Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Forum Düzen Önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Forum düzeni için 1-2 önerim var.

Gittikçe büyüyoruz ve sürekli tavsiye konuları açılıyor. Ağırlıklı olarak televizyon tavsiyesi. Bence artık tavsiye konularınu birleştirmeliyiz. Çamaşır makinesi tavsiyesi, bulaşık makinesi tavsiyesi gibi. Forum kirlenmeden önünü almamız mantıklı olur gibi.
Salı günü için notunuz da vardı biliyorum ama @İlteriş Yılmaz @Adem Helvacı etiketledim yine de sizi.

Forum düzeni için 1-2 önerim var.

Gittikçe büyüyoruz ve sürekli tavsiye konuları açılıyor. Ağırlıklı olarak televizyon tavsiyesi. Bence artık tavsiye konularınu birleştirmeliyiz. Çamaşır makinesi tavsiyesi, bulaşık makinesi tavsiyesi gibi. Forum kirlenmeden önünü almamız mantıklı olur gibi.
Tavsiye başlıklarına karşıyım ancak bu düzene de karşıyım.
İlteriş ile bu konuyu konuşmuştuk da yarım kaldı.
Mutlaka çözeceğiz, aşağıda mesajlar var onları da okuyayım netleştirelim konuyu.

Evet şimdiden aynı ürün için birden fazla konu açılmış durumda ve gözden kaçabiliyor. Her sorusu olan belki bilmediğinden form gibi bir şey sanıp yardım, tavsiye şeklinde başlık açıp mesaj yazıyor ve aynı ürün nasıldır diye birden fazla başlık oluşabiliyor. Burada elbette bunları yazanlara bir şey diyemiyorz çünkü insanlar örnek olarak "hilevel 50 inç smart android tv" yazısından başka bir şey görmüyor satış afişinde ve haliyle bilgi almak istiyorlar haklı olarak, bunun ne olup ne olmadığını öğrenmek istiyorlar ki sonra bu tv bana uygun değilmiş beğenmedim renkleri neden böyle netflix full hd değil play store yok gibi şikayetler oluşmasın.

Hatta bir ön öneri olması açısından jotform gibi bir sistemle tüketicinin kullanacağı oda, kullanım amacı, ekran büyüklüğü, izleme açısı gibi şeyleri girerek ona göre olabilecek tv tiplerini çıkaran bir form algoritması aslında çok işe yarar fakat epey zahmetli bir iş. Sistem marka vermeden diyecek ki izleme ortamınıza göre VA panel tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Kullanacağınız özelliklere bakılarak Android yerine smart bir cihaz seçmeniz bütçeniz yararına olacaktır. gibi.

İnan bana o kadar uzun yıllardır forum dünyasındayım ki, açık ve net şekilde ifade ediyorum ki bizim insanımıza özgü en önemli detay, cevabın kendisine özel olmasını istiyor olması.

Bu ana sayfada sürekli bu mesajların görünmesini engelleyecek yol mutlaka bulacağız, ancak cevapları kimsenin okumadığı 15bin mesajlık tek başlıklara herkesi zorlamak ve sıkıştırmak istemiyorum.

Bu arada sayın yönetici sayfa ikonlar çok küçük. Benim gözler seçmiyor telefonda. Bunlar az büyümez mi. Durmadan yanlış yerlere tıklıyorum. Bak altta kareli defter oldu :)
Usta ben çoğu zaman senin mesajları girip gizli düzenleme yapıyorum, sende bendensin gözler görmüyor artık :kop

Maalesef model ve fiyat konusunda çok farklılık lar var bunu takip etmek çok zor
Usta epey bile takip edemiyor, bilgilerin bir kısmını sallıyorlar, elimizdeki gerçek veriler ile tutmayan çok ürün gördüm orada. Geöçmiş yıllarda düzeltme yazıları yolluyordum onlara ''Doğrusu şu'' diye bıraktım sonra.

Bunun yapılabilmesi için tüm markaların koşulsuz bilgi paylaşması lazım.

Usta epey bile takip edemiyor, bilgilerin bir kısmını sallıyorlar, elimizdeki gerçek veriler ile tutmayan çok ürün gördüm orada. Geöçmiş yıllarda düzeltme yazıları yolluyordum onlara ''Doğrusu şu'' diye bıraktım sonra.

Bunun yapılabilmesi için tüm markaların koşulsuz bilgi paylaşması lazım.
İnceleriz.com bunun için var yüklü miktarda ürün alımlarında detaylı inceleme istiyor ve ürün özellikleri neler var öğrenmek istiyor ve müşterilerine detaylı inceleme yapılmış bir sunmak istiyorlarsa adres belli inceleriz.com sadece ürünü göndersinler gerisi bizde.Gün gelecek üste para verip ürün inceletecekler önce benim sitemde yayınlansın ilk benim sitemde yayınlansın yarışına girecekler.Biz sabırla bekliyoruz

İnceleriz.com bunun için var yüklü miktarda ürün alımlarında detaylı inceleme istiyor ve ürün özellikleri neler var öğrenmek istiyor ve müşterilerine detaylı inceleme yapılmış bir sunmak istiyorlarsa adres belli inceleriz.com sadece ürünü göndersinler gerisi bizde.Gün gelecek üste para verip ürün inceletecekler önce benim sitemde yayınlansın ilk benim sitemde yayınlansın yarışına girecekler.Biz sabırla bekliyoruz
Ben 7 sene bekledim, nerede ise tüm klima markaları bana düşman oldu. :(

IMG_20230313_233326.jpg
Bu sayfa altında bulunan "önceki,sonraki" sayfa geçiş butonu üste de konsa iyi olacak. Eski sayfaya geçmek için aşağı kadar inmek gerekiyor. Tembellik de diyebilirsiniz. Birde şu füze bir görünüyor, bir kayboluyor.

Ben 7 sene bekledim, nerede ise tüm klima markaları bana düşman oldu. :(
Birol abi malum teknoloji forumları reklam gelir kaygısı yada daha fazla kazanma hırsı yüzünden yada firmalar ellerindeki yüklü miktarda ki malı pazarlama konusunda forumlarla işbirliği yapmaları ve forumların gelir karşılığında kendilerini kullandırmaları desem haksız mı sayılırım .Ben bu forumun inceleriz.com bloğunun kuruluş amacının gerçek ve kesin bilgi yi tüketici ye iletilmesi adana kurulduğu için burdayım@Adem Helvacı ve @İlteriş Yılmaz haksızmıyım

Birol abi malum teknoloji forumları reklam gelir kaygısı yada daha fazla kazanma hırsı yüzünden yada firmalar ellerindeki yüklü miktarda ki malı pazarlama konusunda forumlarla işbirliği yapmaları ve forumların gelir karşılığında kendilerini kullandırmaları desem haksız mı sayılırım .Ben bu forumun inceleriz.com bloğunun kuruluş amacının gerçek ve kesin bilgi yi tüketici ye iletilmesi adana kurulduğu için burdayım@Adem Helvacı ve @İlteriş Yılmaz haksızmıyım
Doğrudur ustacım :ok

Zaten beni de o yüzden sevmediler hiç, bende de kabahat var ama. Çok kılım.

@İlteriş Yılmaz
Dönüş yolundasın biliyorum ancak şimdiden yazayım dedim.

Forum akış bölümünde ben TV ve KLİMA tavsiyeleri konusunda ana başlıklara taraftar değilim zira uzun yıllardır bütün forumlarda bu sistem kullanılıyor olsa da bana göre hiç bir işe yaramıyor çünkü kimse okumuyor.

Tamam doğru, burada 100 kere cevabı verilmiş soruyu vatandaş tekrar kendisi konu açıp soruyor ben de farkındayım ancak hiç olmazsa kendisine ait bir konusu oluyor ve kendisine özel olarak ilgilenme şansı buluyoruz.

Dolayısı ile Ana akış sayfasında bir düzenleme yapalım ancak radikal bir bakış açısı sergileyelim.

Mesela bu akış sayfasından 1 yerine 3 adet olsa ve bunların birisi Soru Cevap, birisi Televizyon soruları diğeri de genel sohbet ve kültürel faaliyetlerin içeriği olsa, kim hangi akış sayfasını isterse oradan ilerlese olmaz mı?

Teknik altyapısını bilemiyorum. Ancak ana akış sayfasında kullanıcı dostlarımızın daha rahat hareket etmesini sağlayabilecek bir düzenleme yapmamız gerekiyor.

@İlteriş Yılmaz
Dönüş yolundasın biliyorum ancak şimdiden yazayım dedim.

Forum akış bölümünde ben TV ve KLİMA tavsiyeleri konusunda ana başlıklara taraftar değilim zira uzun yıllardır bütün forumlarda bu sistem kullanılıyor olsa da bana göre hiç bir işe yaramıyor çünkü kimse okumuyor.

Tamam doğru, burada 100 kere cevabı verilmiş soruyu vatandaş tekrar kendisi konu açıp soruyor ben de farkındayım ancak hiç olmazsa kendisine ait bir konusu oluyor ve kendisine özel olarak ilgilenme şansı buluyoruz.

Dolayısı ile Ana akış sayfasında bir düzenleme yapalım ancak radikal bir bakış açısı sergileyelim.

Mesela bu akış sayfasından 1 yerine 3 adet olsa ve bunların birisi Soru Cevap, birisi Televizyon soruları diğeri de genel sohbet ve kültürel faaliyetlerin içeriği olsa, kim hangi akış sayfasını isterse oradan ilerlese olmaz mı?

Teknik altyapısını bilemiyorum. Ancak ana akış sayfasında kullanıcı dostlarımızın daha rahat hareket etmesini sağlayabilecek bir düzenleme yapmamız gerekiyor.
Yazılımı tamamen bu şekilde özelleştirmek gerekiyor. Üzerinde konuşalım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri