Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Genel Beyaz eşya marka önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

standart birisi

Meraklı
Meraklı
Bütçe
70-80 bin
Marka Model Bilgisi
Beko Arçelik bosh profilo vs.
Herkese merhabalar bu yaz evlilik var kısmetse ve şimdiden beyaz eşyaları almak istiyorum. Kız arkadaşım koç çalışanı Arçelik ve bekoda %12 indirimi var açıkçası fiyat olarak daha avantajlı olur diye yöneldim ancak Bosh yada Profilo almak kalite ve sağlamlık açısından daha mı iyi olur aklım kaldı. Bizim bu yerli markalar bana pek güven vermiyor. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
@A

dem Helvacı

Bir alışveriş sitesinde Altus ALK 474 buzdolabı gördüm. Yeni modelmiş, kapının köşesinde prosmart inverter yazıyor. Arçelik 274532 MB ile görünüş olarak aynı ama neredeyse arada 10.000₺ fark var. Teknik olarak bir fark yoksa Altus da tercih edilebilir. Kompresör TEE mi yoksa başka marka mı bilmiyorum.

Bir alışveriş sitesinde Altus ALK 474 buzdolabı gördüm. Yeni modelmiş, kapının köşesinde prosmart inverter yazıyor. Arçelik 274532 MB ile görünüş olarak aynı ama neredeyse arada 10.000₺ fark var. Teknik olarak bir fark yoksa Altus da tercih edilebilir. Kompresör TEE mi yoksa başka marka mı bilmiyorum.
Yüksek ihtimal TEE VNTZ'dir.

9140 3 amortisörlü
6167 okam destekli ve corner wash özellikli ürünler.

En çok önerdiklerimizden :D
Adem abi Arçelik 900 kmx s model kurutma makinası aldım fakat daha teslim almadım. Fiyatı uygun olduğu için tercih etmiştim fakat içime kurt düştü. Bu makinanın içinde kullanılan ısı pompası vs çok mu kötü acaba. Bir önceki 900 km modeli bile çok daha pahalı. Sizin fikriniz nedir alınır bir cihaz mı yoksa değiştirmelimiyim.

Adem abi Arçelik 900 kmx s model kurutma makinası aldım fakat daha teslim almadım. Fiyatı uygun olduğu için tercih etmiştim fakat içime kurt düştü. Bu makinanın içinde kullanılan ısı pompası vs çok mu kötü acaba. Bir önceki 900 km modeli bile çok daha pahalı. Sizin fikriniz nedir alınır bir cihaz mı yoksa değiştirmelimiyim.
Niye kötü olsun. Alanlar memnun şu ana kadar. Arçelik üretimi kurutmalar iyidir genelde.

Niye kötü olsun. Alanlar memnun şu ana kadar. Arçelik üretimi kurutmalar iyidir genelde.
Arçelik ten yana benimde sıkıntım yok ama firmalar bağzen maliyet düşürmek için çok kötü malzemelerde kullanabiliyor bu yüzden İlk kullanımda belki iyi olabilir . Ben adem ustadan içinde kullandıkları kompresör vs nasıldır onun bilgisi vardır diye sordum.

motor garantisi 10 yıl denince ooo diyip alınan, kazan arızası verince sıfırı kadar para istenen, yani sadece servis ücreti (500tl) ile dönüp voleyi vuran marka.. komik olanı da kazanı arızalı diyosun yok illa gelip dokunacak bakacak o 500 ü alacak. geçim kaynakları bu..

motor garantisi 10 yıl denince ooo diyip alınan, kazan arızası verince sıfırı kadar para istenen, yani sadece servis ücreti (500tl) ile dönüp voleyi vuran marka.. komik olanı da kazanı arızalı diyosun yok illa gelip dokunacak bakacak o 500 ü alacak. geçim kaynakları bu..
Güya motor garantisi var, motor harbiden 5. yılda bozuluyor falan. Arıyorsunuz servisi servis gelme parası alıyor(750 tl ) motor diyor koreden gelcek o ücretsiz ama bunu takma bedeli olarak işçiliği 3899 tl,

Motor garantisi muhabbeti her markada aynı. Kompresörün kendisine garanti verirler. Ücretsiz olarak yeni kompresör temin edilir fakat ana ürün garantisi dolduğu için onarım işçilik bedeli elbette alınır. Hiç bir markanın servisi ürünü görmeden arıza tespiti yapmaz/yapamaz. Gelmeleri lazım. Yaptırmazsanız hizmet bedelini tabiki vereceksiniz. Olur da yaptırırsanız onarıma onay verirseniz parça+işçilik bedeli alınır arıza tespit bedeli alınmaz. Arçelik tekelinde değil bu işleyiş bütün markalar aynı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri