Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi GREE PULAR 12000BTU alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xiastel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    klima
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

xiastel

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
18K'ya kadar
Marka Model Bilgisi
Gree Pular 12000BTU
Merhabalar,
İzmirde Menemende yaşıyorum. 20m^2 odam var. Güney cepheye bakıyor. Tek penceremiz var. Oda güneş alıyor. 2. katta oturuyoruz. Genelde de 3 kişi kalıyoruz.
Gree markasına çok aşina değilim bugün arçelik almaya diye çıkmıştım evden. Yol kenarında görüp uğradım. 6 yıl garantisi olduğu ve bugün 16.200 den 15'e düştüğü için bi tık cezbetti. Kullananlar yorum yapabilir mi ya da bu bütçelere alınabilecek daha iyi bir klima öneriniz var mıdır? Mitsubishi 20k üzeri fiyat verdi. Arçelik 14-15 bantlarında @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz

Gree üretimi bir Olefini Black Pearl kullanıyorum evimde. Şimdi bir yandan bakınca TANK gibi alet Allah için ona lafım yok bak kasa kalitesi, kozmetik dizaynı vs hatta bugünün koşullarında klima estetik anlamda da çok kral klimadır kendisi.

Sorun şu ki 410 gazlı ve birkaç sene evvelin algoritması olan bir yazılım var üstünde, Min BTU konusunda ben memnun değilim. Sağlam mı? müthiç sağlam ancak verimlilik ve ortam konforu anlamında öyle değil bana göre.

Gree Pular için ise en sağlıklı bilgiyi @mbirol ustamız verir çünkü makineyi en iyi tanıyan kendisi. Yalnız çok kesin ifadede bulunmasam da sanki Birol ustam da bu kasayı beğenmemişti.

Gree üretimi bir Olefini Black Pearl kullanıyorum evimde. Şimdi bir yandan bakınca TANK gibi alet Allah için ona lafım yok bak kasa kalitesi, kozmetik dizaynı vs hatta bugünün koşullarında klima estetik anlamda da çok kral klimadır kendisi.

Sorun şu ki 410 gazlı ve birkaç sene evvelin algoritması olan bir yazılım var üstünde, Min BTU konusunda ben memnun değilim. Sağlam mı? müthiç sağlam ancak verimlilik ve ortam konforu anlamında öyle değil bana göre.

Gree Pular için ise en sağlıklı bilgiyi @mbirol ustamız verir çünkü makineyi en iyi tanıyan kendisi. Yalnız çok kesin ifadede bulunmasam da sanki Birol ustam da bu kasayı beğenmemişti.
18-20 bantlarında önerebileceğiniz R32'li klima modellerimiz nelerdir, arçelik grubu klimalar noktasında ne dereceli başarılıdır

merhaba, fiyatlar çok yüksek midea kısmında bütçeyi zorlayıp deneyeceğim, farklı markların daha uygun alınabilir modelleri de var mıdır önerebileceğiniz

Size dolaylı bir cevap olacak , direkt olarak bağlantılı da değil fakat mantığı anlamanıza yardımcı olur.
Samsung RB serisi buzdolapları 20.000tl ye satılıyor. Aynı özellikleri taşıyan Vestel Buzdolabı ise 15.000tl.
''İyi ama Samsungun her zaman donanım ve mühendislik farkı var'' dediğinizi duyar gibiyim. Elbette haklısınız. Sorun şu ki Samsung o buzdolabını zaten Vestel'e yaptırıyor.
Yani Samsung özelliklerinde ve Samsung donanımına sahip ürünü vestel fabrikasında yaptırmıyor dikkatinizi çekerim. Vestel anakartlı, Vestel mühendislikli, Donper marka çin kompresörlü bildiğimiz Vestel buzdolabı satın alıp üstüne samsung basıp samsung güvencesi ile satıyor.

Şimdi bu bir örnekti. Başka örnek ise sizin ürün grubu olan klimadan gelsin.

Airfel klimalarını DAIKIN bayileri DAIKIN güvencesi ile satıyor.
Satan Takan DAIKIN
Markası AIRFEL
Üreten MIDEA

Burada ise şu ilginç durum devreye giriyor. Midea Priem ile Airfle LTXM modeli %100 aynı bantlardan aynı kasa kozmetik ve donanım ile çıkan ürünler ancak yazılımları vs bazı ufak tefek farklılıklar var. İyi olanı şu ki yine de halen o bir Midea diyebiliyoruz.

Yani biz insanlara burada hiçbir zaman bir marka yönlendirmesi yapmıyoruz, sadece sektörde neyin nasıl ilerlediğini açıklıyoruz, kararı kendiniz vermenizi istiyoruz.

Eğer Midea ana markasına bütçe yetmiyor ise bu durumda Midea tarafından üretilen ve Daikin güvencesi ile satılan Airfel klima çok daha ekonomik bir çözüm olabilir diye düşünüyorum.

Bu gün sabah benim oğlan Bursa, da, arkadaşı için klima, sordu, onada dedim Kaira yı alın geçin, kaçırmadan

IMG_20230706_162050.jpg

LG AC12BH alındı. SSH konusunda ne kadar başarısız olsalar da hanımı ikna edemedik yine rengine tasarımına bakıp klima aldık. 18k civarına bayiden alındı. Kurulum esnasında dikkat etmemiz servise kontrol ettirmemiz gereken durumlar nelerdir. Evde sıva altı tesisat var. Fakat hiç kullanılmadı 4 yıllık bina

LG AC12BH alındı. SSH konusunda ne kadar başarısız olsalar da hanımı ikna edemedik yine rengine tasarımına bakıp klima aldık. 18k civarına bayiden alındı. Kurulum esnasında dikkat etmemiz servise kontrol ettirmemiz gereken durumlar nelerdir. Evde sıva altı tesisat var. Fakat hiç kullanılmadı 4 yıllık bina
Mutlaka ve mutlaka vakum yaptırın. Kurulum randevusu alırken vakum motorunuz ve manometreniz yoksa boşuna gelmeyin diyin. Normalde bu işler dakika ile olmaz ama minimum 30 dakika vakum yaptırın. O hazır sıva altı tesisat yüksek ihtimal bakırdır onu da olabilecek kaçaklara karşı kontrol ederler montajdan önce ki mutlaka belirtin tesisatın 4 yıldır boş olduğunu.

Mutlaka ve mutlaka vakum yaptırın. Kurulum randevusu alırken vakum motorunuz ve manometreniz yoksa boşuna gelmeyin diyin. Normalde bu işler dakika ile olmaz ama minimum 30 dakika vakum yaptırın. O hazır sıva altı tesisat yüksek ihtimal bakırdır onu da olabilecek kaçaklara karşı kontrol ederler montajdan önce ki mutlaka belirtin tesisatın 4 yıldır boş olduğunu.
Ankastre tesisatlarda azot işlemi ücretlidir bu konuyu hatırlatmak gerekir. Yine olası tesisat kaynaklı arızalarda ürün garanti dışı kalır.
Hele ki LG bunu hiç affetmez.

Bu gün sabah benim oğlan Bursa, da, arkadaşı için klima, sordu, onada dedim Kaira yı alın geçin, kaçırmadan

Ekli dosyayı görüntüle 5475
Merhabalar ben de klima almak istiyorum gerçi bu mesajın üzerinden bir hafta geçmiş belki de bu fiyata değildir artık ama yine de deneyeyim şansımı. Kaira markalı hangi klima acaba tavsiye ettiğiniz?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri