrayıcı Haznesi 1,5ml kapasiteli
Ölçü Kabı 900ml kapasiteli
Rendeleme / Dilimleme Diski
Dış Gövde Plastik
Buz kırma özelliğine sahip çoğu blenderda bu özellik yok alınırken bence dikkat edilmeli. Bir de güvenlik kilidi çok çok önemli. Bu cihazda başlığı tutup çıkaramıyorsunuz hemen önce güvenlik kilidini açmanız lazım bu özelliği bana kullanırken çok güven veriyor. Almayı düşünen, arayışta olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.