Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet Ferdi Tayfur Vefat Etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TFC

Yeni Üye
Yeni Üye
Ferdi Tayfur vefat etti. Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum...

Orhan Gencebay ile beraber arabesk favorilerim arasındaydı. Bana kalırsa Orhan Gencebaya göre de daha tutarlı bir hayat yaşamıştı. Toprağı bol olsun.
Severdim şarkılarını, özel hayatını pek bilmiyorum ama favori parçam unutmak istiyorum ve bana sor idi.

Sabahçı Kahvesi der, adettendir diye rahmet dilerim. Şu sanatçı takımını sadece şarkıları ile bildiğimizde aslında daha çok seviyorduk.

O.G. denen kişiyi de şimdi eski filmlerini görünce dahi kanal değiştiriyorum. Herşey biz onları çocuk ve genç kalplerimizle severken güzelmiş sanırım.

Allah rahmet eylesin gençliğimizin sanatçısı idi tüm şarkılarını severek dinlerdik hala o nostalji şarkılardan devam ediyoruz rahmetli eşi ve çocuklarından bayağı bir çekti rabbim merhametiyle muamele eylesin inşallah trt müzik bugün ölümünden sonra konserlerini yayınladı.

Allah rahmet eylesin. Kendisi Gülhane Konserine geldiği zaman Fırsatçılık yapıp arabasının yanına gittim ve tokalaştım. Sene 1993 veya 1995 idi. 1993 olması daha büyük ihtimal.

Cano, Durup dururken, Ne çıkar, Gönül yorgunu, Günaha girme, Huzurum kalmadı, Naz etme, Son sabah en çok dinlediğim şarkıları. Özellikle Gönül yorgunu ve Ne çıkar şarkıları damar şarkıdır.

Bir de eskilerden Yaktı beni var.

Allah Rahmet Eylesin. Hatıra olsun diye 107 Albümden oluşan Discografi 'sini paylaşayım dedim bende.

Ferdi Tayfur - Discografi (107 Albüm)

70713662439423108003.jpg

bilgiofo.png

1945 yılında Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nde dünyaya geldi. Ünlü tiyatro ve dublaj sanatçısı Ferdi Tayfur hayranı olan baba Cumali, en küçük oğluna Ferdi Tayfur adını koymuştur. Ferdi Tayfur birçok albüm çalışmasına imza atmıştır. Seni Dilendim, Gönül Yorgunu, Sevda Yelleri, Emmoğlu, Çeşme, Geçen Yıl, Her Saat Başında, Sanma Sana Dönerim, Merak Etme Sen, Ben de Özledim, Yıldızlar da Kayar, Huzurum Kalmadı gibi şarkıları ile ünlenmiştir.

2009'da inşaat sektörüne de girmiştir

Son düzenleme:
Gençliğimde şarkılarını çok dinledim,Allah rahmet eylesin.Sevenlerinin ve yakınlarının başı sağ olsun.

Yeri doldurulamayacak sanatçılar bir bir ayrılıyorlar. Farkında mısınız çok kötü ve kendine “sanatçı” diyen bir zümreyle baş başa kalıyoruz. Bu sebeptendir ki Türkiye de hep Nostalji kanallarını dinlerdim. Allah rahmet eylesin.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri