Adem abi selamlar. Ozellikle you tube'daki incelemelerini zevkle takip ediyorum. Onlar sayesinde 2 tane tv aldim. Tuketici haklarina verdigin onem ve desteklerini de takip ediyorum. Bir konuda desteğine ihtiyacim var. Biz 2 temmuzda Kelebek mobilyadan ilkokula yeni baslayacak kizimiz icin genc odasi takimi siparisi verdik. 45-60 gun termin suresi dediler, okul acilmadan yetisir diye tamam dedik. Bugun 11 ekim, 100 gunu gecti ama hala siparisim teslim edilmedi. Ilimizdeki bayiyle gorusuyoruz, o urun indirime girdigi icin cok siparis oldu yetisemiyorlar diyorlar. Musteri hizmetlerini ariyorum urunler parca parca uretimde diyorlar. Cocugum rezil oldu. Il degisikligi yaptigimiz icin eski yatak odasi takimini getirmemistik. Hala ortada mobilya yok. Biz aldiktan sonra %40 indirime girdi urun. Urunun indirime girdigini öğrendikten sonra iptal edip yeni siparis vermek istedim ama siparis almayi kapatmışlardi. Ben maddi ve manevi zarardayim. Ne yapabilirim tavsiyene ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim